fbpx

Hotel 5 Stele Bucuresti – Proiect In Stil Art Deco

restaurare hotel 5 stele bucuresti stil art deco

Art Deco – un stil nobil

Designerii si arhitectii de interior Noblesse Group au realizat proiectul 3D pentru un hotel inscris in lista monumentelor istorice. Cladirea, construita in 1886, este situata chiar in centrul vechi al Bucurestiului.

Pentru a pastra izul de odinioara al hotelului si a-l aduce in acelasi timp in contemporaneitate, designerii Noblesse Group au optat pentru stilul Art Deco.

receptie hotel 5 stele bucuresti stil art deco
restaurant hotel 5 stele bucuresti stil art deco

 

Contraste de efect

Acest stil este redat in proiect prin detaliile aurii si argintii (pe care le regasim la corpurile de iluminat, articolele de mobilier, decoratiuni, chiar si in decorarea peretilor), prin contrastele de efect alb-negru (regasite in mobilier si in covorul de marmura) si prin culoarea albastra, utilizata la articolele de mobilier, pentru a-i conferi spatiului un plus de personalitate.

 

“Color does not add a pleasant quality to design – it reinforces it.”

Pierre Bonnard

bar hotel 5 stele bucuresti stil art deco

Obiectele in culori pretioase precum auriu si piesele de mobilier de un albastru intens creeaza un contrast puternic si de efect cu fundalul dominat de tonuri deschise, indeosebi alb. Un efect vizual spectaculos este obtinut si prin utilizarea metalului, care confera interioarelor acel aer pretios si distinct.

detaliu stil art deco hotel 5 stele bucuresti
lobby hotel lux bucuresti stil art deco
art deco stil idei inspiratie

Echipa de specialisti Noblesse Group realizeaza proiecte complete de design interior pentru hoteluri, proiecte de design interior restaurante, proiecte de cafenele, dar si proiecte de design interior pentru spatii rezidentiale. Designerii si arhitectii nostri transforma viziunea clientilor in amenajari personalizate si reprezentative pentru fiecare client sau beneficiar in parte.

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

camera hotel restaurare 5 stele bucuresti stil art deco
art deco stil idei inspiratie amenajare
detaliu camera hotel restaurare 5 stele bucuresti stil art deco

Share on