Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste.

Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte. Design-ul acestuia fascineaza fiecare client in parte, fapt pentru care trebuie sa afli cat mai multe despre acesta.

PROIECT LUXURY: DESIGN INTERIOR RESTAURANT REGAL

Pentru inceput, trebuie sa afli ca acest restaurant a fost gandit si conceput de grupul Noblesse. Intreaga echipa s-a straduit ca rezultatul final sa fie unul nemaipomenit. Proiectul a fost realizat de o echipa multidisciplinara de specialisti talentati, iar acest lucru se vede prin prisma aspectului inegalabil al restaurantului.

S-a dorit ca restaurantul sa aiba un aer chic, luxury si inconfundabil, fapt pentru care stilul folosit este cel de baroc reinterpretat. Fundalul este unul clasic prin forme si proportii arhitecturale, insa cromatica este una atipica pentru acest stil. Astfel, formele clasice se combina excelent cu formele simple ale mobilierului si cu patternuri exotice si elemente florale chic.

Exista numeroase detalii care nu pot fi trecute cu vederea si care reusesc sa contureze un aspect unic al restaurantului. Printre acestea se numara: candelabrele lungi cu aspect nonconformist, dar foarte elegant, tapetul viu colorat si abstract al peretilor si tablourile cu imparati romani in care sunt integrate nuante vii, ce ofera un plus de modernism.

Nu trebuie uitate vazele supradimensionate in nuante inchise ce reusesc sa accentueze prezenta stilului baroc, draperiile cu detalii aurii extrem de rafinate si aranjamentele florale deosebite.

Piesele care reusesc sa ofere un aer luxuriant restaurantului sunt blaturile meselor realizate din marmura, podeaua realizata din acelasi material.  Fantana situata in mijlocul resturantului, atrage la randul ei toate privirile.

In plus, catifeaua este prezenta in cea mai mare parte a restaurantului. Acesta este un material rafinat, de calitate superioara, completeaza perfect aspectul de lux al restaurantului.

In ciuda faptului ca sunt utilizate nuante sobre, reci in cea mai mare parte, ce pot inchide usor aspectul restaurantului, ferestrele de dimensiuni mari ofera multa luminozitate. Astfel, design-ul restaurantului este foarte bine gandit, astfel incat sa ofere confort, dar si o experienta de neuitat, intr-un cadru regal.

In cele din urma, detaliile rafinate si foarte sofisticate prezente la nivelul peretilor si a tavanului, intregeste si mai mult  ideea de masa luata in cadrul unui palat.

AMENAJARI RESTAURANTE IN ORICE STIL

Prin urmare, Restaurant Hotel Regal ofera o experienta de neuitat, datorita design-ului bine gandit si a elementelor si detaliilor atent alese.

Pe langa aspectul de vis ce se regaseste in incinta acestei locatii, servirea este ireprosabila, mancarea este delicioasa, iar muzica este excelenta. Altfel spus, o masa luata la Restaurant Hotel Regal nu poate fi decat o reala placere pentru toti cei ce calca pragul locatiei.

Asadar, daca te fascineaza design-ul acestui restaurant si iti doresti ca restaurantul, cafeneaua, hotelul sau pensiunea ta sa aiba un aspect la fel de spectaculos, nu ezita sa apelezi la ajutorul echipei Noblesse.

Ne ocupam in detaliu de tot ceea ce tine de desing-ul unei locatii ce se doreste a fi de vis! Vezi si alte proiecte de amenajare restaurante https://noblesse-group.com/proiect/design-interior-restaurant-mamaia/

Noblesse Adds Value for the Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile....

Pin It on Pinterest