Pitch Amenajare Interioara Birouri

AMENAJARE INTERIOARA BIROURI TRADITIONALE

Iti prezentam in acest articol un proiect in care echipa de specialisti Noblesse Group s-a implicat in totalitate. Una dintre cele mai importante cerinte ale acestui client a fost integrarea in amenajare a unor elemente traditionale romanesti.

Echipa Noblesse Group a identificat o serie de simboluri dar si pattern-uri care au fost reinterpretate si care au fost adaptate astfel incat sa se realizeze un design unitar. In acest proiect de amenajare, echipa Noblesse Group a dat dovada de atentie la detalii si a reusit sa realizeze o ambianta perfecta.

SPATII DE BIROURI PRIMITOARE

Echipa Noblesse Group s-a ocupat in intregime de aceasta amenajare interioara birouri traditionale. Vom regasi prezente in acest proiect plantele naturale care ofera un plus de naturalete si de relaxare ambinatei create. Pe langa toate astea mai avem parte si de un mobilier office care face parte din portofoliul Noblesse Group. Toate aceste piese de mobilier se fac remarcate prin designul cu totul aparte, prin calitatea de care dau dovada si nu in ultimul rand prin rezistenta.

Combinatia alb cu verde prezenta in birouri este cea care ofera mai multa luminozitate incaperii si care ne aduce si mai mult aproape de natura. Tema naturii este pastrata in intreaga amenajare.

Noblesse Adds Value For The Good Life!

SPATII DE BIROURI CREATIVE

Echipa Noblesse Group a creat o atmosfera primitoare cu ajutorul materialelor care au fost utilizate in aceasta amenajare interioara. Paleta cromatica este compusa din nuante de alb, crem, verde si galben iar lemnul natural nu face decat sa o creeze mult mai primitoare.

Corpurile de iluminat sunt realizate din ceramica, Masa Tacerii reinterpretata si numeroasele modele romanesti nu fac decat sa transforme acest spatiu de lucru intr-un mediu placut si productiv.

LUMINOZITATE SI NATURALETE IN SPATII DE BIROURI

Arhitectura exterioara a cladirii este respectata si in interior prin materialele si prin culorile alese. Planificarea spatiului a fost atent elaborat astfel incat amenajarea creata sa fie una de succes.

Alaturi de Echipa Noblesse Group poti avea parte de proiecte de succes care sunt implementate la cheie. Cu ajutorul designerilor si arhitectilor de interior Noblesse Group spatiul pe care il detii poate avea parte de o noua personalitate.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest