fbpx

Design Interior Restaurant Hotel – Salis

Design Interior Restaurant Hotel – Salis

Design Interior Restaurant Hotel- stil modern

In cadrul hotelului Salis din Turda , echipa noastra de arhitecti si designeri de interior au realizat pe langa celelalte spatii de cazare si spa si proiectului de design interior restaurant hotel pe stil modern .

Experienta ne-a invatat ca nu doar gustul mancarurilor ii delecteaza pe clientii unui restaurant, ci si mediul in care o servesc. Ca atare, designul interior al restaurantului este extrem de important. Restaurantul Salis este primitor, elegant, fara a fi, insa, sofisticat sau sobru.

Produse horeca – eleganta si confort

In orice proiect de design interior horeca , echipa de designeri de interior aleg dintr-o gama variata de produse de mobilier , finisaje si iluminat specifice segmentului horeca , pentru a indeplini cele mai exigente conditii de ergonomie  , durabilitate , dar si eleganta si design .Este cazul si acestei amenajari de interior restaurant , unde toate produsele propuse pri proiectul 3d fac parte din gama noastra de produse .

Design Interior Restaurant Hotel
Design Interior Restaurant modern
Design Interior Restaurant Hotel – Salis Noblesse Group

 

Design interior in stil contemporan

La fel ca si restul hotelului – receptie, camere, zone de relaxare – si in acest proiect de amenajare restaurant designerii de interior Noblesse Group au mizat pe farmecul tonurilor neutre precum crem si bej, pe caldura conferita de lemnul inchis la culoare, toate acestea accentuate de portocaliu si Bordeaux. Echipa de designeri a optat pentru scafe de lumina pe tavane, lampadare de sticla asemenea unor turturi, iar in cee ace priveste mobilierul a ales sa foloseasca banchete pe latura din dreapta, realizate din piele Bordeaux, scaune tip cu brate si mese cu picior central. In ceea ce priveste stilul de amenajare, s-a axat pe un design interior in stil contemporan, un stil perfect pentru amenajarile actuale.

 

amenajare restaurant modern

 

Combinatia de lemn, piatra si piele este perfecta pentru acest restaurant, regasindu-se in mobilier, in stalpii de sustinere imbracati in piatra naturala, in tapiteria din piele crem, iar rezultatul este o amenajare greabila si primitoare.

“Design is about making people happy, either functionally, aesthetically, or emotionally.”

Robin Siegerman

mobilier horeca pentru restaurante
amenajare interioara restaurant salis
Design Interior Restaurant Hotel – Salis Noblesse Group

 

Echipa de designeri de interior Noblesse Group realizeaza proiecte de design interior pentru segmentul HoReCa, cum ar fi: proiecte de design interior hoteluri, proiecte de design interior restaurante, proiecte de design interior cafenele, proiecte de design interior baruri si proiecte de bistro-uri. Pentru implementarea acestor proiecte de design interior putem alege dintre cele mai frumoase colectii de mobilier, corpuri de iluminat, placari, obiecte sanitare si decoratiuni din portofoliul Noblesse Group.

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

 

design de bar Restaurant

Share on