fbpx

Design Interior Casa Stil Colonial Pipera

Design Interior Casa Stil Colonial

DESIGN INTERIOR CASA IN STIL COLONIAL PIPERA

Un alt proiect cu care ne mandrim este cel pentru o casa spatioasa si frumoasa din Pipera care a fost amenajata in stil colonial. Un stil cunoscut pentru inglobarea unor anumite elemente de provenienta estica, mai exact din zonele colonizate de britanici. Influente din mai multe zone ale lumii precum Caraibe, India, Indonezia sau China.

AMENAJARE INTERIOARA LIVING CASA

Open-space-ul este format din zona de living si de dining si are parte de o delimitare discrete si decorativa. Mai exact s-a folosit, un panou traforat din mdf cu finisaj auriu si care lasa o transparenta discreta in cele doua spatii.

Un alt element pentru designul interior in stil colonial sunt nuantele utilizate. S-au folosit nuante de crem si accente de culoare albastra care amintesc de tonurile oceanului sau ale cerului.

Masa este piesa principala din zona diningului. Aceasta are detalii ornamentale asemanatoare unor impletituri detaliate. Blatul de sticla al acesteia ii scoate si mai mult in evidenta piciorul dantelat. Masa este piesa centrala care nu incarca incaperea ci din contra, ii ofera luminozitate.

Materialele alese pentru living ofera un plus de farmec si transforma incaprea intr-un spatiu confortabil asa cum si-au dorit beneficiarii. Amenajarea a cuprins elemente precum catifea, covoare moi, finisaje deschise, lemn deschis la culoare cu accente de lemn inchis. Pentru beneficiari livingul este cea mai importanta zona a casei si a avut parte de mai multa atentie.

Poti vedea aici si alte proiecte de design interior realizat de echipa Noblesse Group.

design interior casa Pipera
design interior casa eclectica

 

Amenajare bucatarie spatioasa

Bucataria are parte de un spatiu generos in care s-a pus in evidenta  pesisajul din exterior. Mobilierul pentru care a optat echipa noastra este din lemn de culoare deschisa care ofera mai multa luminozitate camerei. Proiectarea bucatariei s-a facut intr-un soft specializat care permite analiza acesteia din punct de vedere functional si ergonomic.

Coltarul albastru ofera un loc intim in bucatarie si ajuta la conturarea unei atmosfere de tip colonial.

 

You are the artist of your life! 

Noblesse Group

amenajare bucatarie casa coloniala

 

Decor dormitor matrimonial

Dormitorul are parte de o atmosfera relaxanta care sa indemne la somn si la liniste. S-a mizat pe tonuri calde de maro si imprimeuri specifice acestui stil. Draperiile si pernutele decorative alese de designerul de interior al acestui proiect au acelasi model.

Mobilierul ales este unul masiv si face parte din bogata colectie de mobilier dormitor din portofoliul Noblesse Group. Stilul colonial este prezent si in elementele patului, tablia inalta fiind un semn caracteristic. Peretii sunt decorati prin picturi inramate discret in care se respecta  paleta cromatica a intregii incaperi.

 

Design interior casa moderna
dormitor casa eclectica

 

Amenajare birou mic

Zona de birou are un spatiu mic si un aer sobru. Intregul mobilier de birou este realizat din lemn masiv, asta fiind o caracteristica cunoscuta a stilului colonial. Vom regasi aceleasi nuante de albastru ca si in restul locuintei.  Biblioteca din lemn deschis este cea care infrumuseteaza incaperea.

 

Aducem la viata viziunea clientilor nostri prin orice proiect de design interior!

Noblesse Group

design birou casa eclectica
birou colonial design

 

Produsele care au fost folosite in acest proiect de design interior casa in stil colonial fac parte din gama Noblesse Group. Designerii de interior Noblesse Group iti stau la dispozitie in orice moment pentru o amenajare personalizata.

Realizam cu pasiune orice proiect de design interior. Vezi aici multe alte proiecte deosebite de amenajari interioare case.

 

Noblesse Adds Value For The Good Life!

design interior casa moderna
design baie casa stil eclectic
design dormitor eclectic
design dormitor eclectic

Share on