Design interior restaurant romanesc

Suntem entuziasmati sa va prezentam un nou proiect de design interior restaurant romanesc realizat de echipa de arhitecti si designeri Noblesse Group. Pentru acest proiect extraordinar cu arhitectura vernaculara – Conacul Romanesc – au fost concepute atat amenajarea interioara, cat si cea exterioara. Asadar, stilul traditional muntenesc a constituit o adevarata inspiratie in realizarea acestui concept.

Design interior restaurant: Conacul Romanesc

Unul dintre materialele predominante este lemnul masiv pe care il regasim atat la mobilier cat si la finisaje. Mobilierul pictat se incadreaza perfect, iar elementele decorative de inspiratie traditionala se imbina echilibrat cu restul detaliilor.

Intr-una dintre incapari sunt integrate elegant vitrine cu porturi populare expuse. Tot aici, un element cu totul special este soba din ceramica decorativa, ce ofera un aer autentic spatiului.

Cu dragoste pentru traditie si curaj pentru inovatie

Amenajarea salonului principal propune mai multe elemente decorative si o paleta cromatica interesanta, iar in zona centrala regasim mobilier special creat pentru expunerea colectiei de vinuri. Corpurile de iluminat in stil rustic, finisajele, piesele de mobilier si decoratiunile sunt atent alese din portofoliul Noblesse Interiors. Zona de bar reda o atmosfera la fel de primitoare si este pusa in evidenta prin elemente rustice, dar si detalii rafinate. Designul bailor respecta acelasi stil – regasim aici ceramica cu motive de ispiratie traditionala.

Privit din ansamblu, proiectul Conac Romanesc pune in lumina frumusetea unui stil inspirat din traditia romaneasca. De asemenea, detaliile elegante si compozitia pline de culoare completeaza interioarele conacului.

Amenajari restaurante in orice stil

Noblesse Group concepe si implementeaza proiecte de amenajari interioare Horeca – amenajari interioare restaurante, amenajari cafenele, amenajari hoteluri, dar si spatii publice. Proiectele de design interior la cheie, din portofoliul nostru, sunt in stiluri si concepte diferite si respecta cele mai exigente cerinte. Fie ca vorbim de stilul clasic, eclectic, modern sau contemporan, fiecare proiect se bucura de atentia si pasiunea echipei noastre. Conceptul, implementarea si satisfactia clientilor sunt pilonii ce construiesc povestile frumoase marca Noblesse.

“Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.”  (Robert L. Peters)

We create more than interiors, we create the vision of our clients!

Noblesse Adds Value for the Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile....

Pin It on Pinterest