fbpx

Hotel 5 Stele Bucuresti – Proiect In Stil Art Deco

restaurare hotel 5 stele bucuresti stil art deco

STIL ART DECO – INFLUENTE NOBILE

Acest proiect de design in stil art deco s-a bucurat de toata atentia designerilor si arhitectilor de interior Noblesse Group. Acestia au realizat proiectul 3D pentru un hotel care a fost inscris in lista monumentelor istorice. Cladirea care a fost construita in anul 1886 este situata chiar in centrul vechi al Bucurestiului.

Designerii Noblesse Group au optat pentru stilul Art Deco pentru se pastra izul de odinioara al hotelului si a-l aduce in acelasi timp in contemporaneitate. Echipa noastra si-a dorit ca acest proiect de design interior sa cuprinda toate elementele stilului art deco.

PROIECT DE DESIGN INTERIOR

Echipa Noblesse Group se mandreste cu realizare si cu implementare celor mai frumoase si mai minutioase proiecte de design interior pentru restaurante, lounge-uri, hoteluri dar si cafenele. Iti vom sta la dispozitie in orice moment cu servicii complexe de design interior care sa reflecte in totalitate identitatea brandului tau. In plus iti vom garanta cele mai bune rezultate. Iti punem la dispozitie proiecte complete de design interior pentru amenajarile pe care le doresti: amenajari clasice, amenajari moderne, amenajari eclectice, amenajari minimaliste, amenajari in stil art deco etc.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

“Color does not add a pleasant quality to design – it reinforces it.”

Pierre Bonnard

receptie hotel 5 stele bucuresti stil art deco
restaurant hotel 5 stele bucuresti stil art deco

 

Contraste de efect

Stilul este redat in acest proiect prin detaliile aurii si argintii (pe care le vom regasi la corpurile de iluminat, decoratiuni, decorarea peretilor si la articolele de mobilier) si prin culoarea albastra care este utilizata la articolele de mobilier care ii confera spatiului un plus de personalitate.

bar hotel 5 stele bucuresti stil art deco

Un contrast puternic si de efect este creat intre culorile pretioase precum auriu, piesele de mobilier de un albastru intens si cu fundalul dominat de tonuri deschise, mai ales de alb. Un efect vizual de-aa dreptul spectaculos este oferit prin utilizarea metalului. Acesta are rolul de a oferi interioarelor acel aer pretios si distinct.

detaliu stil art deco hotel 5 stele bucuresti
lobby hotel lux bucuresti stil art deco
art deco stil idei inspiratie

Designerii si arhitectii Noblesse Group reusesc sa transforme viziunea clientilor in amenajari personalizate si reprezentative pentru fiecare client sau beneficiar in parte.

camera hotel restaurare 5 stele bucuresti stil art deco
art deco stil idei inspiratie amenajare
detaliu camera hotel restaurare 5 stele bucuresti stil art deco

Share on