fbpx

Proiect Design Interior: Hotel Double Tree By Hilton

Proiect Noblesse design interior Hotel Double Tree by Hilton 16

PROIECT DESIGN INTERIOR HOTEL

Va prezentam cu multa emotie acest proiect design interior hotel care a avut parte de toata implicarea echipe noastre. Ori de cate ori echipa noastra realizeaza un nou proiect de design interior hotel se gandeste la doua aspecte esentiale si anume: ca designul interior sa incorporeze elemente specifice brandului dar si ca viitoare amenajare trebuie sa se acomodeze cat mai bine cu clientii.

Echipa Noblesse Group a raspuns afirmativ provocarii de a realiza un proiect de design pentru un hotel si a oferit solutii cat mai perfecte pentru implementarea acestuia.

HOTEl DOUBLE TREE BY HILTON – UN DESIGN IMPUNATOR

Piesele de  mobilier care au fost utilizate in acest proiect au reusit sa ofere un design cat mai amplu. Atentia la detalii a designerilor si a arhitectilor de interior Noblesse Group a reusit sa realizeze aceasta atmosfera cu totul aparte. Selectia atenta a materialelor si a culorilor utilizate in aceasta amenajare ajuta la crearea unui design impunator.

Interioarele selecte ale acestui hotel au fost amenajate cu mult interes si cu pasiune de catre echipa noastra de specialisti. Scopul acestui design este acela de a crea o atmosfera optima si confortabila persoanelor de business care frecventeaza acest hotel.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

Proiect Noblesse design interior Hotel Double Tree by Hilton 7

 

Design de interior personalizat

Fiecare proiect de design de interior are la baza o echipa profesionista si creativa care se foloseste de experienta avuta pentru a obtine cele mai bune rezultate. Fiecare etapa a proiectului este tratata cu aceeasi importanta de designerii si arhitectii Noblesse Group. Acestia cauta sa integreze in acest concept viziunea, dorintele si nevoile clientului.

 

First, concept. Then, design.

Acesta este un proiect amplu si se numara printre cele mai provocatoare din segmentul HoReCa. Proiectul a necesitat o regandire a spatiilor interioare dar si a functiilor acestora. Selectarea atenta a materialelor si a culorilor a avut un rol important si a ajutat ca intregul design sa redea ideea de la care s-a pornit. Hotelul are parte de interioare selecte si impunatoare care se potrivesc de minune persoanelor de business dar si nu numai.

 

Passionate design!

Experienta vasta a echipei de designeri si arhitecti de interior Noblesse Group a ajutat la realizarea acestui proiect. In plus echipa de specialisti a mai realizat si multe alte proiecte din segmentul HoReCA.

 

Proiect Noblesse design interior Hotel Double Tree by Hilton 12
Proiect Noblesse design interior Hotel Double Tree by Hilton 11

Te invitam sa accesezi in orice moment proiectele noastre HoReCa realizate cu multa pasiune si creativitate.

Pentru realizarea proiectului tau de vis iti vom oferi tot ajutorul de care ai nevoie, si iti punem la dispozitie concepte personalizate si produse din portofoliu.

 

Proiect Noblesse design interior Hotel Double Tree by Hilton 3

Share on