fbpx

Hotel Friends, Bucuresti – Design Interior In Stil Eclectic

Proiecte hotel friends bucuresti Noblesse design interior in stil eclectic 5

 

Design eclectic, atmosfera boema

Cum realizam un proiect design interior hotel astfel incat spatiul sa fie nu doar personalizat, ci si ospitalier, pentru a fi pe plac atat proprietarului, dar mai ales celor care isi rezerva o camera aici? In amenajarea hotel boutique-ului Friends din inima Capitalei, echipa de arhitecti Noblesse Group a plecat de la premisa ca un spatiu de cazare din care sa nu-ti mai doresti sa pleci trebuie sa fie cat mai aproape de atmosfera casei unui prieten. In felul acesta, te vei simti intr-o placuta vizita, iar nu intr-un hotel, de multe ori sinonim cu o sedere practica, impersonala, departe de a merita sa fie povestita.

Elemente moderne si neoclasice

Cladirea ce gazduieste hotelul este monument istoric, astfel ca stilul eclectic s-a cazat definitiv aici, conciliind trecutul ei cu destinatia actuala. Melanjul de elemente moderne si neoclasice introduc intr-o atmosfera linistitoare. Cele cateva infuzii etnice aduc o nota particulara neasteptata. Arhitectii Noblesse Group au mizat pe puterea contrastului, recurgand la tuse de negru pentru mobilier si decoratiuni. Negrul devine astfel „firul rosu ” al povestii unui hotel cu dichis din centrul Capitalei.

 

Proiecte hotel friends bucuresti Noblesse design interior in stil eclectic 11

 

Confort ca acasa

Fiecare apartament s-a transformat in casa bunului prieten care primeste in vizita, datorita compartimentarii in zona de zi (fusion reusit dintre un living si un dining) si zona de noapte, un dormitor primitor. Paleta coloristica aleasa pentru dormitor reuneste nuante telurice, molcome si calde, care sa contureze o ambianta propice tihnei si visarii. Linistea si calmul domnesc aici, spre a face cat mai agreabila scurta oprire a calatorului nostru.

Interior design is about Well-Being!

Noblesse Group

Proiecte hotel friends bucuresti Noblesse design interior in stil eclectic 6

 

Stil eclectic, motive etnice

Ciucurii jucausi dau un aer vesel pernelor de accent si covorasului din dreptul patului. Impreuna cu designul banchetei, invita stilul etnic inauntru. Camera de zi a fost mobilata elegant, cu piese cochete: masa cu picioare in torsada, scaune cu spatar modelat, veioza cu picior artistic. Comoda cu finisaj vintage si masuta de inspiratie industriala sunt centrul de greutate al livingului si imprima o amprenta sentimentala.

 

Proiecte hotel friends bucuresti Noblesse design interior in stil eclectic 7

 

Design based on true stories!

Albul si negrul fac un joc atragator, permanent acompaniate de bejul bland. Pardoseala cu aspect de lemn confera si mai multa caldura unui spatiu prin definitie bucuros de oaspeti. Daca ai ajuns pana in acest punct al articolulului, cel mai probabil esti si tu in cautare de servicii de design interior. Iti amintim ca poti beneficia la randul tau de o amenajare care sa iti traduca in forme si culori bunele intentii si care sa le creeze dependenta musafirilor tai.

 

Proiecte hotel friends bucuresti Noblesse design interior in stil eclectic 4
Proiecte hotel friends bucuresti Noblesse design interior in stil eclectic
Proiecte hotel friends bucuresti Noblesse design interior in stil eclectic 14

 

Passionate design!

Produsele utilizate in acest design interior hotel fac parte in intregime din portofoliul Noblesse Group. Echipa noastra iti sta la dispozitie cu idei creative si proiecte pentru hoteluri, restaurante si cafenele. Putem da viata oricarui tip de proiect: amenajari clasice, amenajari moderne, amenajari case istorice etc.

Noblesse Adds Value for the Good Life!

 

 

Share on