Design interior Bucuresti – Apartament Hagag

Atunci cand vorbim despre proiecte de design interior Bucuresti, echipa noastra de designeri si arhitecti este entuziasmata sa va prezinte noi proiecte rezidentiale. De aceasta data, Noblesse Group a conceput designul interior pentru doua apartamente, in cadrul unei frumoase colaborari cu Hagag Development Europe.

Design interior Bucuresti pentru rezidentialul Hagag Victoriei 139

Primul apartament este realizat in stil modern-minimalist, fiind denumit apartamentul “tineresc”. Are un vibe fresh, actual, datorita elementelor de design interior. Piesele de mobilier, decoratiunile si toate detaliile integrate, au fost atent alese din portofoliul Noblesse Group.

Pentru acest apartament de 2 camere, echipa noastra a transformat fiecare spatiu disponibil, prin depozitarea in nise, asftel incat sa creeze un interior practic, dar confortabil si modern. Culorile deschise in nuante de beige si gri se imbina perfect cu accentele de galben, albastru si verde smarald. Intreg decorul descrie un spatiu aerisit, plin de viata, avand linii curate.

Design interior modern-minimalist

Zona de open space a acestui apartament include bucataria, o zona de dining cu masa si scaunele intr-un verde smarald si un living primitor. La intrarea in aceasta zona, regasim si spatii de depozitare care pot servi drept dressing si o biblioteca cu un aspect inedit in ceea ce priveste geometria rafturilor.

Dormitorul este cozy, la fel de modern si plin de viata datorita culorilor, nuantelor si texturilor. Tablourile sunt si ele nelipsite, completand decorul prin culoare si dinamism. Corpurile de iluminat si decoratiunile se integreaza perfect in amenajarea interioara a dormitorului.

Proiectele de design interior Bucuresti, pe care echipa noastra le realizeaza cu succes, devin ulterior case apreciate si indragite de clientii nostri.

Decoratiuni si tablouri extraordinare

Decoratiunile utlizate fac parte si ele din portofoliul Noblesse, iar tablourile sunt realizate de artisti romani. Promovarea operelor de arta ale artistilor autohtoni reprezinta un demers cultivat de compania Noblesse Group. Astfel, prin intermediul brandului propriu, Fusion Arts Agency, imbinam arta in toate formele sale, cu proiecte de arhitectura si design interior.

WE CREATE EXQUISITE INTERIORS THAT BECOME BEAUTIFUL HOMES!

Printre piesele de mobilier, echipa noastra a inclus texturi si forme geometrice prin decoratiuni: sculpturi, vaze, lampi din sare de Himalaya.

In bucatarie se regasesc linii drepte, bine conturate, cu manere ascunse.

Dormitorul este luminos, confortabil, avand o estetica efervescenta.

Tablourile realizate de artisti romani ofera personalitate spatiului.

Baia urmeaza aceeasi estetica moderna a intregului apartament.

Acest design interior apartament a fost realizat de echipa noastra, in colaborare cu Hagag Development Europe.

Noblesse Adds Value for the Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest