fbpx

Lobby Sala De Evenimente Golden Lake – Decor In Stil Eclectic

Lobby Sala De Evenimente Golden Lake – Decor In Stil Eclectic

Proiect lobby sala de evenimente golden lake decor in stil eclectic Noblesse 2

Decor lobby in stil eclectic

Proiectul amplu de amenajare a hotelului Golden Lake de care s-a ocupat echipa noastra de arhitecti si designeri include un capitol special, lobby-ul ce precede intrarea in sala de evenimente despre care am mai detaliat intr-un alt articol. Din proiect fac parte si decorul unui restaurant, al unei autoserviri si al unui centru balnear.

 

Proiect lobby sala de evenimente golden lake decor in stil eclectic Noblesse

 

Design lobby sala de evenimente

Spatiul a fost gandit ca un preludiu care sa se ridice la inaltimea maretiei salii de evenimente si sa nu ramana doar o incapere de trecere, lipsita de personalitate. In ambele sali se regasesc elemente comune, precum placarile din lemn, mocheta, accentele art-deco, finisajele aurii, paleta coloristica. Un important efect de amploare si inaltime a fost obtinut prin includerea de elemente supradimensionate: ghivece, corpuri de iluminat, panourile despartitoare pana in tavan.

 “The essence of interior design will always be about people and how they live.”

 

Proiect lobby sala de evenimente golden lake decor in stil eclectic Noblesse 1
Proiect lobby sala de evenimente golden lake decor in stil eclectic Noblesse 9
Proiect lobby sala de evenimente golden lake decor in stil eclectic Noblesse 5

 

Elemente de design artistice

Totodata, modelul de tapet folosit inalta spatiul si imprima grandiozitate. Portretul art-deco animat de personaj, o incantatoare prezenta feminina, cu accent portocaliu, este artistic. Patternul art-deco a fost indelung cautat pentru a se coordona cu traforurile folosite. Peretii despartitori creeaza iluzia optica de spatiu inalt, dar in acelasi timp isi indeplinesc rolul, formand trei separeuri, ce garanteaza un plus de intimitate. Iluminatorul plasat in centru prezinta forme rotunjite si se aseamana cu o bolta fermecatoare, iar barul verde-smarald rimeaza cu vegetatia din lobby.

 

Proiect lobby sala de evenimente golden lake decor in stil eclectic Noblesse 6
Proiect lobby sala de evenimente golden lake decor in stil eclectic Noblesse 13
Proiect lobby sala de evenimente golden lake decor in stil eclectic Noblesse 10

 

Produsele utilizate in acest design interior lobby sala de evenimente fac parte in intregime din portofoliul Noblesse Group.

Daca la randul tau ai in plan o (re)amenajare hotel, care sa prevada si o sala de conferinte, sala de evenimente, lobby-uri si alte destinatii similare, iti stam la dispozitie cu servicii complete de design interior, de la proiecte 3D si pana la predare la cheie.

Noblesse Adds Value for the Good Life!

 

Proiect lobby sala de evenimente golden lake decor in stil eclectic Noblesse 8

 

Design baie aferenta zonei de lobby

Baia care deserveste lobby-ul de la intrarea in sala de evenimente este amenajata in culorile pamantului, o placuta alegere cromatica. Ceramica poarta semnatura Aparici. Remarcabile sunt placile inalte, care urca pana la tavan, cu amprenta expresiva. O distinsa amenajare, asadar, cu elemente pretioase, culori seducatoare si detalii atent alese. O carte de vizita in sine am putea spune, care concentreaza eforturile designerilor de a imprima fiecarui spatiu un caracter puternic personalizat, in acord cu doleantele si exigentele beneficiarului.

 

Proiect lobby sala de evenimente golden lake decor in stil eclectic Noblesse 14
Proiect lobby sala de evenimente golden lake decor in stil eclectic Noblesse 16
Proiect lobby sala de evenimente golden lake decor in stil eclectic Noblesse 15

Share on