Design interior restaurant – Caffe Citta

Proiectul Caffe Citta reprezinta amenajarea unui restaurant cu specific italian existent, in prezent, in cadrul unui hotel din Bucuresti. Echipa de designeri si arhitecti au conceput acest design interior restaurant, imbinand stilul de inspiratie italiana cu accente ale stilului nordic, dar si industrial.

Stilul italian pentru design interior restaurant

Pe baza planului de modernizare, clientul a dorit un design modern, aducand in acelasi timp un colt al Italiei in centrul Bucurestiului. Cand spunem amenajare interioara restaurante, echipa noastra imbina cu maiestrie expertiza in design interior cu viziunea clientului.

Asadar, designul realizat este unul de inspiratie italiana, de la tapetul cu cladiri vechi, corpurile de iluminat ceramice, pana la cateva referinte din cinematografia italiana a anilor ’50. Stilul mobilierului intregeste decorul desprins parca dintr-un film al lui Federico Fellini. Chiar si numele restaurantului ne duce, inevitabil, cu gandul in Italia, la renumitele studiouri de film Cinecittà.

Aerul fresh, mediteranean, dat de plantele suspendate pun in evidenta intregul design interior. Canapelele din zona de lounge sunt intr-o nuanta de maroniu si se armonizeaza cu scaunele in tonuri neutre sau bleu. Toate acestea mizeaza pe ideea de familiar, amenajarea restaurantului fiind una primitoare.

Design interior cu un touch nordic si accente ale stilului industrial

Echipa Noblesse a conceput aceasta amenajare interioara restaurant imbinand diverse influente. Astfel, regasim accente ale  stilului industrial, redat de o parte din corpurile de iluminat. Totul este echilibrat cu cateva elemente de amenajare in stil nordic. Acesta este caracterizat prin simplitate, prin ideea de “esential”. Imbinarea elementelor pun si mai bine in evidenta acest spatiu cozy si autentic – o adevarata oaza italiana in centrul orasului!

Noblesse Group realizeaza proiecte la cheie pentru amenajari interioare restaurante, cafenele, hoteluri, design interior autoservire sau spatii publice adaptate diferitelor stiluri si concepte. Creatia si inovatia sunt valori pe care echipa noastra le respecta de fiecare data.

Dare to design what we dream away from norms and forms, live for design every second of our life.

Barul ofera o experienta autentica a ceea ce inseamna o parte din bucataria italiana.

Zona de lounge se integreaza perfect in decor iar tapetul cu cladiri vechi ofera o atmosfera aproape cinematografica.

In zona wine barului se reflecta pasiunea specifica bucatariei italiene de a acompania, intotdeauna, preparatele cu vinuri.

Noblesse Adds Value for the Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Proiect amenajare fatada – Sibiu

Proiect amenajare fatada – Sibiu

Prima impresie contează, iar fațada unei case este cartea de vizită a proprietății. Prin urmare, proprietarii acestei locuințe au decis să apeleze la echipa Noblesse pentru un rezultat inedit. Proiectul de design exterior in stil neoclasic fost tratat cu multa...

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Oază Exotică de Verdeață: Designul Interior al Restaurantului din Giurgiu În inima pitorescului oraș Giurgiu, se găsește o bijuterie a designului interior care aduce natura în mijlocul orașului. Acest restaurant unic, care poartă amprenta naturii și a exotismului, ne...

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Pin It on Pinterest