Design interior – Casa in stil eclectic Sibiu

Va prezentam cu mandrie un nou proiect marca Noblesse Group pentru o superba locuinta amenajata in stil eclectic, situata in Sibiu. Cladirea este construita de la zero si beneficiaza din partea noastra si de amenajare fatada. Proprietarii sunt o tanara familie cu trei copii. Acestia si-au dorit o „locuinta de vis” iar dorinta a fost implinita! Arhitectii si designerii Noblesse Group au tratat cu multa seriozitate si profesionalism acest proiect transformand spatiul intr-un loc de poveste. 

Cladirea este aflata langa padure si este compusa din parter, doua etaje si o curte primitoare. 

S-a creat un concept care incanta privirile printr-o imbinare intre stilurile clasic, luxury si accente discrete art deco. Mobilier, lustre, profile din ipsos, tapet, decoratiuni, parchet, covor de marmura, toate sunt elemente asupra carora s-a oferit o deosebita atentie, pentru o potrivire cat mai riguroasa si de efect. Toate produsele se pot achizitiona de pe Noblesse Interiors.

Design interior open space

Locuinta beneficiaza de doua intrari, una din zona scarii si una de langa bucatarie. Ne intampina open-space-ul primitor si elegant, intr-o atmosfera distinsa. Intrarea principala se face printr-un windfang, continuat printr-un hol generos unde ne intampina o scara monumentala. Elementele sunt gandite in asa fel incat sa se puna in valoare reciproc.

Design interior bucatarie in stil eclectic

Colectia aleasa pentru mobilierul de bucatarie se incadreaza perfect in cadrul eclectic. Prezinta fronturi frezate, coloane sculptate, detalii atent lucrate in lemn masiv prin maiestria designerilor italieni, iar topul din marmura naturala incanta prin marginile rotunjite. S-a optat pentru o compartimentare eficienta, corpuri pana in tavan, insula si electrocasnice incorporate. Parchetul chevron nuanta stejar fume se continua si in bucatarie, pastrand si aici eleganta ce invaluie intreaga casa. Bucataria este delimitata printr-un perete culisant custom-made din sticla cu rame negre. Sunt prezente elemente suspendate din sticla fumurie cu detalii atractive. Scenografia capata o pronuntata tenta luxury data de lustrele din alama pretioasa, sticla si cristale. Pentru un plus de lumina si o „temperare” a stilurilor elegante, s-au inserat in tavan si spoturi mobile. 

Pe pereti sunt realizate compozitii cu profile si cornise care fac o imbinare frumoasa cu tavanul, motiv regasit si in restul c. Planurile tehnice pentru pardoseli si desfasurate pereti au fost intocmite de catre echipa de arhitecti Studio Insign.

Amenajare baie parter

Cu o deosebita atentie la detalii si precizie acordata alegerii finisajelor, culorilor si pieselor de mobilier, baia devine un spatiu atragator, o fuziune de culori si texturi. Echipa noastra realizeaza in intregime si proiectele pentru bai, de la alegerea tematicii, conceptul, proiectul propriu-zis si o punere in opera impecabila. 

Design interior Birou

Parterul gazduieste si o camera destinata biroului. Pentru amenajare birou s-a utilizat mobilier din colectiile italiene de prestigiu ale brandului exclusivist Galimberti Nino, colectiile regasindu-se si in dormitoare, living si hol. Se pastreaza si aici paleta de culori predominant calde, jocuri intre cream-uri, beige-uri, maro, cu accente de culoare regasite in piese punctuale. Intreaga atmosfera este perfect invaluita de textura sublima a tapetului usor reliefat. Spatiul este completat de lustre cu design inedit, percepute ca niste bijuterii ce capteaza atentia si pun in valoare celelalte piese. In orice birou, biblioteca este o piesa statement, aici, realizata din lemn pretios, joc intre flader si suprafete lacuite.  

Design interior dormitor matrimonial 

Dormitorul beneficiaza de un spatiu amplu si luminos, unde piesele de mobiler se pun in valoare reciproc, prin morfologie, textura si stil. Designerii au imbinat perfect utilitatea cu functionalitatea, pastrand armonie si fluiditate. Si aici se continua cu parchetul chevron, nuanta oferind greutate spatiului. Chenarul auriu da o tenta luxury, potrivindu-se perfect cu distinsele corpuri de iluminat si detaliile de alama ale mobilierului. Culoarea de pe pereti, profile si usile din lemn integreaza patul cu forma moderna si eleganta. Peretele despartitor separa zona de dormit de o zona dotata cu birou, destinata lecturii sau lucrului de acasa. 

 “A Design isn’t finished until somebody is using it.” — Brenda Laurel.

Design interior baie pentru dormitor matrimonial in stil eclectic

Un adevarat spectacol al culorilor si texturilor unice este adus in spatiul destinat pentru baie matrimoniala. Fiind compusa din trei spatii distincte, fiecare este tratata in finisaje diferite, pastrand insa un consens – stilul eclectic. Candelabrul din cristal se reflecta in oglinda cu geometrie in aceeasi tematica. Finisajul de pe tavan da o nota diafana si luxury in acelasi timp, fiind accentuat de lumina led din spatele profilelor clasice. Toate produsele fac parte din portofoliul nostru. 

Amenajare hol etaj

Zona de trecere dintre parter si etaj este compusa din scara in L, placata in acelasi lemn cu parchetul si va fi marginita de balustrade metalice, custom-made. Lustrele suspendate fac legatura armonioasa intre parter si etaj. 

Design interior dormitor de baiat

Avand trei copii, fericita familie a beneficiat de o deosebita atentie pentru amenajarea camerelor acestoa. Sunt prezente spatii de depozitare, compartimentari eficiente, zone de studiu, paturi cu depozitare, si elemente de „efect” precum tapet, culori indraznete si corpuri de iluminat cu rol sculptural. 

Echipa Noblesse Interiors a oferit intregii amenajari o atmosfera calda, eleganta si distinsa. Va invitam sa vizionati si alte proiecte pentru amenajare casa. Iti doresti un proiect cu design inedit si implementare le cheie? Este momentul sa vorbim despre locuinta dumneavoastra! 

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil modern – Constanta

Amenajare casa in stil modern – Constanta

Va prezentam un nou proiect marca Noblesse pentru o noua locuinta situata pe malul mării, în Constanța. S-a optat pentru un stil modern cu subtile accente luxury si eficienta in folosirea spatiului. Designul de interior in stil modern ofera o stare de confort si de...

Amenajare casa in stil luxury – Constanta

Amenajare casa in stil luxury – Constanta

Va prezentam un nou proiect realizat de echipa de arhitecti si designeri Noblesse Group, pentru o locuinta construita de la zero, situata in Constanta. Casa se dezvolta pe un nivel, avand o suprafata utila de 250 mp. Beneficiaza de un teren privilegiat pe malul marii....

Proiect casa in Constanta

Proiect casa in Constanta

Ne face o deosebita placere sa va prezentam acest nou proiect de arhitectura pentru casa in Constanta. Locuinta beneficiaza si de design interior, amenajare curte si amenajare piscina.  Fericitii beneficiari au decis sa apeleze la echipa Noblesse pentru un rezultat...

Proiect amenajare fatada – Sibiu

Proiect amenajare fatada – Sibiu

Prima impresie contează, iar fațada unei case este cartea de vizită a proprietății. Prin urmare, proprietarii acestei locuințe au decis să apeleze la echipa Noblesse pentru un rezultat inedit. Proiectul de design exterior in stil neoclasic fost tratat cu multa...

Pin It on Pinterest