fbpx

Design Interior Cafenea Lounge – La Fiesta

Design Interior Cafenea Lounge - La Fiesta

 

Proiect de design interior cafenea -lounge

Echipa Noblesse Group a conceput un proiect de amenajare design interior cafenea -lounge pentru amplul proiect Hotel Salis Hotel & Medical Spa 4* Turda. Aceasta este situata la ultimul etaj al frumoasei cladiri, iar clientii vor avea posibilitatea sa admire orasul de la inaltime. Perspectiva oferita in combinatie cu designul interior al acestui spatiu sporesc confortul clientilor.

Pentru aceasta amenajare de caffe lounge, designerii de interior Noblesse Group au ales piese de mobilier din plexiglass care confera un look contemporan si modern amenajarii, in combinatie perfecta cu structura barului, corpurile de iluminat design si numeroasele suprafete vitrate.

Design interior in stil modern caffee-lounge

Pentru ca aceasta zona de lounge a fost amenajata pe terasa superioara a hotelului, au preferat ca acoperisul sa fie realizat din sticla, la fel ca si peretii. Astfel, “La Fiesta” beneficiaza pe timpul zilei de lumina naturala, iar seara este creata o atmosfera speciala cu ajutorul sistemelor de iluminat special concepute.

Amenajare interioara caffee-lounge

Piesa centrala a acestei amenajari de caffee lounge o constituie barul de dimensiuni mari, care se afla in mijlocul incaperii, astfel avand acces facil la el oricare dintre oaspeti. Pentru ca stiu cat de important este confortul si starea de spirit a tuturor celor care trec pragul hotelului Salis, au creat si o zona de entertainment unde in fiecare seara va canta live un band.

Vezi aici si alte proiecte de restaurante .

 

Design Interior Cafenea Lounge

 

“Recognizing the need is the primary condition for design.”

Charles Eames

Design Interior Cafenea Lounge stil modern
Design Interior Cafenea
Design Interior Lounge

Caffee lounge pe acoperis – panoramic vue 

Design Interior bar cu terasa

 

Echipa noastra de arhitecti si designeri va stau la dispozitie cu proiecte complete de design interior pentru interiorul la care visati! Pentru a implementa aceste proiecte de design interior putem alege dintre cele mai frumoase colectii de mobilier, corpuri de iluminat, placari, obiecte sanitare si decoratiuni din portofoliul Noblesse Group.

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

 

Design Interior bar pe acoperis

Share on