fbpx

Proiect De Amenajare Birouri si Receptie, Aviatorilor

Proiect amenajare birouri si receptie, Aviatorilor

PROIECT DE AMENAJARE BIROURI SI RECEPTIE

Iti prezentam cu mult entuziasm acest proiect de amenajare birouri si receptie de care echipa Noblesse Group s-a ocupat in totalitate. Intregul proiect a fost realizat cu multa armonie astfel incat sa se identifice in totalitate cu compania. Designerii si arhitectii de interior Noblesse Group au optat pentru un design modern in care se vor regasi piese custom-made dar si un mobilier destul de confortabil care se incdreaza intr-un mod perfect in amenajare.

ELEMENTE IN STIL MODERN

Pe langa atentia la detalii si creativitatea designerilor si arhitectilor de interior Noblesse Group, intregul proiect s-a bucura de un mobilier office care ofera o atmosfera aparte. Paleta coloristica a acestei amenajari interioare este creata din nuante calde, placute care indeamna la relaxare. Nuantele de culoare au menirea de a aduce un plus de modernism intregii incaperi. Nuanta de rosu si cea de verde se potrivesc de minune cu cele calde, deschise prezente atat pe perete cat si in scaune sau in blatul biroului.

Inca de la prima privire, piesele de mobilier care fac parte din gama Noblesse Group atrag atentia intr-un mod elegant. Corpurile de iluminat ofera o imagine selecta si ilumineaza incaperea intr-un mod deosebit.

Noblesse Adds Value for the Good Life!

Realizam amenajari interioare cu pasiune!

Designerii si arhitectii de interior Noblesse Group realizeaza de fiecare data cele mai interesante si cele mai complexe proiecte de design interior pentru sedii de companii, si proiecte de amenajare receptii care sunt o reala provocare pentru noi.

Iti stam oricand la dispozitie si iti putem oferi cele mai bune indicatii astfel incat sa ai parte de un design de interior de exceptie.

Proiect amenajare birouri si receptie, Aviatorilor
Proiect amenajare birouri si receptie, Aviatorilor
Proiect amenajare birouri si receptie, Aviatorilor

Share on