fbpx

Design Interior Modern Sediu De Companie

Design interior sediu modern

DESIGN INTERIOR MODERN ATENT ELABORAT

Acest proiect s-a bucurat de atentia totala echipei Noblesse Group. De cele mai mai multe ori tindem sa ne inchipuim amenajari sedii de companii ca niste spatii de birouri destul de sobre in care atmosfera creata este destul de rece si de aspra. Designerii si arhitectii de interior Noblesse Group te invita sa te delectezi cu acest design interior modern sediu de companie realizat pentru un anumit spatiu in care angajatii trebuie sa se simta relaxati.

Toate aceste spatii de birouri apartin Fermei Crevedia si echipa Noblesse Group s-a ocupat cu multa pasiune si creativitate de amenajarea acestora. Solicitarile clientului au fost destul de simple, si anume: sa se creeze un concept de design interior care sa reflecte brandul acestora si sa se realizeze spatii de lucru cu design interesant si prietenos. Culorile deschise prezente in aceasta amenajare interioara au fost atent selectate deoarece se imbina perfect cu exteriorul.

Zona de birouri are o suprafata de 300 de mp si include o sala de conferinte, o receptie, birouri si nu in ultimul rand spatii de relaxare

CULORILE BRANDULUI INTEGRATE IN DESIGN

Culorile brandului sunt integrate cu succes in design asa cum clientul si-a dorit. In logo este prezenta culoarea rosu pe care o vom mai gasi si in spatarele scaunelor dar si in panourile despartitoare fonoabsorbante care se gasesc in birouri.

Din nou echipa Noblesse Group se foloseste de logo-ul companiei. Acesta este imprimat pe sticla panourilor din partea de jos in nuante de gri si de rosu.

Designerii Noblesse Group au ales un mobilier specific birourilor. Acest mobilier este conceput in nuante naturale ale lemnului si in alb. Cu ajutorul acestui design tot spatiul are parte de mai multa luminozitate si ne bucura privirea cu o conexiune impresionanta cu exteriorul. Spatiul are parte de toate accesoriile necesare precum: suporturi pentru cabluri, mobilier pentru depozitare, panouri despartitoare si nu in ultimul rand modesty panels. Astfel se pot obtin spatii foarte bine organizate ca toti angajatii sa aiba parte de libertate si de confort. Toate spatiile sunt primitoare si inventive.

Din acest cadrul nu putea lipsi plantele naturale care au fost introduse atat in spatiile de relaxare dar si in spatiile de birouri.

Noblesse Adds Value For The Good Life!

 

design interior modern office space
design interior birouri

 

 

Echipa noastra iti aduce la viata viziunea!

 

Concept design modern amenajari birouri

 

Natura ne inspira in fiecare proiect!

 

design interior mobila birouri
amenajari interioare birouri

 

Designul de interior ne ajuta sa ne bucuram de cele mai frumoase momente din viata noastra!

 

design interior sala de sedinte
design interior mobila birouri moderna
amenajare interioara receptie
mobila birouri moderna
Design Interior Sediu De Companie

Share on