Design Interior Office – Proiect Hub Socar

Un nou proiect pe care dorim sa vi-l prezentam este un proiect de design interior office pentru clientul nostru, Socar. Echipa noastra de arhitecti si designeri de interior a realizat amenajarea interioara pentru hub-ul ce include zona de lounge si coworking din cadrul companiei Socar. Stilul ales a fost in concordanta cu brandingul companiei – modern cu influente orientale. De la concept, pana la implementare, echipa noastra a creat si coordonat intregul proiect, iar rezultatele s-au ridicat la nivelul asteptarilor. Zona de coworking, cea de relaxare si socializare, cat si spatiile unde sunt amplasate barul si zona de servire a mesei au fost decorate in acelasi stil ce ofera influentelor orientale, o modernitate aparte.

Design interior office – spatii de coworking si lounge

Dinamica vietii moderne ne convinge tot mai mult sa acceptam schimbari, sa vedem altfel spatiile in care ne desfasuram activitatea. Transformarile date de contextul actual ne ofera noi perspective de a ne planifica modul de lucru, dar si nevoia de a ne apropia de colegi, parteneri sau clienti. Conceptul de coworking pune accentul pe construirea unei comunitati, pe dezvoltarea creativitatii si este un mediu perfect pentru meetinguri creative. Acest concept reprezinta o alternativa inedita la mediul traditional de lucru. Spatiile gandite special pentru coworking trebuie sa fie primitoare, amenajate intr-un mod creativ, care sa inspire si, desigur, sa reflecte identitatea brandului.

Office Hub Socar – de la concept, la implementare

Intr-un context delicat si atipic cum este cel al pandemiei, clientul nostru a dorit sa creeze un mediul de lucru cat mai confortabil. Astfel, compania Socar a oferit angajatilor sai, un spatiu atractiv, relaxant, ce motiveaza si ofera o atmosfera cat mai placuta. Materialul predominant al acestei amenajari este lemnul. In combinatia cu plantele stabilizate, placarile si pattern-urile orientale se creaza un decor atemporal. Corpurile de iluminat pastreaza aceeasi estetica, cu exceptia celor de deasupra mesei de coworking, ce ofera un accent al stilului industrial. Masa este o piesa statement in sine, prin finisaj si design.

Detalii de interior in armonie cu viziunea clientului

Socar este o compania petroliera a statului Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic), fiind cunoscuta la nivel global pentru activitatea sa de producție de petrol și gaze naturale. „Misiunea Socar este de a fi aproape de toti cei care doresc sa-si alimenteze in siguranta autovehiculele. Benzinariile Socar comercializeaza carburanti care respecta toate normele europene in domeniu.”

Accentele stilului oriental au fost integrate intr-un mod elegant in o amenajarea. Conceptul  zonei de relaxare include detalii ce se armonizeaza si redau un lounge confortabil si rafinat. Toate piesele de mobilier, obiectele de decor si iluminat au fost alese din portofoliul Noblesse Group si impreuna contureaza un interior modern si relaxant. Noblesse Group realizeaza proiecte de amenajare interioara office-uri, hoteluri, restaurante, spatii comerciale, dar si locuinte. Acestea respecta cele mai inalte standarde si corespund, intotdeauna, dorintelor si nevoilor clientului.

Descopera proiectul nostru si prin intermediul acestui VIDEO!

 

“Every great design begins with an even better story.” (Lorinda Mamo)

Masa din zona de coworking este o piesa inedita, care, impreuna cu obiectele de iluminat, ofera spatiului un accent al stilului industrial.

“The essence of interior design will always be about people and how they live.” (Albert Hadley)

Descopera in galeria foto de mai jos implementarea cu succes a acestui proiect de design interior office!

Identitatea brandului este puternic implementata in designul interior, iar viziunea companiei rezoneaza cu intreg conceputul amenajarii.

Zona de lounge eleganta, moderna, cu accente ale stilului oriental

In salile de meeting, designul este unul modern, prin finisaje, mobilier si tapetul pe care echipa noastra le-a ales.

Zona de coworking eleganta, dar primitoare, cu accente ale stilului industrial

Noblesse Adds Value for the Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest