fbpx

Design Interior Office – Proiect Hub Socar

design interior office in stil modern

Un nou proiect pe care dorim sa vi-l prezentam este un proiect de design interior office pentru clientul nostru, Socar. Echipa noastra de arhitecti si designeri de interior a realizat amenajarea interioara pentru birourile si zona de relaxare din cadrul companiei Socar. Stilul ales a fost in concordanta cu brandingul companiei – modern cu influente orientale. De la concept, pana la implementare, echipa noastra a creat si coordonat intregul proiect, iar rezultatele s-au ridicat la nivelul asteptarilor. Zona de coworking, cea de relaxare si socializare, cat si spatiile unde sunt amplasate barul si zona de servire a mesei au fost decorate in acelasi stil ce ofera influentelor orientale o modernitate aparte.

Un nou proiect pe care dorim sa vi-l prezentam este un proiect de design interior office pentru clientul nostru, Socar. Echipa noastra de arhitecti si designeri de interior a realizat amenajarea interioara pentru hub-ul ce include zona de lounge si coworking din cadrul companiei Socar. Stilul ales a fost in concordanta cu brandingul companiei – modern cu influente orientale. De la concept, pana la implementare, echipa noastra a creat si coordonat intregul proiect, iar rezultatele s-au ridicat la nivelul asteptarilor. Zona de coworking, cea de relaxare si socializare, cat si spatiile unde sunt amplasate barul si zona de servire a mesei au fost decorate in acelasi stil ce ofera influentelor orientale, o modernitate aparte.

Design interior office – relaxarea incepe de la birou

Intr-un context delicat si atipic cum este cel al pandemiei, clientul nostru a dorit sa creeze un mediul de lucru cat mai confortabil. Astfel, compania Socar a oferit angajatilor sai, un spatiu atractiv, relaxant, ce motiveaza si ofera o atmosfera cat mai placuta. Materialul predominant al acestei amenajari este lemnul. In combinatia cu plantele stabilizate, placarile si pattern-urile orientale se creaza un decor atemporal. Corpurile de iluminat pastreaza aceeasi estetica, cu exceptia celor de deasupra mesei de coworking, ce ofera un accent al stilului industrial. Masa este o piesa statement in sine, prin finisaj si design. Toate piesele de mobilier, decor si iluminat au fost alese din portofoliul Noblesse Group si impreuna contureaza un interior modern si relaxant.

Detalii de interior in armonie cu viziunea clientului

Socar este o compania petroliera a statului Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic), fiind cunoscuta la nivel global pentru activitatea sa de producție de petrol și gaze naturale. “Misiunea Socar este de a fi aproape de toti cei care doresc sa-si alimenteze in siguranta autovehiculele. Benzinariile Socar comercializeaza carburanti care respecta toate normele europene in domeniu.”

Accentele stilului oriental pot fi integrate intr-un mod elegant intr-o amenajare interioara moderna. Tot conceptul include detalii ce se armonizeaza intr-un decor relaxant si duc cu gandul la un lounge confortabil si rafinat. Noblesse Group realizeaza proiecte de amenajare interioara office-uri, hoteluri, restaurante, spatii comerciale, dar si locuinte. Acestea respecta cele mai inalte standarde si corespund, intotdeauna, dorintelor si nevoilor clientului.

 

amenajare interioara moderna sediu companie
amenajare interioara sediu companie
amenajare interioara office in stil modern

 

“Every great design begins with an even better story.” (Lorinda Mamo)

 

design interior office zona lounge
amenajare interioara lounge sediu companie

 

Masa din zona de coworking este o piesa inedita, care, impreuna cu obiectele de iluminat, ofera spatiului un accent al stilului industrial.

amenajare interioara zona relaxare office

 

“The essence of interior design will always be about people and how they live.” (Albert Hadley)

amenajare interioara office modern
design interior sediu companie
design interior zona lounge sediu companie

Share on