Design interior casa in stil contemporan

Echipa noastra de designeri si arhitecti a creat acest proiect de design interior casa in stil contemporan. Atunci cand vorbim de amenajari interioare elegante, cu o atmosfera sofisticata, dar cozy, stilul contemporan este una dintre cele mai inspirate alegeri. Aceasta casa din Italia ofera interioare primitoare, create special pentru a respecta nevoile si dorintele clientului nostru.

Locuinta dispune de un spatiu amplu si este compusa din parter si doua etaje, pentru care echipa Noblesse a realizat conceptul de design interior casa in stil contemporan. Beneficiarul nu a dorit culori puternice, de aceea paleta cromatica este una simpla, calda si rafinata. Au fost alese griuri, nuante de beige si greige, la care s-au adaugat accente aurii sau metalice. Au fost integrate tablouri, oglinzi si candelabre elegante.

Concept design interior casa in stil contemporan

Materialele utilizate sunt de calitate premium si includ pielea nabuk, catifeaua si insertiile metalice aurii. Aceasta compozitie de elemente este una extrem de stylish si foarte apreciata in materie de design interior, in special in stilul contemporan. Pentru pereti, designerii nostri au ales boiseria.

La parter, se regaseste un open space ce include livingul si zona de dining, doua spatii ce se completeaza echilibrat. In dormitorul matrimonial au fost integrate un dressing  si o masuta vanity eleganta. Corpurile de iluminat, decoratiunile, precum si piesele de mobilier si finisajele fac parte din portofoliul Noblesse.

Pentru aceasta casa, echipa Noblesse Group a realizat si proiectul de amenajare terasa, un spatiu destinat relaxarii, cinelor in familie in serile de vara sau intalnirilor cu prietenii. Si aici, mobilierul ales este unul confortabil si potrivit cu stilul contemporan al casei.

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte de amenajari interioare case, amenajari interioare apartamente, design interior vile, design interior proiecte rezidentiale, pentru clienti din Romania si din afara tarii. In portofoliul de proiecte Noblesse se regasesc numeroase stiluri si concepte abordate de-a lungul timpului.

In amenajarea bucatariei au fost integrate mobilier rafinat, in nuante deschise si o insula, compozitia fiind sofisticata si in acelasi timp simpla.

Amenajarea holului propune linii simple si geometrii interesante.

Amenajarea dormitorului matrimonial surprinde prin compozitie si estetica.

Celelalte dormitoare pastreaza aceeasi nota eleganta a designului interior.

“Design is a constant challenge to balance comfort with luxe, the practical with the desirable.” (Donna Karan)

Noblesse Adds Value for the Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile....

Pin It on Pinterest