fbpx

Design Interior Bar Tematic-Hotel Bicaz Pirates Resort

Design Interior Bar Tematic-Hotel Bicaz Pirates Resort Noblesse Group

PROIECT DE DESIGN INTERIOR BAR TEMATIC – HOTEL IN MAMAIA

Va prezentam in cele ce urmeaza un proiect de design interior bar tematic care a fost privit de echipa noastra de arhitecti si designeri de interior precum o adevarata povocare.

Hotel Bicaz Pirates Resort este situat in Mamaia si este primul hotel tematic care a fost realizat pe litoralul romanesc. Acesta isi asteapta oaspetii cu un nou concept si se mandreste cu asta. In acest hotel se reinterpreteaza lumea din Piratii din Caraibe, care este atat de indragita de milioane de fani din intreaga lume . Este un proiect de hotel care a fost dezvoltat cu mult interes de echipa Noblesse Group pentru barul din incinta acestuia denumit Jack’s bar. Acest proiect de design interior bar a fost privit ca o adevarata provocare pentru echipa Noblesse Group, proprietarii si-au dorit sa integreze elemente de bufonerie care sa aiba efecte speciale si care sa ajute la crearea unei lumi specifice a piratilor. Practic este un vis din copilarie devenit realitate.

DESIGN INTERIOR BAR

S-a obtinut un spatiu complet nou, atipic care pare a fi desprins din lumea piratilor spre incantarea copiilor si a adultilor. Corpurile de iluminat par si ele parca desprinse dintr-o scena din celebrul film. Tapetul are o inspiratie marina care completeaza perfect scenografia acestui spatiu, alaturi de celelalte decoratiuni care imbraca peretii si stalpii intr-un mod fascinant.

Proiectul a prins viata intr-un termen destul de scurt deoarece proprietarii hotelului s-au implicat personal in transpunerea la realitate a acestui proiect 3D care a fost realizat de echipa noastra. Jack’s bar este situat pe malul marii si are foarte multe elemente de inspiratie marina. In acest spatiu s-a creat un loc primitor si distractiv pentru clienti astfel incat acestia sa aiba parte de o experienta de neuitat. Pe langa acest mobilier reconditionat au  mai fost propuse si alte solutii custom-made asa cum ar fi fata de la bar care pare a fi o corabie sau timona. Zona de grota este speciala deoarece este realizata din butaforie, fiind un spatiu intim de discutii . S-a obtinut astfel un spatiu complet nou, atipic, care este desprins din lumea piratilor si care duce spre fascinatia copiilor si a adultilor deopotriva.Corpurile de iluminat par si ele desprinse dintr-o scena din celebrul film.Tapetul care este dotat cu inspiratie marina completeaza scenografia acestui spatiu.

BAR: DESIGN INTERIOR TEMATIC

Echipa Noblesse Group a lucrat cu multa pasiune pe acest proiect de bar alaturi de ceilalti specialisti, designerii de interior fiind specializati in amenajari interioare hoteluri, amenajari interioare restaurante, amenajari interioare cafenele si amenajari de baruri.

Noblesse Adds Value For The Good Life 

Design Interior Bar Tematic cu pirati

 

“Every great design begins with an even better story.”

Lorinda Mamo

Design Interior Bar in Mamaia
Design Interior Bar la mare
amenajare bar la mare

 

We create more than interiors, we create the vision of our clients!

Noblesse Group

Design Interior Bar Hotel Bicaz Pirates Resort

 

 

 

 

Design Interior Bar Hotel Bicaz

Share on