Design interior Bucuresti – Apartament Hagag

Atunci cand vorbim despre proiecte de design interior Bucuresti, echipa noastra de designeri si arhitecti este entuziasmata sa va prezinte noi proiecte rezidentiale. De aceasta data, Noblesse Group a conceput designul interior pentru doua apartamente, in cadrul unei frumoase colaborari cu Hagag Development Europe.

Design interior Bucuresti pentru rezidentialul Hagag Victoriei 139

Primul apartament este realizat in stil modern-minimalist, fiind denumit apartamentul “tineresc”. Are un vibe fresh, actual, datorita elementelor de design interior. Piesele de mobilier, decoratiunile si toate detaliile integrate, au fost atent alese din portofoliul Noblesse Group.

Pentru acest apartament de 2 camere, echipa noastra a transformat fiecare spatiu disponibil, prin depozitarea in nise, asftel incat sa creeze un interior practic, dar confortabil si modern. Culorile deschise in nuante de beige si gri se imbina perfect cu accentele de galben, albastru si verde smarald. Intreg decorul descrie un spatiu aerisit, plin de viata, avand linii curate.

Design interior modern-minimalist

Zona de open space a acestui apartament include bucataria, o zona de dining cu masa si scaunele intr-un verde smarald si un living primitor. La intrarea in aceasta zona, regasim si spatii de depozitare care pot servi drept dressing si o biblioteca cu un aspect inedit in ceea ce priveste geometria rafturilor.

Dormitorul este cozy, la fel de modern si plin de viata datorita culorilor, nuantelor si texturilor. Tablourile sunt si ele nelipsite, completand decorul prin culoare si dinamism. Corpurile de iluminat si decoratiunile se integreaza perfect in amenajarea interioara a dormitorului.

Proiectele de design interior Bucuresti, pe care echipa noastra le realizeaza cu succes, devin ulterior case apreciate si indragite de clientii nostri.

Decoratiuni si tablouri extraordinare

Decoratiunile utlizate fac parte si ele din portofoliul Noblesse, iar tablourile sunt realizate de artisti romani. Promovarea operelor de arta ale artistilor autohtoni reprezinta un demers cultivat de compania Noblesse Group. Astfel, prin intermediul brandului propriu, Fusion Arts Agency, imbinam arta in toate formele sale, cu proiecte de arhitectura si design interior.

WE CREATE EXQUISITE INTERIORS THAT BECOME BEAUTIFUL HOMES!

Printre piesele de mobilier, echipa noastra a inclus texturi si forme geometrice prin decoratiuni: sculpturi, vaze, lampi din sare de Himalaya.

In bucatarie se regasesc linii drepte, bine conturate, cu manere ascunse.

Dormitorul este luminos, confortabil, avand o estetica efervescenta.

Tablourile realizate de artisti romani ofera personalitate spatiului.

Baia urmeaza aceeasi estetica moderna a intregului apartament.

Acest design interior apartament a fost realizat de echipa noastra, in colaborare cu Hagag Development Europe.

Noblesse Adds Value for the Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Proiect amenajare fatada – Sibiu

Proiect amenajare fatada – Sibiu

Prima impresie contează, iar fațada unei case este cartea de vizită a proprietății. Prin urmare, proprietarii acestei locuințe au decis să apeleze la echipa Noblesse pentru un rezultat inedit. Proiectul de design exterior in stil neoclasic fost tratat cu multa...

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Oază Exotică de Verdeață: Designul Interior al Restaurantului din Giurgiu În inima pitorescului oraș Giurgiu, se găsește o bijuterie a designului interior care aduce natura în mijlocul orașului. Acest restaurant unic, care poartă amprenta naturii și a exotismului, ne...

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Pin It on Pinterest