Design Interior Casa Stil Oriental Luxury

DESIGN INTERIOR CASA STIL ORIENTAL LUXURY

Va prezentam cu multa pasiune acest proiect care a fost realizat special de echipa noastra. Acest proiect de design interior casa stil oriental luxury a fost conceput intr-un mod inedit pentru o casa superba din Qatar. Locuinta se facea remarcata instant dar cu toate astea a avut nevoie de atingerea fina a designerilor Noblesse Group pentru a obtine un design luxury cu accente orientale.

Echipa noastra de specialisti a inteles toate elementele si a studiat in amanuntit specificatiile stilului oriental. Doar asa acest proiect a putut sa prinda viata. De un real ajutor a fost si beneficiarul casei care ne-a fost alaturi pe parcursul amenajarii dar si documentarea pe care echipa noastra a realizat-o cu mult interes.

Ca atmosfera creata sa fie una de vis, locuinta trebuie sa aiba parte de culori naturale, calde dar si anumite elemente pe care le putem gasi doar in caldura araba. Elementele cu totul aparte sunt cele doua traforuri paralele care au parte de un model oriental dar si un arc ogival.

Designerii de interior Noblesse Grou au utilizat piese mobilier luxury care sunt completate in mod inedit de elemente customizate si care sunt atat de specifice stilului oriental.

ELEMENTE TRADITIONALE CARE PROVIN DIN CULTURA ARABA

Au fost utilizate elemente traditionale din cultura araba ca tot acest proiect de design interior casa sa poata prinda viata. Vom regasi asa cum ne-am fi asteptat Majlis-ul, o zona retrasa unde familia isi poate primi oaspetii asa cum prevede traditia araba. Tonurile deschise care au fost utilizate de echipa noastra de specialisti au ajutat la maximinizarea luminii naturale.

Tot in stilul oriental sunt realizate si candelabrele luxuriante. Draperiile sunt realizate din material textil bogat care reuseste sa completeze aceasta amenajare intr-un mod desavarsit.

Ferestrele au dimensiuni mari si nu fac decat sa infrumuseteze si mai mult proiectul de amenajare prin taieturile lor ogivale.

TRANSFORMĂM VIZIUNEA CLIENȚILOR NOȘTRI ÎN ORICE MOMENT ÎN REALITATE!

DESIGN INTERIOR ORIENTAL LIVING LOUNGE

Un spatiul interesant este livingul care este open-space generos si care include un arabic lounge dar si o zona pentru servit cafeaua dar si ceai. Acest lounge se face remarcat prin culorile sale mai ales ca este in contrast cu restul camerei. Completarea nuantelor pamantii in stil oriental de nuantele bogate precum rosu sau ocru. Eleganta este oferita de tapiteria cu motive traditionale dar si de  piesele din piatra naturala.

DORMITOR CE ELEMENTE ORIENTALE

In dormitor vom gasi aceeasi paleta cromatica dar si stilul intregii locuinte. Patul este punctul de interes din tot acest proiect de amenajare interioara. In plus tonurile de bej dar si cele aurii ofera mai multa caldura incaperii si o fac mai luminoasa. Imprimeurile care au fost utilizate in acest proiect sunt tot in stil oriental.

BAIE MAJLIS IN STIL ORIENTAL

O combinatie interesanta vom intalni in baia majlis-ului. Aici vom gasi numeroase culori, texturi si imprimeuri. Vom regasi influentele orientale atat in ceramica cat si in finisajele aurii. Atmosfera intregii incaperi este completata de lumina calda.

Prin colaborare cu echipa Noblesse Group poti avea parte de orice proiect de design interior casa sau proiect de design interior apartament cu produsele care fac parte din portofoliul nostru. Echipa noastra realizeaza cele mai frumoase dar si cele mai interesante proiecte de design interior pentru orice spatiu.

Noblesse Adds Value For The Good Life 

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile....

Pin It on Pinterest