Proiect de Amenajare Stil Modern- Apartament Brasov

Echipa noastra de designeri de interior este specializata in orice tip de proiect de amenajare stil modern pentru rezidentiale de apartamente sau case in toata tara .

Proiect de amenajare stil modern – apartament cu 3 camere in Brasov

Acest apartament de 3 camere face parte dintr-un ansamblu rezidential din Brasov  pentru care echipa Noblesse Group a realizat recent un proiect de design interior in stil modern pentru a prezenta  potentialilor cumparatori confortul si atmosfera  pe care le pot avea .

Echipa noastra a urmarit sa creeze un concept de design interior apartamente in care sa combine toate aspectele legate de  design, functionalitate, ergonomie si acel sentiment de “acasa”.

Amenajare interioara apartament – gust si rafinament

Livingul se distinge prin culorile neutre de bej, crem , gri in combinatie cu parchetul din lemn care da o nota calduroasa intregului spatiu .Bucataria imbraca frumos intreg peretele , iar culoarea de alb sidef refecta lumina din spatiu , dand o nota eleganta intregului proiect de amenajare apartament.

Design interior apartament :culoare de accent smarald

Zona de zi este compusa din living, dining si bucatarie in regim open-space, acestea fiind unite vizual prin design si cromatica. Atentia la detalii este specifica oricarui proiect de amenajari apartamente de catre echipa noastra de designeri .

Designul de dormitor are o  suprafata redusa, de acceea culorile folosite sunt unele neutre in care au scos in evidenta capatul de pat ca element de accent , fiind de culoare verde smarald .

Amenajare baie :

Designul de baie este unul modern, functional , fiind folosita ceramica portelanata . Produsele utilizate in acest proiect de amenajare apartament modern fac parte din portofoliul Noblesse Group.

Proiect de amenajare stil modern

Echipa noastra de arhitecti de interior creeaza cu pasiune si profesionalism proiecte de top de amenajari apartamente moderne , amenajari apartamente de lux , proiecte de design interior apartament in rezidentiale , design interior apartamente 2 camere , amenajari apartamente 3 camere in Bucuresti , Brasov , Constanta , Cluj sau orice oras din tara .

PROIECT DE AMENAJARE IN STIL MODERN

Acest concept de design interior propune culori calde si elemente de decor cu design minimalist

You are the artist of your life! Allow our team to be your paintbrush.

Noblesse Group

Iti amintim ca designerii de interior Noblesse Group iti stau la dispozitie pentru o amenajare personalizata. Ai parte de consiliere specializata in fiecare etapa a procesului, pentru a avea certitudinea ca rezultatul va fi la inaltimea asteptarilor tale.

Noblesse Adds Value for the Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil modern – Constanta

Amenajare casa in stil modern – Constanta

Va prezentam un nou proiect marca Noblesse pentru o noua locuinta situata pe malul mării, în Constanța. S-a optat pentru un stil modern cu subtile accente luxury si eficienta in folosirea spatiului. Designul de interior in stil modern ofera o stare de confort si de...

Amenajare casa in stil luxury – Constanta

Amenajare casa in stil luxury – Constanta

Va prezentam un nou proiect realizat de echipa de arhitecti si designeri Noblesse Group, pentru o locuinta construita de la zero, situata in Constanta. Casa se dezvolta pe un nivel, avand o suprafata utila de 250 mp. Beneficiaza de un teren privilegiat pe malul marii....

Proiect casa in Constanta

Proiect casa in Constanta

Ne face o deosebita placere sa va prezentam acest nou proiect de arhitectura pentru casa in Constanta. Locuinta beneficiaza si de design interior, amenajare curte si amenajare piscina.  Fericitii beneficiari au decis sa apeleze la echipa Noblesse pentru un rezultat...

Design interior – Casa in stil eclectic Sibiu

Design interior – Casa in stil eclectic Sibiu

Va prezentam cu mandrie un nou proiect marca Noblesse Group pentru o superba locuinta amenajata in stil eclectic, situata in Sibiu. Cladirea este construita de la zero si beneficiaza din partea noastra si de amenajare fatada. Proprietarii sunt o tanara familie cu trei...

Pin It on Pinterest