fbpx

Design Interior Casa Craiova Stil Contemporan Luxury

Design Interior Casa Craiova

DESIGN INTERIOR CASA CRAIOVA IN STIL CONTEMPORAN

Echipa Noblesse va prezinta acest proiect de Design Interior Casa Craiova Stil Contemporan Luxury unde s-au adus la viata dorintele si visul beneficiarilor. Acest proiect de amenajare a avut parte de un stil contemporan luxury, care la randul lui a avut parte de influente art nouveau si care se potriveste perfect cu stilul de viata al beneficiarilor.

Echipa noastra a ales sa foloseasca placi mari de ceramica de 1.5 pe 3 metri astfel incat peretii sa fie imbracati si sa aiba parte de un aer nobil.

Usile filomuro, mobilierul din lemn lacuit, mozaicul si decoratiunile din cristale Swarovski sau pielea nabuc ofera un aer luxury.

Atmosfera somptuoasa pare a fi desprinsa din filme. In plus piesele de mobilier semante de Fendi, AstonMartin sau VisionnaireHome contribuie foarte mult la creearea acestei atmosfere. In plus nota glamour a mozaicului Sicis a fost disponibila impreuna cu piesele de mobilier prin Noblesse Group.

Dormitorul copilului este cea mai inedita camera din toata casa deoarece a avut parte de un design futuristic. In dormitor dar si in baia copilului sunt prezente forma geometrice atipice cu facilitati high-tech.

ELEMENTE DE DESIGN LUXURY

Zona de living s-a bucurat de toata atentia designerilor Noblesse. Paleta cromatica a acesteia include nuante telurice care sunt luminate de accente aurii, solare.

Nota sofisticata a incaperii este oferita de insertiile metalice si amprenta expresiva a placilor mari de ceramica dar si din cauza semineului grandios.

Tavanul care este realizat din oglinda ofera senzatia de mai mult spatiu si ajuta ca incaperea sa fie mult mai aerisita.

Tot in  aceasta incapere vom mai regasi si o zona de bar unde vom putea distinge cu usurinta scaunele cu picior inalt care au parte de un design grafic senzational al sezutului. Zona de dining se distinge prin finisajul lucios al pieselor de mobilier si prin geometria decoratiunilor cu totul aparte si care reusesc sa ofere o atmosfera calda, primitoare.

Decorul amenajat in stil contemporan luxury face incaperea sa para a fi perfecta.

design contemporan

 

PIESE DE MOBILIER SI DECORAȚIUNI DIN PORTOFOLIUL NOSTRU CARE DAU VALOARE LOCUINTEI TALE!

Design interior in stil contemporan luxury
Casa Craiova – Design interior in stil contemporary luxury
Design interior casa de lux
Casa Craiova – Design interior in stil contemporary luxury

 

Amenajare dormitor matrimonial

Proprietarii au dorit ca dormitorul matrimonial sa aiba parte de o atmosfera sofisticata si din acest motiv designerii noastri au folosit insertii metalice si piele de nabuc. In plus amenajarea are parte de o armonie cu ajutorul tabloului cu cristale Swarovski.

 

Dam viata viziunii tale de design interior!

Noblesse Group

dormitor modern luxury
Casa Craiova – Design interior in stil contemporary luxury

 

Concept de design masculin

Camera copilului este impartita in doua zone. Prima este cea de lucru in care se afla biroul si cea de-a doua este cea de relaxare in care se afla patul. Intregul tablou este unul din filmele SF cu nave spatiale si calatorii in spatiu. In plus amplasarea oglinzilor rotunde pe cei doi pereti paraleli ajuta la crearea unui spatiu infinit. Baza mobilierului este realizata din plexiglas incolor si genereaza un efect de plutire si de imponderabilitate. In plus vopseaua decorativa lasa impresia unui cer instelat.

.

 

Design Interior dormitor Craiova

 

Baie stylish

Baia matrimoniala are pare de un stil modern. Peretii acesteia sunt imbracati in placi ceramice si mozaic auriu Versace. Detaliile precum cantul lavoarului auriu, caloriferul de baie au avut parte de o atentie deosebita din partea designerilor de interior Noblesse.

Design interior baie in stil luxury
design baie lux

 

“Design is a constant challenge to balance comfort with luxe, the practical with the desirable.”

Donna Karan

amenajare casa luxury art deco

 

Amenajare baie baiat

Baia copilului a avut parte de acelasi stil futuristic, folosindu-se ceramica 3D si benzi LED. Toate acestea se vor regasi si la lavoar si cada.

 

 

 

 

design interiuor Craiova

 

Amenajare dormitor modern  de oaspeti

Dormitorul de oaspeti a avut parte de o tema montana. Tavanul cu structura geometrica completeaza perfect linia muntilor ilustrati pe perete. In plus paleta coloristica este calma si indeamna la un somn odihnitor. Tonul de albastru ajuta la crearea unei stari de liniste alaturi de nuantele de crem, bej si grej.

 

design dormitor modern adolescent
Casa Craiova – Design interior in stil contemporary luxury

 

 

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte de amenajari clasice sau amenajari moderne. Tratam fiecare proiect ca pe o adevarata provocare.

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

Share on