fbpx

Design interior Vila Paris

design interior vila
De aceasta data, va prezentam un proiect de design interior vila cu totul special, realizat de echipa noastra de arhitecti si designeri de interior. Proiectul Vila Paris a vizat amenajarea zonei de zi, cu open space ce include livingul si bucataria si designul uneia dintre bai. Echipa Noblesse Group a optat pentru un stil parizian, realizand astfel, spatii elegante si cu personalitate. Regasim un mix echilibrat de piese de mobilier moderne si contemporane, dar si elemente decorative clasice.

Proiect design interior vila in stil parizian

Zona open space este compusa din living si bucatarie si reda un spatiu luminos, aerisit si in acelasi timp extrem de rafinat. Fiecare detaliu integrat in decor are o nota sofisticata, fara sa distraga atentia de la imaginea de ansamblu. Canapeaua aleasa este o piesa statement. De altfel, toate piesele de mobilier, decoratiunile, finisajele, obiectele de iluminat si cele sanitare sunt alese din portofoliul Noblesse. Pentru pardoseala, designerii nostri au ales materiale premium – marmura (calacatta white) cu benzi decorative negre (marquina black). Cromatic, compozitia propune nuante neutre, alb, gri, accente aurii, si pe alocuri nuante inchise ce ofera un contrast elegant. In amenajarea bucatariei regasim fronturi pe alocuri traforate si insertii metalice aurii. Pentru a crea o atmosfera cozy, echipa noastra a optat pentru o insula ce include zona de dining.

Clasic & modern readuse echilibrat in aceleasi interioare

Coloane in stil corintic, scara interioara eleganta, impreuna cu elementele in stil modern si contemporan redau un tot unitar confortabil si sofisticat. Amenajarea baii este in stil modern si propune riflaje deosebite si accente aurii.
Echipa Noblesse Group creeaza si implementeaza proiecte de design interior vile, design interior case, amenajari interioare apartamente, design interior rezidentiale. Aceste proiecte sunt realizate atat pentru beneficiari din Romania, cat si din afara tarii. In portofoliul Noblesse se regasesc proiecte de referinta ce propun diferite stiluri si numeroase concepte create pentru a rezona cu viziunea clientilor nostri.
design interior living casa
design interior living casa
design interior living casa

Sculpturile integrate in decor ofera un aer aparte designului. Noblesse Group promoveaza artistii romani prin propria platforma de arta – Fusion Arts Agency.

design interior living casa
design interior vila
design interior open space
design interior living casa
design interior casa
design interior living casa
design interior casa
design interior casa

 

“Luxury is in each details.” (Hubert de Givenchy)

design interior baie
design interior baie
design interior baie
design interior baie

Share on