fbpx

Design Interior Bistro Restaurant -Busteni

Design Interior Bistro Restaurant -Busteni

 

Design interior bistro si restaurant

Una dintre coordonatele importante care garanteaza un proiect de design interior  bistro sau restaurant  reusit o reprezinta creativitatea , dar si experienta pe acest tip de proiecte de design interior horeca. Pentru ca si-au lasat imaginatia libera, designerii de interior Noblesse Group au conceput o amenajare interioara originala pentru un bistro din Busteni. Desi nu beneficiaza de un spatiu foarte vast, acest bistro atrage atentia prin senzatia primitoare pe care o confera. Peretii din caramida se afla in combinatie perfecta cu piesele de mobilier cu influente industriale, dar si cu un usor aer vintage, iar cei care vor trece pragul acestui nou spatiu vor avea o experienta unica atat din punct de vedere al deliciilor culinare, cat si al designului interior.

Caramida originala si piatra au fost pastrate si restaurate cu grija tocmai pentru a pastra aerul autentic al acestui spatiu , amenajat intr-un vechi hangar . In amenajarea acestui spatiu pe langa elementele originale s-au adus si elemente moderne si industriale tocmai pentru a crea aceasta legatura voita intre trecut si prezent , intre vechi si nou .Metalul si lemnul sunt finisaje care completeaza armonios acest concept de design interior horeca .

Si de aceasta data , comunicarea si intelegerea dorintelor clientului au facut ca acest proiect sa fie unul acceptat de beneficiar si apreciat pentru creativitatea , dar si solutiile functionale propuse de echipa noastra de designeri de interior Bucuresti .Proiectarea s-a facut sub forma de randari 3d fotorealistice dandu-se o atentie deosebita fiecarui detaliu .

Barul situat central este imbracat in metal , avand integrata si toata aparatura specifica inclusiv acelea pentru o bucatarie functionala la vedere .Pe acest proiect s-au consultat si specialisti pentru proiectarea aparaturii necesara fluxului dorit de client .Toate aspectele tehnice , functionale trebuie mereu corelate cu aspectul creativ , conditie necesara pentru realizarea unui proiect de design interior bar sau restaurant reusit .

 

Design Interior Bistro Restaurant

 

Amenajare interioara bistro

De asemenea, o zona a fost dedicata spatiului in care se afla bistro-ul, pe pereti fiind inramate fotografii specifice ariei geografice. Un look original, o atmosfera intima si primitoare si un stil interesant sunt doar cateva dintre cuvintele care pot descrie acest proiect de amenajare interioara bistro.

“Design must seduce, shape, and perhaps more importantly, envoke an emotional response.” 

Design Interior Bistro Restaurant Busteni

 

Design creat din pasiune

Iti amintim ca designerii de interior Noblesse Group iti stau la dispozitie pentru o amenajare de la zero customizata, cu respectarea fidela a identitatii brandului tau. Fie ca vorbim de un proiect de amenajare interioara bistro, fie de amenajari interioare cafenele sau amenajari interioare baruri, echipa noastra te asista la fiecare pas. Ai parte de consiliere specializata in fiecare etapa a procesului, pentru a avea certitudinea ca rezultatul va fi la inaltimea asteptarilor tale.

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

Design Interior Bistro industrial

Share on