fbpx

Design Interior Casa Stil Colonial Pipera

Design Interior Casa Stil Colonial

Design interior casa in stil colonial Pipera

Unul dintre proiectele de design interior casa  realizate de echipa  Noblesse Group  se refera la  o casa spatioasa si frumoasa din Pipera, amenajata in stil colonial. Acest stil este cunoscut pentru inglobarea unei game largi de elemente de provenienta estica, din zone colonizate de britanici, combinate intr-un fel armonios .Vorbim despre influente din mai multe zone ale lumii precum Caraibe, India, Indonezia, dar si China.

Amenajare interioara living casa

Zona de living si dining formeaza un open-space generos pentru care s-a dorit o delimitare discreta si decorativa . Acest lucru s-a obtinut prin incadrarea unui panou traforat din mdf cu finisaj argintiu , care lasa o transparenta discreta intre cele 2 spatii .

Un alt element specific pentru designul interior in stil colonial sunt nuantele folosite . Astfel s-au folosit nuantele naturale de crem si accentele de culoare albastra, amintind de tonurile oceanului sau ale cerului. Piesa principala din zona diningului este masa, cu detalii ornamentale asemanatoare unor impletituri detaliate , care creeaza o legatura stilistica si cu panoul traforat dintre cele 2 zone . Datorita blatului din sticla, aceasta capata o suplete si mai delicata si scoate si mai frumos in evidenta piciorul dantelat , tot argintiu , sa fie si mai pretios. Se obtine astfel o piesa centrala care  nu incarca vizual spatiul, ci creeaza impresia unei incaperi si mai spatioase si luminoase.

Inclusiv masa de living este desprinsa din acelasi laitmotiv de dantelarie delicata si rafinata , cu finisaj argintiu .

Materialele folosite sunt alese pentru a da un plus de farmec si confort acestui spatiu pentru care beneficiarii si-au dorit o amenajare de living unde sa le faca placere sa-si petreaca majoritatea timpului .Astfel am mizat pe catifea , covoare moi , finisaje deschise , argintiu , lemn deschis la culoare cu accente discrete de lemn inchis calduros .Pentru ei aceasta zona este cea mai importanta a casei si ca atare i-am dat importanta cuvenita!

Vezi aici si alte proiecte de design interior casa eclectica , casa moderna , casa contemporana , casa clasica sau casa rustica  .Indiferent de stilul care iti place , gasesti la noi inspiratia de care ai nevoie pentru o casa de vis alaturi de o echipa dedicata de arhitecti si designeri de interior .

design interior casa Pipera
design interior casa eclectica

 

Amenajare bucatarie spatioasa

Bucataria beneficiaza de un spatiu generos la care am dorit sa punem in evidenta si peisajul din exterior care sa se vada prin ferestrele ample. Echipa noastra de designeri de interior au optat pentru un mobilier din lemn de culoare deschisa, maximizand astfel lumina naturala din camera.Proiectarea bucatariei s-a facut intr-un soft specializat care sa permita analiza acesteia din punct de vedere functional , dar si ergonomic , tinand cont in egala masura si de designul dorit de designerul de interior .

Pentru a se crea un colt intim in bucatarie , s-a optat pentru folosirea unui coltarul albastru  care contribuie si el  la conturarea unei atmosfere de tip colonial.

 

You are the artist of your life! Allow our team to be your paintbrush.

Noblesse Group

amenajare bucatarie casa coloniala

 

Decor dormitor matrimonial

Ca in orice proiect de design interior dormitor , atmosfera dorita a fost una de relaxare , care sa imbie la somn si liniste .Astfel , am mizat pe tonuri calde de maro , folosite de asemenea  in designul interior in stil colonial. Imprimeurile sunt si ele specifice acestui stil. Designerul de interior care a condus acest proiect a folosit acelasi model atat pentru draperii, cat si pentru pernutele decorative.

Mobilierul folosit este unul masiv, cu piese de dimensiuni impunatoare, potrivit unui interior spatios alese cu atentie din oferta atat de bogata de mobilier dormitor din portofoliul Noblesse Group. Tablia inalta este un alt semn caracteristic stilului colonial. Peretii sunt decorati prin picturi inramate discret, respectand paleta cromatica a intregii incaperi.

 

Design interior casa moderna
dormitor casa eclectica

 

Amenajare birou mic

Zona de birou , organizata intr-u spatiu relativ mic , are un aer sobru, fara a face vreun compromis in privinta confortului. Intregul mobilier de birou este realizat din lemn masiv, o caracteristica bine-cunoscuta a stilului colonial si produs in Italia de catre unul din producatorii nostri. Regasim aceleasi accente de albastru precum in restul locuintei. Un alt element important este contrastul vizual dintre piesele de mobilier in tonuri inchise si biblioteca din lemn deschis.

 

We bring to life the vision of our clients for any kind of interior design project!

Noblesse Group

design birou casa eclectica
birou colonial design

 

Produsele utilizate in acest proiect de design interior casa in stil colonial fac parte din portofoliul Noblesse Group. Iti amintim ca designerii de interior Noblesse Group iti stau la dispozitie pentru o amenajare personalizata.

Realizam cu pasiune si profesionalism orice tip de proiect de design interior casa stil colonial , casa stil modern , casa stil clasic , amenajare interioara casa stil art deco , amenajari case stil british sau orice stil , amenajari interioare case moderne .Vezi aici si alte proiecte deosebite de amenajari interioare case si lasa-te inspirat de lumea atat de fascinanta a designului de interior pentru casa ta de vis !

 

Noblesse Adds Value For The Good Life!

design interior casa moderna
design baie casa stil eclectic
design dormitor eclectic
design dormitor eclectic

Share on