fbpx

Design Interior Restaurant Hotel – Salis

Design Interior Restaurant Hotel – Salis

DESIGN INTERIOR RESTAURANT HOTEL- STIL MODERN

Echipa noastra de arhitecti si designeri de interior au realizat in cadrul hotelului Salis din Turda spatiile de cazare, SPA-ul dar si proiectul de design interior restaurant hotel pe stil modern.

Mediul in care clientii restaurantului servesc preparatele atent pregatite conteaza foarte mult. Din acest motiv designul de interior al acestui restaurant este extrem de important. Restaurantul Salis este elegant, primitor, sofisticat si sobru. Este un restaurant in care toti clienti pot servi masa in timp ce privirile le sunt rasfatate de eleganta incaperii.

PRODUSE HORECA – ELEGANTA SI CONFORT

Restaurantul Salis a fost special amenjat de echipa noastra de designeri de interior care au ales dintr-o gama de  produse de mobilier , finisaje dar si corpuri de iluminat care sunt specifice segmentului horeca. Astfel s-au indeplinit toate cerintele de durabilitate, eleganta si design ale clientului Toate produsele si decoratiunile care au fost propuse au fost prezente in proiectul 3D si fac parte din gama noastra de produse.

Designerii de interior Noblesse Group au tratat cu profesionalism fiecare proiect de amenajare de interior. Acestia si-au dorit ca toate cerintele beneficiarilor sa prinda viata. Proiectul de design interior restaurant hotel s-a bucurat de toata atentia echipei noastre.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

Design Interior Restaurant Hotel
Design Interior Restaurant modern
Design Interior Restaurant Hotel – Salis Noblesse Group

 

Design interior in stil contemporan

Designerii de interior au mizat pe farmecul tonurilor neutre de crem si bej, Aceste tonuri au fost prezente si in restul hotelului, la receptie, camera si zone de relaxare. Lemnul inchis la culoare este prezent si el si este accentuat de portocaliu si Bordeaux. Echipa noastra a mai ales scafe de lumina pe tavane, lampadare de sticla care se asemanau cu niste turturi si ca piese de mobilier s-au folosit banchete pe latura din drepata. Aceste banchete au fost realizate din piele Bordeaux, scaune tip cu brate si mese cu  picior central. Stilul pentru care s-a optat este cel contemportan, un stil care este perfect pentru amenajarile actuale.

 

amenajare restaurant modern

 

Combinatia perfecta de lemn, piatra si piele este perfecta pentru acest restaurant. Stalpii de sustinere sunt imbracati in piatra naturala iar cu ajutorul tapiteriei din piele crem s-a creat o amenajare primitoare si prietenoasa

“Design is about making people happy, either functionally, aesthetically, or emotionally.”

Robin Siegerman

mobilier horeca pentru restaurante
amenajare interioara restaurant salis
Design Interior Restaurant Hotel – Salis Noblesse Group

 

Echipa noastra de designeri de interior realizeaza in orice moment proiecte de design interior pentru segmentul HoReCa. Alaturi de noi vei putea avea parte de cele mai inedite si cele mai interesante proiecte de design interior cu ajutorul unor colectii de mobilier si decoratiuni din portofoliul Noblesse Group.

 

design de bar Restaurant

Share on