fbpx

Design Interior Iasi – Casa In Stil Modern

Proiect rezidential casa – design interior in stil modern

Unul dintre principiile dupa care echipa de designeri si arhitecti Noblesse se ghideaza atunci cand pun bazele unui nou proiect este: “Home is not a place, it’s a feeling.” Indiferent de tipul proiectului, fie ca este vorba de un penthouse, apartament, duplex sau casa, Noblesse Group are o gama larga de servicii de design pentru a oferi beneficiarilor un stil de viata frumos si autentic.

Echipa Noblesse va prezinta in radurile urmatoare un proiect de design interior Iasi – povestea acestui proiect rezidential de casa creat pentru o familie tanara.

Proiect design interior Iasi casa  in stil modern

Conceptul propus pentru acest proiect de amanjare casa, este unul in stil modern. Beneficiarii s-au dorit un spatiu cat mai clad si primitor, ideal pentru o familie, de aceea echipa Noblesse a propus ca paleta cromatica sa cuprinda nunate de crem, bej, maro, albastru si verde, care ofera decorului o eleganta pretioasa.

Elementele care definesc zona de living sunt cu siguranta finisajele din metal si lemn, completate cu detalii delicate in nunate de auriu si verde.

In zona de dining, intalnim aceleasi nuante calde, care ajuta la crearea unei atmosfere luminoase si aerisite in care piesele de mobilier capteaza toata atentia musafirilor, prin formele lor curbe si materialele premium ce emana un aer nobil.

Bucataria a fost gandita sa fie ceva mai mult decat un simplu spatiu de gatit, de aceea designerii Noblesse au ales din portofoiul generos, piese de mobilier din Italia, din gama premium cu finisaje in relief si detalii delicate ce ofera o personalitate aparte incaperii.

Indiferent daca esti in cautarea de servicii de design interior Iasi sau oriunde in tara, apeleaza la echipa Noblesse Group pentru un proiect exact asa cum iti doresti!

 

 

Amenajari interioare casa

 

 

Designul interior ne aduce împreună pentru cele mai frumoase momente!

Amenajari interioare Iasi

 

We create spaces that are a reflection of  who you are!

Noblesse Group

Proiect rezidential casa moderna
design interior bucatarie moderna
amenajare bucatarie moderna
design bucatarie italia

 

Iti stam la dispozitie cu o gama larga de piese de mobilier si corpuri de iluminat, pe care le gasesti in portofoliul nostru din materiale caliative, alaturi de servicii complete de design interior pentru orice tip de proiect, fie el rezidential sau business.

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

Share on