Design Interior Casa In Stil Luxury

Design interior casa in stil luxury contemporan – accente art deco

Atunci cand alegi sa colaborezi cu un designer de interior pentru a avea spatiul mult dorit, trebuie sa te astepti la tot ce este mai bun, pentru ca la Noblesse iti garantam ca spatiul interior poate fi transformat si modelat in asa fel incat orice proiect de design interior casa in stil luxury sa devina casa unei vedete de la Hollywood.

Suntem incantati sa va prezentam un proiect la care echipa Noblesse a pus suflet in a crea viziunea si dorinta beneficiarului, pana la cele mai mici detalii, in acest proiect de casa in stil contemporan cu accente luxury.

Colaborarea cu beneficiarii acestei minunate case, a inceput cu prezentarea viziunii proprietarilor, unde echipa de designeri si arhitecti Noblesse a consolidat si a adus plusuri pentru a crea designul ideal, sub coordonarea lui Silviu Preda.

Eleganta in stil contemporan de lux

Echipa Noblesse datorita gamei largi de servicii, poate obtine spatii personalizate conform dorintelor beneficiarilor, deoarece nimic nu este mai placut decat un client fericit in noua sa locuinta.

In acest proiect s-a mers mult pe o casa cozy, cu mobilier confortabil dar care sa fie plina de eleganta. Cele trei elemente au fost combnate armonios si integrate in stilul contemporan, mixand materiale nobile cu texturi pretioase si culori care sa scoata in evidenta frumusetea mobilierului de inalta calitate.

Noblesse Adds Value For The Good Life 

“The essence of interior design will always be about people and how they live.”

Albert Hadley

DESIGN INTERIOR LIVING, DINING SI BUCATARIE

Zona de living este tip open-space, in care regasim zona de dinig si bucataria. Paleta cromatica aleasa pentru aceasta zona se invarte in jurul culorilor rosu si negru, in care avem diverse accente pretioase, precum finisajele argintii si aurii.

Semineul din onix se gaseste in living, incizat cu materiale pretioase pentru a accentua stilul luxury. De asemenea, mobilierul ales face parte din binecunoscutul brand international, Eichholtz, distribuit si in Romania prin Noblesse Group, la fel si corpurile de iluminat care au un rol foarte important in a scoate in evidenta camera.

In zona de dining, desi pare desprinsa dintr-o scena de la Hollywood, se regaseste o atmosfera placuta de relaxare si elenaganta in acelasi timp.

Masa de dining, cu blat din sticla, aleasa din portofiliul Noblesse, se integreaza perfect cu finisajele de metal, speficice stilului luxury.

Bucataria a fost decorata si amenajata in acelasi stil, pastrand paleta cromatica ce domina in aceasta incapere de tip open-space.

DESIGN INTERIOR CREAT DIN PASIUNE!

Toate produsele utilizate in acest proiect de amenajare interioara casa fac parte din portofoliul Noblesse Group. Iti amintim ca designerii de interior Noblesse Group iti stau la dispozitie pentru proiecte de design interior casa moderna, design interior casa clasica, proiecte de casa luxury, proiect de casa minimalista, indiferent de stil rezultatele obtinute satisfac cele mai inalte cerinte!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Oază Exotică de Verdeață: Designul Interior al Restaurantului din Giurgiu În inima pitorescului oraș Giurgiu, se găsește o bijuterie a designului interior care aduce natura în mijlocul orașului. Acest restaurant unic, care poartă amprenta naturii și a exotismului, ne...

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Pin It on Pinterest