Proiect De Amenajare Office Luxoft

AMENAJARE OFFICE LUXOFT

In cadrul acestui articol va vom prezenta un proiect in care echipa noastra s-a implicat in totalitate. Designerii si arhitectii de interior Noblesse Group si-au luat o responsabilitate mare atunci cand au acceptat crearea acestui proiect de amenajare office luxoft. Practic, acestia au creat un loc de munca pentru cei mai importanti oameni ai erei moderne, mai exact oamenii de IT. Acestia au nevoie de un spatiu in care sa poata munci in fiecare zi. Locul de munca este practic spatiul in care pot dezvolta tehnologia astfel incat sarcinile de zi cu zi sa fie mai usoare pentru noi.

PROIECT DE AMENAJARE BIROURI

Designerii nostri au dorit sa realizeze un proiect de amenajare office care sa aiba parte de un stil modern si inedit. Spatiul trebuia sa fie suficient de confortabil astfel incat toti angajatii sa ramana concentrati si sa dea dovada de productivitate. Cu toate astea s-a dorit sa se creeze un loc in care angajatii sa se poata deconecta pret de cateva secunde. Designul jucaus al peretilor care este doatat cu insertii de lemn si cu benzi desenate ajuta foarte mult la crearea acestei stari.

Designerii si arhitectii de interior Noblesse Group s-au ocupat in intregime si cu multa pasiune in realizarea acestui proiect.

Noblesse Adds Value for the Good Life!

DESIGN INTERIOR IN STIL OFFICE

Designul are in continuare aceeasi tema, si anume transparenta cu accentul pus pe deschidere si pe crearea unui spatiu aerisit. Peretii sunt vidrati de o parte si de cealalta a camerei si ofera un spatiu destinat dezvoltarii ideilor. Practic este locul ideal in care angajatii pot veni daca se simt lipsiti de inspiratie.

AMENAJARE INTERESANTA A SPATIILOR DE BIROURI

Al doilea spatiu este atat destinat gandirii cat si o zona de lounge. Mai exact, este un spatiu comun atat pentru cei care doresc intimitate cat si pentru cei care doresc un loc unde sa poata da frau liber imaginatiei.

Echipa Noblesse Group s-a implicat in acest proiect de amenajare office si a asigurat toate piesele de mobilier care au fost necesare.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest