fbpx

Design Interior Cafenea Lounge – La Fiesta

Design Interior Cafenea Lounge - La Fiesta

PROIECT DE DESIGN INTERIOR CAFENEA -LOUNGE

Va prezentam cu mare drag un proiect de amenajare design interior cafenea –lounge realizat de echipa Noblesse Group pentru Hotel Salis Hotel & Medical Spa 4* Turda. Aceasta se afla situata la ultimul etaj al frumoasei cladiri.  De aici toti clientii au posibilitatea sa admire orasul de la inaltime.

Aceasta amenajare de caffe lounge a avut parte de toata atentia designerilor de interior Noblesse Group. Acestia au ales piese de mobilier din plexiglass deoarece ofera un look contemporan si modern in acelasi timp amenajarii. Piesele de mobilier sunt in perfecta armonie cu structura barului, corpurile de iluminat dar si numeroasele suprafete vitrate.

DESIGN INTERIOR IN STIL MODERN CAFFEE-LOUNGE

Zona de lounge a fost amenajata pe terasa superioara a hotelului, unde acoperisul dar si peretii sunt realizati din sticla. In acest mod incaperea are parte pe timpul zilei de lumina naturala iar pe timpul serii se creeaza o atmosfera spectaculoasa cu ajutorul unor sisteme impresionante de iluminat special concepute pentru aceasta incapere.

AMENAJARE INTERIOARA CAFFEE-LOUNGE

Barul este piesa centrala a acestei amenajari de caffee lounge. Acesta are dimensiuni mari si se afla in mijlocul incaperii astfel incat oaspetii sa aiba acces facil la el. Designerii nostri stiu cat de important este confortul dar si starea de spirit a tuturor persoanelor care trec pragul hotelului Salis si din aceasta cauza aici s-a creat pentru ei o zona de entertainment unde in fiecare seara va canta live un band.

Vezi aici multe alte proiecte de restaurante interesante.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

Design Interior Cafenea Lounge

 

“Recognizing the need is the primary condition for design.”

Charles Eames

Design Interior Cafenea Lounge stil modern
Design Interior Cafenea
Design Interior Lounge

Caffee lounge pe acoperis – panoramic vue 

Design Interior bar cu terasa

 

Echipa Noblesse Group iti sta la dispozitie pentru priecte complexe de design interior. Alaturi de noi poti aduce la viata amenajarea mult visata. Iti punem oricand la dispozitie printre cele mai frumoase colectii de mobilier, corpuri de iluminat, placari si decoratiuni.

 

Design Interior bar pe acoperis

Share on