Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile.

Pe langa serviciile de design interior si crearea de diferite concepte de amenajare, Noblesse Group, prin brandurile sale de produse Noblesse Interiors si Primas Home ofera clientilor din rezidential o oferta completa si extrem de diversificata pentru produse de la finisaje, sanitare , mobilier, iluminat si decoratiuni astfel incat casa visurilor sa devina realitate .

In acest proiect se amenajaza casa tip C1, o locuinta ideala pentru o familie care isi doreste un camin cald si intim. Stilul Contemporan-Modern este definit de linii simple, decoratiuni punctuale. Design-ul este realizat intr-o paleta cromatica preponderent calda, cu accente neutre si noante de verde placut. Acestea ofera un aspect extrem de primitor si un aer cald, de familiaritate, chiar din prima clipa in care pasesti in interior.

Amenajare open space si bucatarie in stil contemporan

Mobilierul pentru living si dining face parte din linia de business „luxury affordable” a Noblesse Group, numita PRIMAS HOME. Aici gasiti mobilier din gama mid-premium atat in stil modern, design, luxury, dar si cu influente neoclasice, la preturi accesibile.

Compozitia TV, scaunele, masa sunt din colectia Viera. Canapelele din material teddy-bear sunt din colectia NOX si se pot realiza intr-o mare varietate de culori sau materiale.

Corpurile de iluminat suspendate si aplicele ofera o lumină caldă și moale. Iluminatul face parte din colectia Aromas.

Design interior baie parter in stil contemporan

In toate baile se regasesc mai multe tipuri de placaj ceramic, atent alese de la producatori italieni, cu textura de piatra sau lemn, in completarea stilului specific casei. Toate produsele se achizitioneaza prin Noblesse Interiors. Designerii Noblesse realizeaza proiecte de stereotomii si desfasurate pereti pentru acuratete si o potrivire perfecta a elementelor.

Design interior birou casa

O camera destinata biroului are o importanta tot mai mare in zilele noastre. De ce sa nu inspire o stare de calm si caldura? Cu mobilierul Primas s-a creat un spatiu primitor cu un vibe placut, o senzatie de conexiune cu natura.

Design interior dormitor matrimonial

Dormitorul este o oaza de liniste cozy si primitoare, aici si cu o tenta tropicala data de tapetul ales de designerii nostrii, pus in valoare si de lustre din rachita. Se pastreaza paleta de culori calde, deschise si accentele placute de verde. Mobilierul face parte din colectiile PRIMAS HOME. Masutele sunt Tropicana.

design interior dormitor matrimonial stil contemporan pentru Maha Residence

Design interior dormitor secundar

Pentru dormitorul secundar s-a optat pentru culori deschise, alb, crem si placute insertii punctuale de galben verde si albastru in decoratiuni. Spatiile de depozitare si compartimentarile sunt gandite in mod eficient.

Patul este achizitionat de pe Primas.ro, din colectia Arcadia.

Lustrele in stil modern design accesorizeaza spatiul si dau un aspect de finisat si completitudine.

Baie dormitor secundar

Baile pastreaza stilul specific al casei, accente in stil japandi ce dau un plus de cozyness stilului contemporan.

Designerii Noblesse Group vor cauta intotdeauna, pe langa functionalitate si eficientizare a spatiului sa aduca un plus de valoare, o estetica aparte si o scenografie atragatoare. Echipa Noblesse se pliaza perfect pe cerintele si nevoile oricarui client, fapt pentru care rezultatele proiectelor noastre finale sunt intotdeauna incantatoare si satisfacatoare. Noblesse Group creaza proiecte la cheie in orice stil, indiferent de complexitate sau dimensiunea spatiilor.

𝐋𝐢𝐟𝐞𝐬𝐭𝐲𝐥𝐞 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭𝐬 𝐡𝐞𝐫𝐞!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Oază Exotică de Verdeață: Designul Interior al Restaurantului din Giurgiu În inima pitorescului oraș Giurgiu, se găsește o bijuterie a designului interior care aduce natura în mijlocul orașului. Acest restaurant unic, care poartă amprenta naturii și a exotismului, ne...

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Pin It on Pinterest