Design Interior Office – Proiect Hub Socar

Un nou proiect pe care dorim sa vi-l prezentam este un proiect de design interior office pentru clientul nostru, Socar. Echipa noastra de arhitecti si designeri de interior a realizat amenajarea interioara pentru hub-ul ce include zona de lounge si coworking din cadrul companiei Socar. Stilul ales a fost in concordanta cu brandingul companiei – modern cu influente orientale. De la concept, pana la implementare, echipa noastra a creat si coordonat intregul proiect, iar rezultatele s-au ridicat la nivelul asteptarilor. Zona de coworking, cea de relaxare si socializare, cat si spatiile unde sunt amplasate barul si zona de servire a mesei au fost decorate in acelasi stil ce ofera influentelor orientale, o modernitate aparte.

Design interior office – spatii de coworking si lounge

Dinamica vietii moderne ne convinge tot mai mult sa acceptam schimbari, sa vedem altfel spatiile in care ne desfasuram activitatea. Transformarile date de contextul actual ne ofera noi perspective de a ne planifica modul de lucru, dar si nevoia de a ne apropia de colegi, parteneri sau clienti. Conceptul de coworking pune accentul pe construirea unei comunitati, pe dezvoltarea creativitatii si este un mediu perfect pentru meetinguri creative. Acest concept reprezinta o alternativa inedita la mediul traditional de lucru. Spatiile gandite special pentru coworking trebuie sa fie primitoare, amenajate intr-un mod creativ, care sa inspire si, desigur, sa reflecte identitatea brandului.

Office Hub Socar – de la concept, la implementare

Intr-un context delicat si atipic cum este cel al pandemiei, clientul nostru a dorit sa creeze un mediul de lucru cat mai confortabil. Astfel, compania Socar a oferit angajatilor sai, un spatiu atractiv, relaxant, ce motiveaza si ofera o atmosfera cat mai placuta. Materialul predominant al acestei amenajari este lemnul. In combinatia cu plantele stabilizate, placarile si pattern-urile orientale se creaza un decor atemporal. Corpurile de iluminat pastreaza aceeasi estetica, cu exceptia celor de deasupra mesei de coworking, ce ofera un accent al stilului industrial. Masa este o piesa statement in sine, prin finisaj si design.

Detalii de interior in armonie cu viziunea clientului

Socar este o compania petroliera a statului Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic), fiind cunoscuta la nivel global pentru activitatea sa de producție de petrol și gaze naturale. „Misiunea Socar este de a fi aproape de toti cei care doresc sa-si alimenteze in siguranta autovehiculele. Benzinariile Socar comercializeaza carburanti care respecta toate normele europene in domeniu.”

Accentele stilului oriental au fost integrate intr-un mod elegant in o amenajarea. Conceptul  zonei de relaxare include detalii ce se armonizeaza si redau un lounge confortabil si rafinat. Toate piesele de mobilier, obiectele de decor si iluminat au fost alese din portofoliul Noblesse Group si impreuna contureaza un interior modern si relaxant. Noblesse Group realizeaza proiecte de amenajare interioara office-uri, hoteluri, restaurante, spatii comerciale, dar si locuinte. Acestea respecta cele mai inalte standarde si corespund, intotdeauna, dorintelor si nevoilor clientului.

Descopera proiectul nostru si prin intermediul acestui VIDEO!

 

“Every great design begins with an even better story.” (Lorinda Mamo)

Masa din zona de coworking este o piesa inedita, care, impreuna cu obiectele de iluminat, ofera spatiului un accent al stilului industrial.

“The essence of interior design will always be about people and how they live.” (Albert Hadley)

Descopera in galeria foto de mai jos implementarea cu succes a acestui proiect de design interior office!

Identitatea brandului este puternic implementata in designul interior, iar viziunea companiei rezoneaza cu intreg conceputul amenajarii.

Zona de lounge eleganta, moderna, cu accente ale stilului oriental

In salile de meeting, designul este unul modern, prin finisaje, mobilier si tapetul pe care echipa noastra le-a ales.

Zona de coworking eleganta, dar primitoare, cu accente ale stilului industrial

Noblesse Adds Value for the Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil modern – Constanta

Amenajare casa in stil modern – Constanta

Va prezentam un nou proiect marca Noblesse pentru o noua locuinta situata pe malul mării, în Constanța. S-a optat pentru un stil modern cu subtile accente luxury si eficienta in folosirea spatiului. Designul de interior in stil modern ofera o stare de confort si de...

Amenajare casa in stil luxury – Constanta

Amenajare casa in stil luxury – Constanta

Va prezentam un nou proiect realizat de echipa de arhitecti si designeri Noblesse Group, pentru o locuinta construita de la zero, situata in Constanta. Casa se dezvolta pe un nivel, avand o suprafata utila de 250 mp. Beneficiaza de un teren privilegiat pe malul marii....

Proiect casa in Constanta

Proiect casa in Constanta

Ne face o deosebita placere sa va prezentam acest nou proiect de arhitectura pentru casa in Constanta. Locuinta beneficiaza si de design interior, amenajare curte si amenajare piscina.  Fericitii beneficiari au decis sa apeleze la echipa Noblesse pentru un rezultat...

Design interior – Casa in stil eclectic Sibiu

Design interior – Casa in stil eclectic Sibiu

Va prezentam cu mandrie un nou proiect marca Noblesse Group pentru o superba locuinta amenajata in stil eclectic, situata in Sibiu. Cladirea este construita de la zero si beneficiaza din partea noastra si de amenajare fatada. Proprietarii sunt o tanara familie cu trei...

Pin It on Pinterest