fbpx

Lobby & Lounge Hotel Brasov – Design Interior In Stil Clasic

Proiect lobby lounge hotel brasov Noblesse design interior stil clasic 2

HOTEL CU LOBBY & LOUNGE IN STIL CLASIC

Asa cum ne-au obisnuit designerii si arhitectii de interior Noblesse Group au tratat cu mult profesionalism si cu multa emotie acest proiect de design interior. Acestia au lucrat cu mult interes la proiectul 3D de design interior in stil clasic pentru doua zone cu care toti oaspetii intra in contact si anume, lobby si lounge.

Hotelul care a avut parte de toata admiratia echipei Noblesse Group a fost construit in anul 1938 si se afla situat in centrul orasului Brasov. Pozitionarea acestuia este intr-o zona a monumentelor istorice, cea de rezervatie de arhitectura Cetatea Brasov.

DESIGN CU ELEMENTE CLASICE

Elementele clasice se vad inca de la prima vedere in zona de lobby. Aceasta zona a avut parte de atentia si de creativitatea designerilor si arhitectilor de interior Noblesse Group. Elementele clasice dar si atmosfera eleganta au fost doua aspecte importante pentru echipa nostra. Zona de lobby si lounge realizata in intregime de echipa Noblesse Group indeamna la socializare si la relaxare. Este un loc minunat in care oamenii se pot intalni si pot discuta sau se pot relaxa. Ambianta placuta si eleganta ajuta la realizarea unui loc incarcat cu cladura in care luxul si rafinamentul sunt elementele care predomina.

Poti avea parte aici de mai multe proiecte realizate cu multa atentie de echipa Noblesse Group.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

 

Proiect lobby lounge hotel brasov Noblesse design interior stil clasic
Proiect lobby lounge hotel brasov Noblesse design interior stil clasic 5
Proiect lobby lounge hotel brasov Noblesse design interior stil clasic 6

 

ATMOSFERA ELEGANTA IN STIL CLASIC

Designerii si arhitectii de interior Noblesse Group au ales stilul clasic pentru zona de lobby si lounge. Acesta fiind in perfecta armonie cu zona plina de istorie in care este amplasat hotelul.

Cromatica amenajarii este realizata din nuante naturale. In plus echipa de designeri s-a folosit de o  combinatie clasica de maro-bej pentru covorul de marmura. Pe langa asta pentru canapeaua de trei persoane din lobby-ul hotelului s-a utilizat o culoare iced coffee, o nuanta eleganta.

Proiect lobby lounge hotel brasov Noblesse design interior stil clasic 3
Proiect lobby lounge hotel brasov Noblesse design interior stil clasic 9
Proiect lobby lounge hotel brasov Noblesse design interior stil clasic 8
Proiect lobby lounge hotel brasov Noblesse design interior stil clasic 11

 

In restul pieselor de mobilier vom gasi diferite nuante de maro. Toate aceste culori sunt completate de finisajele aurii care sunt prezente in fotolii. Intregul spatiu un aer glamour cu ajutorul acestor combinatii de culori.

 

Proiect lobby lounge hotel brasov Noblesse design interior stil clasic 1
Proiect lobby lounge hotel brasov Noblesse design interior stil clasic 7
Proiect lobby lounge hotel brasov Noblesse design interior stil clasic 13

Incaperea are parte de stil cu ajutorul corpurilor de iluminat, decoratiunilor si constructiei boiserie. Spatiul este marit si se creeaza senzatia de luminozitate cu ajutorul nuantei de bej prezenta in boiseria tavanului.

Echipa Noblesse Group este pregatita oricand sa transforme viziunea clientilor in amenajari personalizate.

Proiect lobby lounge hotel brasov Noblesse design interior stil clasic 1

Share on