Proiect De Amenajare Receptie Si Sala De Sedinte Urgent Curier

AMENAJARE RECEPTIE SI SALA DE SEDINTE

Designerii si arhitectii de interior Noblesse Group s-au ocupat in intregine de acest proiect de amenajare receptie si sala de sedinte. Inca o data acestia au dat dovada de profesionalism si de pasiune care au dus la realizarea acestui design de interior. Acest proiect office de amenajare sediu de firma, Urgent Cargus s-a bucurat de toate atentia echipei noastre de specialisti. Urgent Cargus este un nume cunoscut pe care il intalnim oriunde in tara. Poti vedea in orice loc al tarii camioane si autoturisme colantate cu sigla lor, deoarece acestia realizeaza servicii de curierat extinse in intreaga tara.

PROIECT URGENT CURIER

Acest proiect de amenajare interioara s-a bucurat de un design interior office care sa fie in conformitate cu identitatea brandului. Paleta coloristica este formata din culori precum: alb, albastru si rosu.

Piesele de mobilier si finisajele fac parte in intregime din portofoliul Noblesse Group.  Nuanta de rosu aduce un plus de eleganta si de valoare intregii amenajari. Plantele decorative au si ele rolul lor bine implementat. Acestea ajuta la crearea unei ambiante relaxante care ajuta ca atmosfera creata sa fie una cat mai destinsa si cat mai perfecta. Sunt anumite elemente de decor care ofera un efect aparte si care ajuta la foarte mult la inducerea starii de relaxare.

Noblesse Adds Value for the Good Life!

AMENAJARE RECEPTIE – URGENT CARGUS

Pe langa o amenajare de exceptie, echipa de specialisti Noblesse Group au dorit sa realizeze o reprezentare puternica a imaginii acestei companii.

Culorile alb, albastru si rosu au ajutat la realizarea acestui design interior office. Piesele de mobilier folosite fac parte din portofoliul Noblesse Group. Canapeaua prezenta este Victoria and Albert si este semnata de designul Ron Arad.  Toate aceste piese au un efect aparte si se integreaza perfect in noul design al sediului.

SALA DE SEDINTE – URGENT CARGUS

Echipa Noblesse Group au realizat un design aparte pentru sala de conferinte, unde scaunele sunt pozitionate in mod confortabul in jurul unei mese lungi. Paleta coloristica din aceasta incapere este compusa din nuantele de albastru, rosu si alb.

Zona pentru biroul secretarei a fost creata tot de designerii Noblesse Group.  Aici a fost amenajat chiar si un spatiu de asteptare care are parte de o cromatica in alb, rosu si albastru. Echipa Noblesse Group s-a ocupat cu multa pasiune de aceasta amenajare sediu firma.

AMENAJARE OFFICE DE EXCEPTIE

Rezultatul final i-a incantat foarte mult pe proprietari. Designerii au mizat foarte mult pe efectul pe care culoarea pieselor de mobilier o ofera. Amenajarea rezultata este una cu totul speciala si depaseste cu mult amenajarile standard pentru salile de sedinta sau receptia.

SPATII DE BIROURI – URGENT CARGUS

Impactul care se obtine inca de la intrare este realizat prin sigla mare si luminata care se profileaza pe un perete fals. Receptia este pe semi rotund si are literna  “ N” care da un plus de valoare in identitatea firmei.  Peretii au avut parte de un fototapet realizat special pentru a se reproduce diferite elemente reprezentative care fac parte din activitatea firmei.

AMENAJARE FINALA – URGENT CARGUS

In stil aparte este realizata harta rosie a Romaniei si are un rol de design.  In acest mod vei obtine un impact vizual maxim al companiei Urgent Curier.

Biblioteca de polite de MDF este o alta piesa de efect deoarece are un luciu aparte si pe ea sunt expuse numeroasele trofee si dimplome.

Echipa Noblesse Group creaza proiecte complete de design interior pentru office-uri, de design interior sedii de companie dar si proiecte de design interior receptii. Designerii si arhitectii nostri de interior transforma viziunea clientilor in amenajari personalizate.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest