fbpx

Proiect De Amenajare Receptie Si Sala De Sedinte Urgent Curier

 

Proiect de amenajare sediu de firma

Designerii de interios Noblesse Group isi dovedesc inca o data profesionalismul si competentele in designul interior prin finalizarea unui nou proiect office de data aceasta fiind vorba de amenajare sediu de firma: Urgent Curier. Acesta este unul dintre partenerii nostri de baza caruia ii multumim pentru calitatea si profesionalismul serviciilor pe care ni le ofera de cativa ani. Urgent Curier este un nume cunoscut, pe care il intalnim oriunde in tara, iar camioane sau autoturisme colantate cu sigla lor realizeaza curierat rapid oriunde in tara.

 

 

Proiect de amenajare receptie

Amenajarea receptiei noului sediu a fost o provocare minunata in care designerii si-au dorit sa realizeze, pa langa un proiect de design valoros, o reprezentare puternica a imaginii si identitatii acestei companii.
Acest proiect de design interior office se bazează pe folosirea culorilor care reprezinta identitatea brandului: alb, albastru si rosu. S-au ales piese de mobilier deosebite ca design din portofoliul Noblesse Group: canapeaua Victoria and Albert semnata de designerul Ron Arad, aceasta fiind o canapea de colectie care se gaseste si in muzeul de istorie din Londra, scaune Nanook semnate de designerul Philippe Bestenheider. Sunt piese care au un efect aparte, integrate perfect in spatiul de primire al noului sediu.

 

Proiect de amenajare sala de sedinte

Designerii de interior Noblesse au integrat in proiectul 3D pentru sala de conferinte scaune confortabile, pozitionate in jurul unei mese lungi. Din punctul de vedere al culorilor, si in aceasta incapere primeaza combinatia albastru, rosu si alb, nuantele specifice firmei Urgent Curier.

 

Designerii au creat si o zona pentru biroul secretarei. Aici a fost amenajat inclusiv un spatiu de asteptare, de asemenea in cromatica alb, rosu si albastru. Proiectul 3D de amenajare a sediului de firma a fost acceptat de la prima propunere, iar pentru designerii Noblesse a fost o reala placere sa dea viata acestui proiect de amenajare sediu de firma.

 

Amenajare office

Proiectul finalizat pentru receptie si sala de conferinte i-a incantat pe proprietari. Designerii au mizat in aceasta amenajare pe efectul pe care il creeaza piesele de mobilier cu semnatura de designer si imbinarea elementelor cromatice. Acest sediu de firma este diferit prin faptul ca designul este prezent in forma sa pura, depasind cu mult amenajarile standard tipice unor spatii comerciale sau business.

 

Amenajare interioara spatii de birouri

Primul impact se obtine inca de la intrare; sigla mare, luminata, se profileaza pe un perete fals care acopera in realitate 2 stalpi. Recepţia pe semi rotund are litera “N”, cu valoare de simbol in identitatea firmei. Pentru pereti s-a propus un fototapet conceput special care reproduce diferite elemente reprezentative din activitatea firmei: curierul care transporta plicul, care manipuleaza un colet, un camion de transportat coletaria etc. Toate aceste desene dau dinamism spatiului si reproduc esenta activitatii acestei companii.

 

 

Amenajare finala sediu de companie

Harta roşie a Romaniei este realizata stilizat si are atat rol de design, cat si unul simbolic. Aceasta este piata companiei, avand ca nucleu capitala din care se ramifica multiplele conexiuni pentru intreaga suprafata a tarii. Este obtinut un impact vizual maxim care vorbeste despre importanta companiei Urgent Curier.

 

O alta piesa de efect este biblioteca de polite de MDF lucios colorat pe care sunt sunt expuse numeroasele diplome si trofee, toate vorbind despre excelenta in afaceri.

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte complete de design interior pentru office-uri, mai precis proiecte de design interior sedii de companie, proiecte de design interior receptii, proiecte pentru sali de sedinte, proiecte de restaurante sedii de firme. Designerii si arhitectii nostri de interior transforma viziunea clientilor in amenajari personalizate.

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

 

Share on