fbpx

Proiect Design Interior: Hotel Double Tree By Hilton

Proiect Noblesse design interior Hotel Double Tree by Hilton 16

Cand realizezi un proiect de design interior hotel, trebuie sa te gandesti la doua aspecte esentiale: designul interior sa incorporeze elementele specifice brandului, dar totodata viitoare amenajare sa acomodeze cat mai bine clientii. Echipa Noblesse Group a raspuns provocarii de a realiza un proiect de design interior pentru un hotel, oferind si solutii complete pentru implementarea acestuia.

Proiect Noblesse design interior Hotel Double Tree by Hilton 7

 

Design interior personalizat

La baza fiecarui proiect de design interior pentru hotel sta o echipa profesionista si creativa, care isi foloseste experienta in obtinerea celor mai bune rezultate. Designerii si arhitectii Noblesse Group trateaza cu aceeasi importanta fiecare etapa a proiectului, cautand sa integreze in concept viziunea, dorintele si nevoile clientului.

 

First, concept. Then, design.

Acest proiect de design interior hotel se numara printre cele mai provocatoare din segmentul HoReCA, fiind un proiect amplu, care a necesitat o regandire a spatiilor interioare si functiilor acestora. Un rol importat in proiect l-a jucat selectarea atenta a materialelor si culorilor astfel incat designul obtinut sa redea ideea de la care s-a pornit: interioare selecte si impunatoare, care sa acomodeze foarte bine persoanele de business, dar nu numai, dat fiind ca clientela unui hotel este diversificata.

 

Passionate design!

Echipa de designeri si arhitecti de interior Noblesse Group are o experienta vasta in realizarea de proiecte din segmentul HoReCa, precum proiecte de amenajare hoteluri, proiecte de amenajare  restaurante, proiecte de cafenele, proiecte de design interior baruri.

 

Proiect Noblesse design interior Hotel Double Tree by Hilton 12
Proiect Noblesse design interior Hotel Double Tree by Hilton 11

Te invitam sa accesezi proiectele noastre HoReCa pentru inspiratie si idei.

Pentru realizarea proiectului tau de vis iti venim in ajutor cu concepte personalizate si produse din portofoliu.

 

Proiect Noblesse design interior Hotel Double Tree by Hilton 3

Share on