Design Interior Casa Pipera Stil Contemporan Luxury

Design interior casa Pipera stil contemporan

Pentru echipa Noblesse Group, orice noua provocare se transforma intr-un proiect inedit ca in cazul acestui proiect de design interior casa Pipera stil contemporan cu accente luxury.

De data aceasta, provocarea lansata a fost o casa frumoasa din Bucuresti, din zona Pipera, amanajata in stil contemporan cu accente  luxury. Intregul design interior poarta amprenta stilistica a echipei de designeri de interior , care s-a ocupat indeaproape de fiecare detaliu al amenajarii, cu mult entuziam si dedicare folosind produse din portofoliul Noblesse Group pentru mobilier , corpuri de iluminat si decoratiuni .

S-au integrat inclusiv produse de arta din portofoliul agentiei noastre de arta Fusion Arts .

Elemente decorative de top in amenajare living

Livingul este despartit de hol printr-o biblioteca cu blaturi din marmura si structura din alama, marca Daytona. Tot din aceeasi colectie face parte si consola, oferind designului un aspect unitar si elegant. Pentru iluminat, designerul de interior  a ales o plafoniera cu un design aparte, marca Eichholtz, disponibila prin Noblesse Group.

Stil contemporan cu accente luxury

Locuinta din Pipera beneficiaza de incaperi spatioase si foarte luminoase, un element esential pe care l-au transpus printr-o cromatica de efect. In zona de living, designerii de interior Noblesse au mizat pe o combinatie de nuante delicate, texturi luxuriante si accente aurii , asa cum si-au dorit beneficiarii. Canapeaua confortabila , fotoliul si dormeza  din colectii Noblesse Group  incadreaza subtil masuta din colectia Daytona si, alaturi de semineul electric, creeaza o ambianta ce indeamna la relaxare si confort .

Later edit: proiectul acestei frumoase case din Pipera a fost nominalizat de 4 ori la “The International Design & Architecture Awards”. Amenajarea a surprins placut juriul, care a propus-o pentru categoria Interior Design Global, la sectiunile Bedroom, Living Space Europe si Interior Design Scheme Europe, respectiv pentru categoria Residential Property Global, la sectiunea Luxury Residence Europe. Toate proiectele care ajung in faza finala sunt supuse analizei exigente a specialistilor internationali, dar pot fi votate si pe site-ul oficial.

The essence of interior design will always be about people and how they live.”

Albert Hadley

 “The essence of interior design will always be about people and how they live.”

COMBINATII CREATIVE DE PIESE INEDITE DE MOBILIER DE LUX

Livingul face parte dintr-un open-space de dimensiuni generoase, alaturi de dining si bucatarie. In acesta din urma, am ales combinatia luminoasa de alb si crem, pentru a maximiza spatiul avut la dispozitie, dar si lumina naturala care intra atat de generos prin ferestrele largi. Scaunele, masa si bufetul fac parte din colectia Aura, elementele de identitate ale brandului regasindu-se in liniile unduitoare si finisajul picioarelor intregului mobilier.  Atmosfera este completata prin corpurile de iluminat, candelabrul si cele doua aplice cu un aspect inedit, de inspiratie vegetala .

AMENAJARE BUCATARIE IN STIL CONTEMPORAN- FUNCTIUNE SI DESIGN

In bucataria alba, minimalista  lumina naturala este unul dintre alementele-cheie ale designului. Alegerea corpurilor de iluminat vine in completarea liniei de design din restul locuintei, unde reintalnim accentele de auriu, ce confera un aspect luxury.

“Design must seduce, shape, and perhaps more importantly, envoke an emotional response.”

April G.

DESIGN IN STIL CONTEMPORAN CU ACCENTE GLAM

Toate cele trei dormitoare ale locuintei adopta acelasi stil ocntemporan cu accente glam, insa fiecare are propria identitate, conferita de accentele si detaliile utilizate. Piesa centrala a dormitorului matrimonial este patul apartinand colectiei Melissa, completat prin noptierele cu finisaj metalic. Draperiile in tonuri crem si mov lila dau un aer elegant incaperii si completeaza cromatic intreaga compozitie.

We inspire ourselves in events, people, stories and iconic design pieces.

Noblesse Group

DESIGN INTERIOR DRESSING – BETWEEN FASHION AND BEAUTY 

Produsele utilizate in aceasta amenajare de casa fac parte in intregime din portofoliul Noblesse Group. Iti amintim ca designerii de interior Noblesse Group iti stau la dispozitie pentru o amenajare personalizata. Ai parte de consiliere specializata in fiecare etapa a procesului, pentru a avea certitudinea ca rezultatul va fi la inaltimea asteptarilor tale.

Realizam proiecte de design interior casa in stil contemporan , stil luxury , stil modern sau stil minimalist pentru proiecte de suflet !

Noblesse Adds Value for the Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile....

Pin It on Pinterest