Lobby & Lounge Hotel Brasov – Design Interior In Stil Clasic

HOTEL CU LOBBY & LOUNGE IN STIL CLASIC

Asa cum ne-au obisnuit designerii si arhitectii de interior Noblesse Group au tratat cu mult profesionalism si cu multa emotie acest proiect de design interior. Acestia au lucrat cu mult interes la proiectul 3D de design interior in stil clasic pentru doua zone cu care toti oaspetii intra in contact si anume, lobby si lounge.

Hotelul care a avut parte de toata admiratia echipei Noblesse Group a fost construit in anul 1938 si se afla situat in centrul orasului Brasov. Pozitionarea acestuia este intr-o zona a monumentelor istorice, cea de rezervatie de arhitectura Cetatea Brasov.

DESIGN CU ELEMENTE CLASICE

Elementele clasice se vad inca de la prima vedere in zona de lobby. Aceasta zona a avut parte de atentia si de creativitatea designerilor si arhitectilor de interior Noblesse Group. Elementele clasice dar si atmosfera eleganta au fost doua aspecte importante pentru echipa nostra. Zona de lobby si lounge realizata in intregime de echipa Noblesse Group indeamna la socializare si la relaxare. Este un loc minunat in care oamenii se pot intalni si pot discuta sau se pot relaxa. Ambianta placuta si eleganta ajuta la realizarea unui loc incarcat cu cladura in care luxul si rafinamentul sunt elementele care predomina..

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

ATMOSFERA ELEGANTA IN STIL CLASIC

Designerii si arhitectii de interior Noblesse Group au ales stilul clasic pentru zona de lobby si lounge. Acesta fiind in perfecta armonie cu zona plina de istorie in care este amplasat hotelul.

Cromatica amenajarii este realizata din nuante naturale. In plus echipa de designeri s-a folosit de o  combinatie clasica de maro-bej pentru covorul de marmura. Pe langa asta pentru canapeaua de trei persoane din lobby-ul hotelului s-a utilizat o culoare iced coffee, o nuanta eleganta.

Incaperea are parte de stil cu ajutorul corpurilor de iluminat, decoratiunilor si constructiei boiserie. Spatiul este marit si se creeaza senzatia de luminozitate cu ajutorul nuantei de bej prezenta in boiseria tavanului.

Echipa Noblesse Group este pregatita oricand sa transforme viziunea clientilor in amenajari personalizate.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile....

Pin It on Pinterest