Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori deschise, pastelate, utilizandu-se astfel profile, stucaturi si ancadramente atent alese, incadrate intr-un tablou verde, generat de arhitectura peisagera a intregii curti. Interiorul cuprinde demisolul, compus din crama, casa scarii si curte engleza, parterul gazduieste un elegant living, dining, birou, bucatarie, baie si zona de acces, iar etajul 1 este destinat zonei de noapte, compusa din doua dormitoare, cu dressing si doua bai.

La interior s-a urmarit un stil clasic autentic presarat de accente luxury, oferit de piese de mobilier exclusiviste, realizate de branduri italiene de top. Mobilier, lustre, profile din ipsos, tapet, decoratiuni, parchet, placari, marmura, toate sunt elemente asupra carora s-a oferit o deosebita atentie, pentru o potrivire cat mai riguroasa si de efect. Intreaga casa este reamenajata cu produsele de pe Noblesse Interiors.

Design interior hol

Intrarea principala se face printr-un windfang, continuat printr-un hol cu scara in doua rampe, cu balustrada metalica si mana curenta din lemn tratat termic. S-a optat pentru usi frantuzesti albe cu sticla, ce completeaza armonios profilele decorative si pardoselile de marmura. Detalii aurii, sticla sablata, culori deschise si pastelate, modele florale, sunt elemente care se regasesc in intraga locuinta. Acestea se puna in valoare reciproc.

Design interior living si dining

Livingul in suprafata de 34 si diningul in suprafata de 25 mp sunt implementate in urma unui proiect atent realizat de arhitectii Noblesse Interiors, proiect compus din plan mobilare, planuri pardoseli, desfasurate pereti, planuri instalatii electrice. S-a oferit o deosebita grija in ceea ce priveste alegerea mobilierului pentru o imagine inedita, optandu-se pentru colectia Signoria a prestigiosului brand italian Antonelli Moravio. Finisaje unice, detalii lucrate manual de maestrii italieni, parchet din lemn masiv cu intarsii, completeaza perfect elementrul centralizator: semineul clasic din marmura naturala.

Canapeaua si fotoliile prezinta o geometrie unica, insertii lemn esenta aurii si sunt disponibile intr-o varietate de combinatii de textile placute la atingere. Detaliile aurii se asorteaza perfect cu lustrele in stil clasic, din alama.

Pe pereti sunt realizate compozitii cu stucaturi, profile si cornise care fac o imbinare frumoasa cu tavanul. Planurile tehnice pentru pardoseli si desfasurate pereti au fost intocmite de catre echipa de arhitecti Studio Insign.

Proiect de bucatarie clasica

Mobilierul pentru bucatarie este realizat cu prestigioasa colectie Afrodite, si a fost conformata de arhitectii Noblesse Group specializati pe proiecte de bucatarii, tinandu-se seama de nevoile clientilor. Este realizat pe trei pereti. Prezinta usi frezate, elemente de legatura cu decoratiuni neoclasice estompate. Corpurile superioare prezinta si insertii de sticla.

Designerii au ales o cornisa decorativa inalta, manere clasice argintii, top si back-splash din marmura alba, un joc de corpuri „a giorno” usi pline si cu insertii de sticla. Compartimentarea este gandita astfel incat sa rezulte un spatiu primitor, aerisit dar si eficient din punct de vedere al utilizarii spatiului.

Design interior amenajare birou neoclasic

O zona destinata biroului in casa capatata o importanta tot mai mare in zilele noastre. Asadar, designerii nostri au optat pentru o amenajare in stil neoclasic, cu o compartimentare eficienta si in acelasi timp aerisita. Mobilierul face parte din colectia exclusivista Ferretti E Ferretti, fiind realizat pe dimensiunile spatiului. Toate elementele din imagine se achizitioneaza prin Noblesse Interiors. Aceasta camera capata o tenta luxury data de corpuri de iluminat si decoratiuni.

Design interior baie dimensiuni mici

Este o provocare amenajarea unui spatiu cu dimensiuni atipice, insa rezultatele sunt spectaculoase in urma unui proiect realizat perfect. Echipa de arhitecti Studio Insign, membra a Noblesse Group realizeaza planuri instalatii, electrice, si alegerea sanitarelor potrivite.

Design interior dormitor

Arhitectii si designerii Noblesse Group au ales o paleta de culori pastelate completata de accente de culoare prin decoratiuni de perete si perne. Pentru un touch clasic, design-ul se completeaza cu profile din ipsos, puse in valoare prin prezenta aplicelor de perete. Patul, elementul central, pastreaza aceeasi linie a design-ului din living.

 “A Design isn’t finished until somebody is using it.” — Brenda Laurel.

Baie clasica – dormitor matrimonial

Baia se armonizeaza cu design-ul dormitorului, prin elemente clasice si luxury, finisaj marmura naturala si ceramica atent aleasa. Corpurile de iluminat, mobilierul, sanitarele si placajele fac parte din portofoliul Noblesse Interiors.

Design interior dormitor oaspeti

Cozyness-ul si atmosfera primitoare sunt regasite si in dormitorul de oaspeti. Aici tapetul are un rol important, contribuind la punerea in valoare a stilului clasic.

Design interior baie clasica – dormitor oaspeti

Designul baii este realizat cu o deosebita atentie pentru detalii. Placajul peretilor este realizat cu marmura naturala iar pardoseala adopta un placaj cu model geometric.

Proiect Dressing

Proiectul pentru dressing s-a realizat in urma sedinte de consultanta pentru a se cunoaste necesitatile si dorintele beneficiarilor, alegandu-se o colectie potrivita cu stilul casei. Modulele brandului italian se customizeaza in functie de necesitati si dimensiune spatiu, iar rezistenta in timp isi spune cuvantul.

Design interior Crama

In demisol este amenajata o crama in adevaratul sens al cuvantului. Este un proiect de un rafinament aparte, pastrand liniile clasice, conturate de discrete accente luxury, si un element specific acestui tip de proiecte: caramida aparenta. Si aici, semineul din colectiile Noblesse Group de un farmec aparte intregului spatiu.

Asadar, daca va incanta acest proiect, contactati-ne pentru a realiza o amenajare de poveste! Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte „la cheie” pentru Rezidentiale, Hoteluri, Restaurante/Cafenele, Office-uri, Spatii Comerciale si proiecte de Arhitectura.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Oază Exotică de Verdeață: Designul Interior al Restaurantului din Giurgiu În inima pitorescului oraș Giurgiu, se găsește o bijuterie a designului interior care aduce natura în mijlocul orașului. Acest restaurant unic, care poartă amprenta naturii și a exotismului, ne...

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile....

Pin It on Pinterest