fbpx

Design Interior Office – Proiect Hub Socar

design interior office in stil modern

Un nou proiect pe care dorim sa vi-l prezentam este un proiect de design interior office pentru clientul nostru, Socar. Echipa noastra de arhitecti si designeri de interior a realizat amenajarea interioara pentru birourile si zona de relaxare din cadrul companiei Socar. Stilul ales a fost in concordanta cu brandingul companiei – modern cu influente orientale. De la concept, pana la implementare, echipa noastra a creat si coordonat intregul proiect, iar rezultatele s-au ridicat la nivelul asteptarilor. Zona de coworking, cea de relaxare si socializare, cat si spatiile unde sunt amplasate barul si zona de servire a mesei au fost decorate in acelasi stil ce ofera influentelor orientale o modernitate aparte.

Un nou proiect pe care dorim sa vi-l prezentam este un proiect de design interior office pentru clientul nostru, Socar. Echipa noastra de arhitecti si designeri de interior a realizat amenajarea interioara pentru hub-ul ce include zona de lounge si coworking din cadrul companiei Socar. Stilul ales a fost in concordanta cu brandingul companiei – modern cu influente orientale. De la concept, pana la implementare, echipa noastra a creat si coordonat intregul proiect, iar rezultatele s-au ridicat la nivelul asteptarilor. Zona de coworking, cea de relaxare si socializare, cat si spatiile unde sunt amplasate barul si zona de servire a mesei au fost decorate in acelasi stil ce ofera influentelor orientale, o modernitate aparte.

Design interior office – spatii de coworking si lounge

Dinamica vietii moderne ne convinge tot mai mult sa acceptam schimbari, sa vedem altfel spatiile in care ne desfasuram activitatea. Transformarile date de contextul actual ne ofera noi perspective de a ne planifica modul de lucru, dar si nevoia de a ne apropia de colegi, parteneri sau clienti. Conceptul de coworking pune accentul pe construirea unei comunitati, pe dezvoltarea creativitatii si este un mediu perfect pentru meetinguri creative. Acest concept reprezinta o alternativa inedita la mediul traditional de lucru. Spatiile gandite special pentru coworking trebuie sa fie primitoare, amenajate intr-un mod creativ, care sa inspire si, desigur, sa reflecte identitatea brandului.

Office Hub Socar – de la concept, la implementare

Intr-un context delicat si atipic cum este cel al pandemiei, clientul nostru a dorit sa creeze un mediul de lucru cat mai confortabil. Astfel, compania Socar a oferit angajatilor sai, un spatiu atractiv, relaxant, ce motiveaza si ofera o atmosfera cat mai placuta. Materialul predominant al acestei amenajari este lemnul. In combinatia cu plantele stabilizate, placarile si pattern-urile orientale se creaza un decor atemporal. Corpurile de iluminat pastreaza aceeasi estetica, cu exceptia celor de deasupra mesei de coworking, ce ofera un accent al stilului industrial. Masa este o piesa statement in sine, prin finisaj si design.

Detalii de interior in armonie cu viziunea clientului

Socar este o compania petroliera a statului Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic), fiind cunoscuta la nivel global pentru activitatea sa de producție de petrol și gaze naturale. “Misiunea Socar este de a fi aproape de toti cei care doresc sa-si alimenteze in siguranta autovehiculele. Benzinariile Socar comercializeaza carburanti care respecta toate normele europene in domeniu.”

Accentele stilului oriental au fost integrate intr-un mod elegant in o amenajarea. Conceptul  zonei de relaxare include detalii ce se armonizeaza si redau un lounge confortabil si rafinat. Toate piesele de mobilier, obiectele de decor si iluminat au fost alese din portofoliul Noblesse Group si impreuna contureaza un interior modern si relaxant. Noblesse Group realizeaza proiecte de amenajare interioara office-uri, hoteluri, restaurante, spatii comerciale, dar si locuinte. Acestea respecta cele mai inalte standarde si corespund, intotdeauna, dorintelor si nevoilor clientului.

Descopera proiectul nostru si prin intermediul acestui VIDEO!

 

amenajare interioara moderna sediu companie
amenajare interioara sediu companie
amenajare interioara office in stil modern

 

“Every great design begins with an even better story.” (Lorinda Mamo)

 

design interior office zona lounge
amenajare interioara lounge sediu companie

 

Masa din zona de coworking este o piesa inedita, care, impreuna cu obiectele de iluminat, ofera spatiului un accent al stilului industrial.

amenajare interioara zona relaxare office

 

“The essence of interior design will always be about people and how they live.” (Albert Hadley)

amenajare interioara office modern
design interior sediu companie
design interior zona lounge sediu companie

Descopera in galeria foto de mai jos implementarea cu succes a acestui proiect de design interior office!

design interior office hub
amenajare interioara office hub
amenajare interioara office hub

Identitatea brandului este puternic implementata in designul interior, iar viziunea companiei rezoneaza cu intreg conceputul amenajarii.

design interior office
amenajare interioara office
design interior office

Zona de lounge eleganta, moderna, cu accente ale stilului oriental

amenajare interioara office
amenajare interioara office
amenajare interioara office

In salile de meeting, designul este unul modern, prin finisaje, mobilier si tapetul pe care echipa noastra le-a ales.

amenajare interioara office
design interior office
design interior office
design interior office
design interior office

Zona de coworking eleganta, dar primitoare, cu accente ale stilului industrial

design interior office
design interior office
design interior office

Share on