Design interior casa in stil contemporan

Echipa noastra de designeri si arhitecti a creat acest proiect de design interior casa in stil contemporan. Atunci cand vorbim de amenajari interioare elegante, cu o atmosfera sofisticata, dar cozy, stilul contemporan este una dintre cele mai inspirate alegeri. Aceasta casa din Italia ofera interioare primitoare, create special pentru a respecta nevoile si dorintele clientului nostru.

Locuinta dispune de un spatiu amplu si este compusa din parter si doua etaje, pentru care echipa Noblesse a realizat conceptul de design interior casa in stil contemporan. Beneficiarul nu a dorit culori puternice, de aceea paleta cromatica este una simpla, calda si rafinata. Au fost alese griuri, nuante de beige si greige, la care s-au adaugat accente aurii sau metalice. Au fost integrate tablouri, oglinzi si candelabre elegante.

Concept design interior casa in stil contemporan

Materialele utilizate sunt de calitate premium si includ pielea nabuk, catifeaua si insertiile metalice aurii. Aceasta compozitie de elemente este una extrem de stylish si foarte apreciata in materie de design interior, in special in stilul contemporan. Pentru pereti, designerii nostri au ales boiseria.

La parter, se regaseste un open space ce include livingul si zona de dining, doua spatii ce se completeaza echilibrat. In dormitorul matrimonial au fost integrate un dressing  si o masuta vanity eleganta. Corpurile de iluminat, decoratiunile, precum si piesele de mobilier si finisajele fac parte din portofoliul Noblesse.

Pentru aceasta casa, echipa Noblesse Group a realizat si proiectul de amenajare terasa, un spatiu destinat relaxarii, cinelor in familie in serile de vara sau intalnirilor cu prietenii. Si aici, mobilierul ales este unul confortabil si potrivit cu stilul contemporan al casei.

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte de amenajari interioare case, amenajari interioare apartamente, design interior vile, design interior proiecte rezidentiale, pentru clienti din Romania si din afara tarii. In portofoliul de proiecte Noblesse se regasesc numeroase stiluri si concepte abordate de-a lungul timpului.

In amenajarea bucatariei au fost integrate mobilier rafinat, in nuante deschise si o insula, compozitia fiind sofisticata si in acelasi timp simpla.

Amenajarea holului propune linii simple si geometrii interesante.

Amenajarea dormitorului matrimonial surprinde prin compozitie si estetica.

Celelalte dormitoare pastreaza aceeasi nota eleganta a designului interior.

“Design is a constant challenge to balance comfort with luxe, the practical with the desirable.” (Donna Karan)

Noblesse Adds Value for the Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil modern – Constanta

Amenajare casa in stil modern – Constanta

Va prezentam un nou proiect marca Noblesse pentru o noua locuinta situata pe malul mării, în Constanța. S-a optat pentru un stil modern cu subtile accente luxury si eficienta in folosirea spatiului. Designul de interior in stil modern ofera o stare de confort si de...

Amenajare casa in stil luxury – Constanta

Amenajare casa in stil luxury – Constanta

Va prezentam un nou proiect realizat de echipa de arhitecti si designeri Noblesse Group, pentru o locuinta construita de la zero, situata in Constanta. Casa se dezvolta pe un nivel, avand o suprafata utila de 250 mp. Beneficiaza de un teren privilegiat pe malul marii....

Proiect casa in Constanta

Proiect casa in Constanta

Ne face o deosebita placere sa va prezentam acest nou proiect de arhitectura pentru casa in Constanta. Locuinta beneficiaza si de design interior, amenajare curte si amenajare piscina.  Fericitii beneficiari au decis sa apeleze la echipa Noblesse pentru un rezultat...

Design interior – Casa in stil eclectic Sibiu

Design interior – Casa in stil eclectic Sibiu

Va prezentam cu mandrie un nou proiect marca Noblesse Group pentru o superba locuinta amenajata in stil eclectic, situata in Sibiu. Cladirea este construita de la zero si beneficiaza din partea noastra si de amenajare fatada. Proprietarii sunt o tanara familie cu trei...

Pin It on Pinterest