Proiect Design Interior: Hotel Double Tree By Hilton

PROIECT DESIGN INTERIOR HOTEL

Va prezentam cu multa emotie acest proiect design interior hotel care a avut parte de toata implicarea echipe noastre. Ori de cate ori echipa noastra realizeaza un nou proiect de design interior hotel se gandeste la doua aspecte esentiale si anume: ca designul interior sa incorporeze elemente specifice brandului dar si ca viitoare amenajare trebuie sa se acomodeze cat mai bine cu clientii.

Echipa Noblesse Group a raspuns afirmativ provocarii de a realiza un proiect de design pentru un hotel si a oferit solutii cat mai perfecte pentru implementarea acestuia.

HOTEl DOUBLE TREE BY HILTON – UN DESIGN IMPUNATOR

Piesele de  mobilier care au fost utilizate in acest proiect au reusit sa ofere un design cat mai amplu. Atentia la detalii a designerilor si a arhitectilor de interior Noblesse Group a reusit sa realizeze aceasta atmosfera cu totul aparte. Selectia atenta a materialelor si a culorilor utilizate in aceasta amenajare ajuta la crearea unui design impunator.

Interioarele selecte ale acestui hotel au fost amenajate cu mult interes si cu pasiune de catre echipa noastra de specialisti. Scopul acestui design este acela de a crea o atmosfera optima si confortabila persoanelor de business care frecventeaza acest hotel.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

DESIGN DE INTERIOR PERSONALIZAT

Fiecare proiect de design de interior are la baza o echipa profesionista si creativa care se foloseste de experienta avuta pentru a obtine cele mai bune rezultate. Fiecare etapa a proiectului este tratata cu aceeasi importanta de designerii si arhitectii Noblesse Group. Acestia cauta sa integreze in acest concept viziunea, dorintele si nevoile clientului.

FIRST, CONCEPT. THEN, DESIGN.

Acesta este un proiect amplu si se numara printre cele mai provocatoare din segmentul HoReCa. Proiectul a necesitat o regandire a spatiilor interioare dar si a functiilor acestora. Selectarea atenta a materialelor si a culorilor a avut un rol important si a ajutat ca intregul design sa redea ideea de la care s-a pornit. Hotelul are parte de interioare selecte si impunatoare care se potrivesc de minune persoanelor de business dar si nu numai.

PASSIONATE DESIGN!

Experienta vasta a echipei de designeri si arhitecti de interior Noblesse Group a ajutat la realizarea acestui proiect. In plus echipa de specialisti a mai realizat si multe alte proiecte din segmentul HoReCA.

Te invitam sa accesezi in orice moment proiectele noastre HoReCa realizate cu multa pasiune si creativitate.

Pentru realizarea proiectului tau de vis iti vom oferi tot ajutorul de care ai nevoie, si iti punem la dispozitie concepte personalizate si produse din portofoliu.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest