Proiect de Amenajare Stil Modern- Apartament Brasov

Echipa noastra de designeri de interior este specializata in orice tip de proiect de amenajare stil modern pentru rezidentiale de apartamente sau case in toata tara .

Proiect de amenajare stil modern – apartament cu 3 camere in Brasov

Acest apartament de 3 camere face parte dintr-un ansamblu rezidential din Brasov  pentru care echipa Noblesse Group a realizat recent un proiect de design interior in stil modern pentru a prezenta  potentialilor cumparatori confortul si atmosfera  pe care le pot avea .

Echipa noastra a urmarit sa creeze un concept de design interior apartamente in care sa combine toate aspectele legate de  design, functionalitate, ergonomie si acel sentiment de “acasa”.

Amenajare interioara apartament – gust si rafinament

Livingul se distinge prin culorile neutre de bej, crem , gri in combinatie cu parchetul din lemn care da o nota calduroasa intregului spatiu .Bucataria imbraca frumos intreg peretele , iar culoarea de alb sidef refecta lumina din spatiu , dand o nota eleganta intregului proiect de amenajare apartament.

Design interior apartament :culoare de accent smarald

Zona de zi este compusa din living, dining si bucatarie in regim open-space, acestea fiind unite vizual prin design si cromatica. Atentia la detalii este specifica oricarui proiect de amenajari apartamente de catre echipa noastra de designeri .

Designul de dormitor are o  suprafata redusa, de acceea culorile folosite sunt unele neutre in care au scos in evidenta capatul de pat ca element de accent , fiind de culoare verde smarald .

Amenajare baie :

Designul de baie este unul modern, functional , fiind folosita ceramica portelanata . Produsele utilizate in acest proiect de amenajare apartament modern fac parte din portofoliul Noblesse Group.

Proiect de amenajare stil modern

Echipa noastra de arhitecti de interior creeaza cu pasiune si profesionalism proiecte de top de amenajari apartamente moderne , amenajari apartamente de lux , proiecte de design interior apartament in rezidentiale , design interior apartamente 2 camere , amenajari apartamente 3 camere in Bucuresti , Brasov , Constanta , Cluj sau orice oras din tara .

PROIECT DE AMENAJARE IN STIL MODERN

Acest concept de design interior propune culori calde si elemente de decor cu design minimalist

You are the artist of your life! Allow our team to be your paintbrush.

Noblesse Group

Iti amintim ca designerii de interior Noblesse Group iti stau la dispozitie pentru o amenajare personalizata. Ai parte de consiliere specializata in fiecare etapa a procesului, pentru a avea certitudinea ca rezultatul va fi la inaltimea asteptarilor tale.

Noblesse Adds Value for the Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Proiect amenajare fatada – Sibiu

Proiect amenajare fatada – Sibiu

Prima impresie contează, iar fațada unei case este cartea de vizită a proprietății. Prin urmare, proprietarii acestei locuințe au decis să apeleze la echipa Noblesse pentru un rezultat inedit. Proiectul de design exterior in stil neoclasic fost tratat cu multa...

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Oază Exotică de Verdeață: Designul Interior al Restaurantului din Giurgiu În inima pitorescului oraș Giurgiu, se găsește o bijuterie a designului interior care aduce natura în mijlocul orașului. Acest restaurant unic, care poartă amprenta naturii și a exotismului, ne...

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Pin It on Pinterest