fbpx

Design Interior Bistro Traditional- Cuptorul Din Poveste

Design Interior Bistro Traditional- Cuptorul Din Poveste Noblesse Group

 

De la poveste la concept de design interior bistro traditional

Povestile lui Ion Creanga ne-au incantat tuturor copilaria si, plecand de la aceasta premiza, echipa de designeri de interior Noblesse Group a dezvoltat identitatea vizuala, arhitectura exterioara si designul interior al acestui proiect de design interior bistro traditional , apartinand  unui lant de brutarii.

Totul a inceput de la poveste , pentru ca mai mult decat orice, clientul si-a dorit ca acest proiect sa spuna o poveste .

,, A fost odata ca-n povesti….un cuptor nelipit si mai-mai sa se risipeasca. Cuptiorul, cum vede pe fata, zice: – Fata frumoasa si harnica, lipeşte-ma si grijeşte-ma, ca poate ti-oi prinde si eu bine vreodata!

Fata, care stia ca de facut treaba nu cade coada nimanui, isi sufleca manecile, calca lut si lipi cuptiorul, il humuli si-l griji, de-ti era mai mare dragul sa-l privesti!”,  astfel scria Ion Creanga.Documentand portul romanesc atat de bogat in detalii , echipa noastra de designeri de interior au ales simbolul graului , dar si alte elemente traditionale cu care sa se realizeze picturi murale , ca elemente decorative de accent . Totul este studiat in acest proiect astfel incat elemente traditionale sa se imbine armonios cu mobilierul industrial sau clasic .

Design interior bistro

Conceptul amenajarii acestui bistro incearca sa readuca printre noi valorile si traditiile de altadata, introducand elemente decorative autentice romanesti. Materialele si texturile folosite sunt cele ale unor elemente naturale precum: lemnul natur, caramida rosie etc. Peretii au fost impodobiti cu elemente decorative romanesti din toate zonele tarii.

Proiect de amenajare bistro

Piesele de mobilier au fost atent alese urmand ideea principala a conceptului. Intalnim astfel corpuri de iluminat ce amintesc de felinarele de altadata, scaune si mese cu un design industrial sau clasic , precum si obiecte decorative traditionale reinterpretate.

In cadrul acestei cladiri se afla la parter brutaria, iar la etaj a fost conceput un bistro, unde clientii pot savura delicioasele produse, dar si birourile administrative.

Design Interior Bistro Traditional
detalii romanesti reinterpretate in Design Interior Bistro Traditional

 

We inspire ourselves in events, people, stories and iconic design pieces.

Noblesse Group

Design Bistro Traditional
Design Interior Bistro Traditional scara
detalii de Design Interior Bistro Traditional

Detalii traditionale care fac diferenta 

amenajare Bistro romanesc

 

Amenajare interioara bistro

Zona de bistro se caraterizeaza printr-un aer primitor conferit atat de piesele de mobilier si de finisaje, cat si de paleta cromatica utilizata. Este un spatiu luminos, vesel si in acelasi timp intim. Prin frumoasa imbinare de elemente traditionale reinterpretate am creat o atmosfera unica, unde oaspetii se simt bine si se pot relaxa.

Design Bistro romanesc reinterpretat

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte complete de design interior pentru hoteluri, proiecte de design interior restaurante, proiecte de cafenele, proiecte de design interior baruri sau proiecte de design interior lounge. Designerii si arhitectii nostri transforma viziunea clientilor in amenajari personalizate.

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

Design Interior Bistro romanesc
mobilier pentru Design Interior Bistro

Share on