fbpx

Hotel Friends, Bucuresti – Design Interior In Stil Eclectic

Proiecte hotel friends bucuresti Noblesse design interior in stil eclectic 5

ATMOSFERA BOEMA OFERITA DE UN DESIGN INTERIOR IN STIL ECLECTIC

Va prezentam cu emotie si cu multa pasiune acest proiect design interior in stil eclectic care s-a bucurat de un spatiu personalizat si care a fost conceput pe placul proprietarilor da si pentru toti care servesc o masa aici. Hotel boutique-ul Friends este privit ca un spatiu de cazare din care nu iti vei mai dori sa pleci vreodata. Atmosfera prezenta aici este cea a unei case primitoare care seamana mai mult cu locuinta unui prieten. Din acest motiv toate persoanele care se vor caza in acest hotel se vor simti ca intr-o placuta vizita si nu ca intr-un hotel sobru din capitala. In mod sigur vei avea parte de o sedere frumoasa si interesanta care sa poata fi povestita mai departe tuturor cunoscutilor.

ELEMENTE NEOCLASICE SI MODERNE

Cladirea in care se regaseste hotelul este monument istoric si stilul eclectic este prezent aici in orice incapere. Elementele moderne si neoclasice vor crea o atmosfera linistitoare.  Toate acele infuzii etnice sunt cele care aduc o nota particulara intregii amenajari. Arhitectii Noblesse Group au mizat inca o data pe puterea oferita de contrast si piesele de mobilier au parte de tente de negru impreuna cu decoratiunile.

Intreg proiectul de design hotel a fost conceput doar cu ajutorul produselor pe care le vei putea regasi in portofoliu Noblesse Group.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

Proiecte hotel friends bucuresti Noblesse design interior in stil eclectic 11

 

CONFORT CA LA TINE ACASA

Fiecare apartament a avut parte de atentia echipei noastre si acestea au luat forma unei case a unui prieten. Astfel este indusa o atmosfera calda si primitoare. In ceea ce priveste paleta coloristica vom gasi in dormitor nuante telurice, molcome si calde.  Toate aceste nuante vor ajuta la realizarea unei ambiente perfecte pentru odihna si visare.

Proiecte hotel friends bucuresti Noblesse design interior in stil eclectic 6

 

STIL ECLECTIC IN CARE SE REGASESTE MOTIVE ETNICE

Ciucurii jucausi, covorasul din dreptul patului dar si pernele de accent ofera un aer vesel in aceasta incapere. In plus camera de zi este mobilata in mod elegant cu ajutorul unor piese de mobilier cochete. Vom gasi aici o masa cu picioare in torsada, scaune cu spatar modelat si bineinteles o veioza cu picior artistic. Centrul de greutate al livingului este oferit de comoda vintage si de masuta de inspiratie industriala.

 

Proiecte hotel friends bucuresti Noblesse design interior in stil eclectic 7

 

DESIGN BASED ON TRUE STORIES!

Culorile negru si alb sunt completate de bej iar pardoseala are un aspect lemons care ofera mai multa caldura spatiului.

 

Proiecte hotel friends bucuresti Noblesse design interior in stil eclectic 4
Proiecte hotel friends bucuresti Noblesse design interior in stil eclectic
Proiecte hotel friends bucuresti Noblesse design interior in stil eclectic 14

 

PASSIONATE DESIGN!

Echipa Noblesse a dat viata acestui proiect de design interior cu ajutorul produselor din portofoliu. In plus ii poti contacta oricand pentru orice tip de proiect de amenajari interioare.

Share on