Design Interior Casa In Stil Clasic- Casa de Suflet

Design interior casa in stil clasic – casa Bucuresti

Atunci cand echipa de designeri si arhitecti Noblesse pregatesc conceptul casei, incearca sa adauge in proiect o parte din personalitatea beneficiarului, in cazul acestiu proiect de design interior Bucuresti, au optat pentru stilul clasic pentru casa lor, un stil care nu se va demoda niciodata si care este ideal pentru o familie cu copii.

Dorinta beneficiarului pentru care ne-a contactat a fost sa-l ajutam sa-si realizeze visul, acest proiect de suflet, incepand cu faza de proiectare 3D si continuand cu implementarea. Compania noastra are toate competentele si experienta necesara de a implementa cu succes orice tip de proiecte de casa la cheie.

Amenajare casa in stil clasic cu parter si etaj

Acest proiect de amanjare casa in stil clasic a fost realizat cu pasiune si profesionalism de catre echipa de designeri Noblesse, fiind un spatiu care se compune din parter si etaj.

Parterul a fost gandit pentru parinti, aici fiind zona de living, birou, bucatarie, dormitor matrimonial si o baie, iar etajul este dedicat celor mici, unde se gasesc cele doua dormitoare, o baie clasica si un balcon conceput pentru familie, un loc de relaxare.  Mobilier nobil din lemn masiv si textilele pretioase au fost atent alese din portofoliul Noblesse, pentru a crea o atmosfera calda, ideala pentru o familie cu doi copii.

Amenajare birou clasic british

Nunatele de maro si verde se regasesc in piesele de mobilier si decoratiunile aflate in zona de living si birou, pentru a pastra aceeasi atmosfera, folosing ca finisaje prchet din lemn de nuc si piatra naturala.

Amenajare bucatarie clasica

Bucataria, in nunate de crem si ea a fost amenajata in stil clasic, fiind una dintre cele mai luminoase spatii din casa, unde gospodina gasei isi poate bucura linistita si fericita familia cu bucate alese. Aici o sa regasim pardoseala din travertin deschis la culoare, mozaic din travertin si bineinteles tapetul, care aduce un plus de volare incaperii,

In finisajele corpurilor de iluminat regasim bronzul, pe langa minunatele cristale, ce ofera un aer elegant spatiului.

AMENAJARE BUCATARE CLASICA – CREMUL ELEGANT SI COZY

AMENAJARE DORMITOR MATRIMONIAL 

In dormitorul matrimonial, regasim mobilier in stil neoclasic si acelasi parchet din lemn de nuc cu pereti acoperiti cu tapet textil placut la atingere, alaturi de profile din rigips si vopsea decorativa, selectionate din portofoliu Noblesse.

AMENAJARE BAIE CLASICA PARTER

Baia de la parter a fost gandita si colorata innunate naturale cu accente aurii ce contribuie la eleganta delicata a spatiului.  Un loc perfect de relaxare.

AMENAJARE HOL IN STIL CLASIC

In hol se pot observa notele elegante si caracteristice stilului clasic, datorita cromaticii chic de maro si crem.

AMENAJARE DORMITOR CLASIC FATA

Pentru dormitorul fetei s-a optat penru o atmosfera feminina, joviala care sa iti creeze o stare de fericire si liniste. Aici regasim o pardoseala din lemn masiv si pereti cu profile de righps si tapetati.  Mobilierul ales a fost unul versatil ideal pentru copii in perioada de crestere si definitivare a gusturilor.

AMENAJARE DORMITOR ADOLESCENT

Pentru camera baiatului s-a mers pe stilul modern, aceasta fiind si dornta lui,  aici tapetul si vopeseaua decorativa au tema moderna, iar mobilierul cu forme ergonomice, a fost ales pentru a oferi un plus de confort.

AMENAJARE BAIE COPII

Baia de la etaj este o combinatie dintre clasic si modern, pentru a impaca ambii copii cu o cromatica de alb si albatru.

AMENAJARE HOL VS. AMENAJARE BALCON

Acest hol mic a fost decorat cu picturi din portofoliul Noblesse Group disponibile prin agentia noastra de arta Fusion Arts . Balconul si holul de la etaj destinat copiilor au fost gandite ca un spatiu de relaxare, dotat cu bancute si un fotoliu confortabil. Designerii de interior au alocat aceeasi importanta spatiului, transformandu-l intr-un loc atragator si cu personalitate. Pardoseala  este realizata din lemn  recuperata de la un castel din Franta, iar peretii sunt acoperiti cu vopsea decorativa si profile decorative. Aici a fost integrat mobilier din lemn masiv in stil french country cu rolul de mica biblioteca.

Acest proiect de amenajare casa in stil clasic a fost realizat cu produse din portofoliul Noblesse Group. Iti stam la dispozitie cu servicii complete de design interior pentru orice tip de poroiect.

Noblesse Adds Value for the Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile....

Pin It on Pinterest