Design Interior Casa In Stil Clasic- Casa de Suflet

Design interior casa in stil clasic – casa Bucuresti

Atunci cand echipa de designeri si arhitecti Noblesse pregatesc conceptul casei, incearca sa adauge in proiect o parte din personalitatea beneficiarului, in cazul acestiu proiect de design interior Bucuresti, au optat pentru stilul clasic pentru casa lor, un stil care nu se va demoda niciodata si care este ideal pentru o familie cu copii.

Dorinta beneficiarului pentru care ne-a contactat a fost sa-l ajutam sa-si realizeze visul, acest proiect de suflet, incepand cu faza de proiectare 3D si continuand cu implementarea. Compania noastra are toate competentele si experienta necesara de a implementa cu succes orice tip de proiecte de casa la cheie.

Amenajare casa in stil clasic cu parter si etaj

Acest proiect de amanjare casa in stil clasic a fost realizat cu pasiune si profesionalism de catre echipa de designeri Noblesse, fiind un spatiu care se compune din parter si etaj.

Parterul a fost gandit pentru parinti, aici fiind zona de living, birou, bucatarie, dormitor matrimonial si o baie, iar etajul este dedicat celor mici, unde se gasesc cele doua dormitoare, o baie clasica si un balcon conceput pentru familie, un loc de relaxare.  Mobilier nobil din lemn masiv si textilele pretioase au fost atent alese din portofoliul Noblesse, pentru a crea o atmosfera calda, ideala pentru o familie cu doi copii.

Amenajare birou clasic british

Nunatele de maro si verde se regasesc in piesele de mobilier si decoratiunile aflate in zona de living si birou, pentru a pastra aceeasi atmosfera, folosing ca finisaje prchet din lemn de nuc si piatra naturala.

Amenajare bucatarie clasica

Bucataria, in nunate de crem si ea a fost amenajata in stil clasic, fiind una dintre cele mai luminoase spatii din casa, unde gospodina gasei isi poate bucura linistita si fericita familia cu bucate alese. Aici o sa regasim pardoseala din travertin deschis la culoare, mozaic din travertin si bineinteles tapetul, care aduce un plus de volare incaperii,

In finisajele corpurilor de iluminat regasim bronzul, pe langa minunatele cristale, ce ofera un aer elegant spatiului.

AMENAJARE BUCATARE CLASICA – CREMUL ELEGANT SI COZY

AMENAJARE DORMITOR MATRIMONIAL 

In dormitorul matrimonial, regasim mobilier in stil neoclasic si acelasi parchet din lemn de nuc cu pereti acoperiti cu tapet textil placut la atingere, alaturi de profile din rigips si vopsea decorativa, selectionate din portofoliu Noblesse.

AMENAJARE BAIE CLASICA PARTER

Baia de la parter a fost gandita si colorata innunate naturale cu accente aurii ce contribuie la eleganta delicata a spatiului.  Un loc perfect de relaxare.

AMENAJARE HOL IN STIL CLASIC

In hol se pot observa notele elegante si caracteristice stilului clasic, datorita cromaticii chic de maro si crem.

AMENAJARE DORMITOR CLASIC FATA

Pentru dormitorul fetei s-a optat penru o atmosfera feminina, joviala care sa iti creeze o stare de fericire si liniste. Aici regasim o pardoseala din lemn masiv si pereti cu profile de righps si tapetati.  Mobilierul ales a fost unul versatil ideal pentru copii in perioada de crestere si definitivare a gusturilor.

AMENAJARE DORMITOR ADOLESCENT

Pentru camera baiatului s-a mers pe stilul modern, aceasta fiind si dornta lui,  aici tapetul si vopeseaua decorativa au tema moderna, iar mobilierul cu forme ergonomice, a fost ales pentru a oferi un plus de confort.

AMENAJARE BAIE COPII

Baia de la etaj este o combinatie dintre clasic si modern, pentru a impaca ambii copii cu o cromatica de alb si albatru.

AMENAJARE HOL VS. AMENAJARE BALCON

Acest hol mic a fost decorat cu picturi din portofoliul Noblesse Group disponibile prin agentia noastra de arta Fusion Arts . Balconul si holul de la etaj destinat copiilor au fost gandite ca un spatiu de relaxare, dotat cu bancute si un fotoliu confortabil. Designerii de interior au alocat aceeasi importanta spatiului, transformandu-l intr-un loc atragator si cu personalitate. Pardoseala  este realizata din lemn  recuperata de la un castel din Franta, iar peretii sunt acoperiti cu vopsea decorativa si profile decorative. Aici a fost integrat mobilier din lemn masiv in stil french country cu rolul de mica biblioteca.

Acest proiect de amenajare casa in stil clasic a fost realizat cu produse din portofoliul Noblesse Group. Iti stam la dispozitie cu servicii complete de design interior pentru orice tip de poroiect.

Noblesse Adds Value for the Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest