fbpx

Design Interior Bistro Restaurant -Busteni

Design Interior Bistro Restaurant -Busteni

DESIGN INTERIOR BISTRO SI RESTAURANT

Toate proiectele realizate de echipa noastra de designeri de interior au parte de creativitate. Acesta este si cazul acestui proiect de design interior  bistro sau restaurant special.  Cu siguranta experienta  noastra in amenajarea proiectelor de design interior horeca si-a lasat amprenta puternic asupra acestui bistro din Busteni.

Atmosfera placuta si primitoare pe care acest bistro o are atrage atentia inca de la intrare, Peretii din caramida se combina perfect cu piesele de mobilier cu influente industriale. Intreaga amenajare ofera un aer vintage, interesant. Cu siguranta toti clientii vor avea parte de o experienta unica.

Aerul autentic al spatiului este oferit de caramida originala si piatra care au fost restaurate. Acest bistro a avut parte de elemente originale dar si de elemente moderne si industriale prin care se creeaza o legatura unica intre trecut si prezent. Alte finisaje care completeaza acest concept de design interior horeca sunt metalul si lemnul.

Beneficiarul a apreciat creativitatea de care echipa noastra a dat dovada. Acesta a fost de acord si cu solutiile functionale care au fost propuse de echipa noastra de designeri de interior Bucuresti. Randarile 3D fotorealistice au ajutat ca fiecare detaliu sa aiba parte de o atentie deosebita.

Barul este imbracat in metal si are toata aparatura specifica dorita de client.

Design Interior Bistro Restaurant

 

Amenajare interioara bistro

Pe pereti au fost inramate fotografii care sunt specifice ariei geografice. Astfel locul are parte de un aspect original si de o atmosfera intima si primitoare.

Designul trebuie sa seduca si sa ofere o reactie emotionala.

Design Interior Bistro Restaurant Busteni

 

Design creat din pasiune

Poti avea parte de o amenajare de la zero customizata in care sa se respecte identitatea brandului tau. Echipa noastra iti ofera un proiect de amenajare interioara bistro sau amenajari interioare cafenele sau amenajari interioare baruri care sa se ridice la inaltimea asteptarilor tale

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

Design Interior Bistro industrial

Share on