Design Interior Penthouse Stil Luxury – Alma

Suntem bucurosi sa va prezentam un nou proiect de design  interior penthouse stil luxury pe care l-am adaugat in portofoliu! Una dintre cele mai placute colaborari pentru care echipa Noblesse Group a lucrat cu profesionalism pentru a reda cat mai perfect viziunea beneficiarului.

Impletirea artei cu pasiunea pentru un stil de viata autentic si frumos reprezinta fundatia acestui proiect de Design Interior Stil Luxury Penthouse intins pe trei etaje.

DESIGN INTERIOR STIL LUXURY PENTHOUSE – LIVING SI BUCATARIE

Designerii nostri au optat pentru un design contemporan luxury cu accente boho chic inspirate din valurile albastre ale marii.

Paleta cromatica aleasa pentru acest proiect de Design Interior Stil Luxury Penthouse porneste de la tonurile naturale ale finisajelor care se intalnesc la mijloc cu contraste de albastru.

Living-ul si bucataria, aflate la primul etaj al penthouse-ului, comunica intre ele prin finisaje de lemn si piatra combinate perfect pentru a obtine un loc aerisit care emana caldura si confort.

DECORATIUNI INTERIOARE PENTHOUSE

La urmatorul etaj, se afla zona de dining, un spatiu cozy la prima vedere care ascunde elemente pe care le gasesti in mare: coralii si scoicile.

Decoratiunile interioare au fost alese pentru a reda frumusetea aparte aflata in adancurile apelor sarate carora niciun iubitor de mare nu le poate rezista! Cireasa de pe tort o reprezinta corpul de iluminat care imita perfect forma unei scoici, urmat de vazele pentru flori in forma de corali.

Unul dintre elementele care dau caldura spatiului este tapetul facut dintr-un material textil care te duce cu gandul la trestia din care sunt confectionate umbrelele de pe plaja!

DESIGN INTERIOR DORMITOR SI BAIE PENTHOUSE

Dormitorul se afla la ultimul etaj al penthouse-ului, fiind si piesa de rezistenta care cucereste priviririle prin design interior contemporan dar si prin cromatica simpla de gri, maro si albastru. Trei culori complementare care dau un aer luxury oricarei incaperi, alaturi de un touch elegant obtinut prin insertiile de bronz-auriu ale mobilierului.

Baia se integreaza perfect in concept prin designul minimalist, prin combinarea albului spumei marii cu nuante de albastru si maro.  Produsele utilizate in acest proiect de design interior in stil luxury fac parte din portofoliul Noblesse Group.

Echipa Noblesse Group iti sta la dispozitie pentru o amenajare interioara personalizata, cu ajutorul serviciilor complete de design interior de care dispunem ai parte de consiliere specializata in fiecare etapa a procesului, pentru a avea certitudinea ca rezultatul va fi la inaltimea asteptarilor tale.

Noblesse Adds Value for the Good Life!

“Recognizing the need is the primary condition for design”

“We Add Value to any Interior with our Pieces! Details Make the Difference!”

“We Bring To Life The Vision Of Our Clients!”

Proiect coordonat de arh. Alessandro Lusito, manager dept.proiectare.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile....

Pin It on Pinterest