fbpx

Design Interior Casa Craiova Stil Contemporan Luxury

Design Interior Casa Craiova

Design interior Casa Craiova in stil contemporan

Designeri de interior Noblesse va intampina acest proiect de Design Interior Casa Craiova Stil Contemporan Luxury, pentru care aumuncit ore in sir poentru a reda cat mai bine dorinta si visul beneficiarilor! Asa a prin viata proiectul de maenajare interioara alegand un stil contemporan luxury, cu influente art nouveau, care se potrivesc peferct cu stilul de viata al beneficiarilor.

Echipa Noblesse a ales sa foloseasca placi mari de ceramica, de 1.5 pe 3 metri, pentru a imbraca peretii si pentru a da un aer nobil.

Pentru a aduce acel touch luxury, s-au folosit usile filomuro, mozaicul, mobilierul din lemn masiv lacuit, si decoratiunile din materiale pretioase precum cristalele Swarovski sau pielea nabuc.

Atmosfera parca este desprinsa din filme, fiind una somptuoasa, creata indeosebi prin liniile chic ale mobilierului semnat de Fendi, AstonMartin sau VisionnaireHome si nota glamour a mozaicului Sicis, toate disponibile prin Noblesse Group.

Una dintre cele mai cele mai inedite camere din aceasta casa este cu siguranta dormitorul juniorul familiei, care are un design futuristic. Formele geometrice atipice si facilitatile high-tech sunt prezente in dormitor si la baia baiatului, care si-a dorit un decor in tendinte si in viitorul apropiat.

Elemente de design luxury

Pentru zona de living echipa Noblesse a ales ca in paleta cromatica sa includa nuante telurice luminate de accente aurii, solare.

Insertiile metalice si amprenta expresiva a placilor mari de ceramica, dau o nota sofisticata incaperii alaturi de semineul grandios.

Tavanul realizat din oglinda da senzatia de spatiu facand camera sa fie mai aerisita.

Tot aici regasim si o zona de bar unde scaunele cu picior inalt se disting prin designul grafic al sezutului si o zona de dining unde finisajul lucios al mobilierului si geometria decoratiunilor te transpun intr-o atmosfera de vis dar totodata primitoare, calda.

Tot decorul amanajat in stil contemporan luxury face ca incapera sa para a fi din coperta unei reviste.

 

design contemporan

 

Aducem valoare oricărui interior cu piese de mobilier si decorațiuni din portofoliul nostru!

Design interior in stil contemporan luxury
Casa Craiova – Design interior in stil contemporary luxury
Design interior casa de lux
Casa Craiova – Design interior in stil contemporary luxury

 

Amenajare dormitor matrimonial

Beneficiarii si-au dorit ca dormitorul matrimonial sa emane o atmosfera sofisticata, de aceea echipa Noblesse a ales sa foloaseasca insertii metalice si de piele nabuc, precum si prin tabloul cu cristale Swarovski, creand o armonie prin finisajul auriu.

 

We bring to life the vision of our clients for any kind of interior design project!

Noblesse Group

dormitor modern luxury
Casa Craiova – Design interior in stil contemporary luxury

 

Concept de design masculin

Dormitorul baiatului este impartit in doua zone: cea de lucuru unde se afla biroul si cea de relazare unde sa afla patul. Tot tabloul este unul din filmele SF, cu nave spatiale si calatorii in spatiu. Amplasarea oglinzilor rotunde pe doi pereti paraleli creeaza efect de spatiu infinit. Baza mobilierului din plexiglas incolor genereaza efectul de plutire si imponderabilitate. Vopseaua decorativa lasa impresia unui cer instelat.

 

Design Interior dormitor Craiova

 

Baie stylish

Baia matrimoniala, este amenajata in stil modern, peretii fiind imbracati in placi ceramice si mozaic auriu Versace. Echipa de designeri a acordat o atentie deosebita detaliilor: cantul lavoarului este auriu, caloriferul de baie are, de asemenea, rol decorativ si atrage atentia prin forma neasteptata.

Design interior baie in stil luxury
design baie lux

 

“Design is a constant challenge to balance comfort with luxe, the practical with the desirable.”

Donna Karan

amenajare casa luxury art deco

 

Amenajare baie baiat

Baia baiatului a fost decorata in acelas stil futurisrtic, folosind  ceramica 3D si benzi LED. Acestea se regasesc totodata la cada si lavoar.

 

 

 

 

design interiuor Craiova

 

Amenajare dormitor modern  de oaspeti

Dormitorul de oaspeti a fost decorat plecand de la o tema montana. Se remarca tavanul cu structura geometrica, ce pare a completa linia muntilor ilustrati pe perete. Paleta coloristica placuta si calma invita la un somn odihnitor. Tonul-accent de albastru induce o stare de liniste, alaturi de nuantele neutre de crem, bej si grej.

 

design dormitor modern adolescent
Casa Craiova – Design interior in stil contemporary luxury

 

 

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte de design interior pentru spatii rezidentiale, cum ar fi proiecte de design interior case, proiecte de design interior vile, proiecte de design interior apartamente, proiecte de penthouse-uri, proiecte de restaurari de case, fiecare proiect fiind o reala provocare, fie ca vorbim de amenajari clasice sau amenajari moderne.

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

Share on