fbpx

Design Interior Bistro Traditional- Cuptorul Din Poveste

Design Interior Bistro Traditional- Cuptorul Din Poveste Noblesse Group

UN CONCEPT  DE POVESTE DE DESIGN INTERIOR BISTRO TRADITIONAL

Echipa de designeri de interior Noblesse Group a dezvoltat identitatea vizuala si designul de interior al acestui proiect de design interior bistro traditional, pornind de la povestile lui Ion Creanga. Acest bistro traditional apartine unui lant de brutarii.

Clientul este cel care si-a dorit ca acest proiect sa spuna o poveste. ,, A fost odata ca-n povesti….un cuptor nelipit si mai-mai sa se risipeasca. Cuptiorul, cum vede pe fata, zice: – Fata frumoasa si harnica, lipeşte-ma si grijeşte-ma, ca poate ti-oi prinde si eu bine vreodata!

Fata, care stia ca de facut treaba nu cade coada nimanui, isi sufleca manecile, calca lut si lipi cuptiorul, il humuli si-l griji, de-ti era mai mare dragul sa-l privesti!”, a scris Ion Creanga.

Portul romanesc este atat de bogat in detalii iar echipa noastra a ales simbolul graului dar si alte elemente traditionale cu care se realizeaza picture murale ca elemente decorative de accent. Totul a fost atent studiat si elementele traditionale se imbina perfect cu mobilierul industrial sau clasic.

DESIGN INTERIOR BISTRO

Prin amenajarea acestui bistro se incearca sa se readuca printre valorile actuale traditiile de altadata. Prin acest mod se introduc elemente decorative autentice romanesti. Se folosesc elemente naturale precum: lemnul natur, caramida rosie dar si multe altele. Peretii au fost impodobiti cu anumite elemente decorative romanesti din mai multe zone ale tarii.

 

PROIECT DE AMENAJARE BISTRO

Piesele de mobilier care au fost alese au urmarit ideea principala a conceptului. Vom intalni in acest sens corpuri de iluminat care amintesc de felinarele de altadata, scaune si mese care au un design industrial sau clasic. Vom mai intalni si obiecte decorative traditionale reinterpretate.

Brutaria este situata la parter iar la etaj a fost realizat un bistro acolo unde clientii sa poata veni pentru a savura preparate delicioase dar si birourile administrative.

Design Interior Bistro Traditional
detalii romanesti reinterpretate in Design Interior Bistro Traditional

 

 

Ne inspiram din evenimente, din oameni, povesti si piese de design memorabile.

Noblesse Group

Design Bistro Traditional
Design Interior Bistro Traditional scara
detalii de Design Interior Bistro Traditional

Detalii traditionale care fac diferenta 

amenajare Bistro romanesc

 

Amenajare interioara bistro

Zona de bistro are un aer primitor care este conferit de piesele de mobilier si de finisaje. Este un spatiu luminos, vesel si intim. In plus elementele traditonale reinterpretate nu fac decat sa creeze o atmosfera unica unde oaspetii se pot simti bine si se pot relaxa.

Design Bistro romanesc reinterpretat

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte complete de design interior pentru hoteluri si multe alte proiecte de design. Designerii si arhitectii Noblesse Group reusesc sa transforme viziunea tuturor clientilor in amenajari personalizate.

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

Design Interior Bistro romanesc
mobilier pentru Design Interior Bistro

Share on