Design interior restaurant – Caffe Citta

Proiectul Caffe Citta reprezinta amenajarea unui restaurant cu specific italian existent, in prezent, in cadrul unui hotel din Bucuresti. Echipa de designeri si arhitecti au conceput acest design interior restaurant, imbinand stilul de inspiratie italiana cu accente ale stilului nordic, dar si industrial.

Stilul italian pentru design interior restaurant

Pe baza planului de modernizare, clientul a dorit un design modern, aducand in acelasi timp un colt al Italiei in centrul Bucurestiului. Cand spunem amenajare interioara restaurante, echipa noastra imbina cu maiestrie expertiza in design interior cu viziunea clientului.

Asadar, designul realizat este unul de inspiratie italiana, de la tapetul cu cladiri vechi, corpurile de iluminat ceramice, pana la cateva referinte din cinematografia italiana a anilor ’50. Stilul mobilierului intregeste decorul desprins parca dintr-un film al lui Federico Fellini. Chiar si numele restaurantului ne duce, inevitabil, cu gandul in Italia, la renumitele studiouri de film Cinecittà.

Aerul fresh, mediteranean, dat de plantele suspendate pun in evidenta intregul design interior. Canapelele din zona de lounge sunt intr-o nuanta de maroniu si se armonizeaza cu scaunele in tonuri neutre sau bleu. Toate acestea mizeaza pe ideea de familiar, amenajarea restaurantului fiind una primitoare.

Design interior cu un touch nordic si accente ale stilului industrial

Echipa Noblesse a conceput aceasta amenajare interioara restaurant imbinand diverse influente. Astfel, regasim accente ale  stilului industrial, redat de o parte din corpurile de iluminat. Totul este echilibrat cu cateva elemente de amenajare in stil nordic. Acesta este caracterizat prin simplitate, prin ideea de “esential”. Imbinarea elementelor pun si mai bine in evidenta acest spatiu cozy si autentic – o adevarata oaza italiana in centrul orasului!

Noblesse Group realizeaza proiecte la cheie pentru amenajari interioare restaurante, cafenele, hoteluri, design interior autoservire sau spatii publice adaptate diferitelor stiluri si concepte. Creatia si inovatia sunt valori pe care echipa noastra le respecta de fiecare data.

Dare to design what we dream away from norms and forms, live for design every second of our life.

Barul ofera o experienta autentica a ceea ce inseamna o parte din bucataria italiana.

Zona de lounge se integreaza perfect in decor iar tapetul cu cladiri vechi ofera o atmosfera aproape cinematografica.

In zona wine barului se reflecta pasiunea specifica bucatariei italiene de a acompania, intotdeauna, preparatele cu vinuri.

Noblesse Adds Value for the Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest