fbpx

Design Interior Modern Sediu De Companie

Design interior sediu modern

 

In general cand vine vorba de amenajari sedii de companii, tindem sa ne imaginam niste spatii de birouri cu aspect rigid si atmosfera rece. Echipa Noblesse, va prezinta cu mare placere un proiect de design interior modern sediu de companie realizat cu mare grija pentru a crea un spatiu perfect de lucru pentru angajati.

Designerii de interior Noblesse au raspuns unei interesante provocari, aceea de a amenaja spatiile de birouri pentru Fermele Crevedia urmand doua obiective clare, cerute de client: realizarea unui concept de design interior care sa reflecte brandul lor reinventat si obtinerea unor spatii de lucru prietenoase, in culori deschise care sa comunice tematic cu exteriorul.

Zona de birouri se intainde pe o suprafata de 300 de mp, incluzand o receptie, sali de conferinte, birourile si spatii de relaxare.

 

Design interior modern sediu de companie: culorile brandului

 

Una din dorintele clientului a fost integrarea culorilor brandului in designul spatiului! Zis si facut!  Nuanta de rosu din logo se regaseste la spatarele scaunelor si la panourile despartitoare fonoabsorbante din birouri.

Pe sticla panourilor este imprimat logo-ul companiei, iar in partea de jos este redat acelasi logo supradimensionat in nuante de gri si aceeasi nuanta de rosu.

Designerii de interior Noblesse au ales mobilier tipic de birouri, preponderent alb, in nuantele naturale ale lemnului pentru ca spatiile sa fie luminoase si totodata sa se creeze acea comuniune cu exteriorul care include toate accesoriile necesare: panouri despartitoare, suporturi pentru cabluri, modesty panels dar si mobilier de depozitare, obtinand astfel spatii foarte bine organizate, care ofera confort si libertate de miscare angajatilor, dar care in acelasi timp sunt primitoare si inspirationale.

Bineinteles ca din acest cadru nu trebuia sa lipseasca plantele naturale, care au fost introduse nu doar in spatiile de relaxare, ci si in birouri. Acestea joaca un important rol decorativ si continua tema natura. In scop decorativ au folosit si tablouri, care reflecta brandul si calitatea produselor.

Toate produsele utilizate in aceasta amenajare sediu de companie fac parte din portofoliul Noblesse Group. Pentru implementarea oricarui proiect de design interior sediu de companie, amenajare receptie sediu de firma sau proiect de design interior spatii de birouri, putem alege dintre cele mai frumoase colectii de finisaje, mobilier si corpuri de iluminat din portofoliul Noblesse Group.

 

Noblesse Adds Value For The Good Life!

 

 

design interior modern office space
design interior birouri

 

 

We create more than interiors, we create your Vision!

 

Concept design modern amenajari birouri

 

We Bring Nature In Our Projects!

 

design interior mobila birouri
amenajari interioare birouri

 

Interior Design Brings Us Together For The Most Fulfill Moments Of Our Life!

 

design interior sala de sedinte
design interior mobila birouri moderna
amenajare interioara receptie
mobila birouri moderna
Design Interior Sediu De Companie

Share on