Design Interior Iasi – Casa In Stil Modern

Unul dintre principiile dupa care echipa de designeri si arhitecti Noblesse se ghideaza atunci cand pun bazele unui nou proiect este: “Home is not a place, it’s a feeling.” Indiferent de tipul proiectului, fie ca este vorba de un penthouse, apartament, duplex sau casa, Noblesse Group are o gama larga de servicii de design pentru a oferi beneficiarilor un stil de viata frumos si autentic.

Echipa Noblesse va prezinta in radurile urmatoare un proiect de design interior Iasi – povestea acestui proiect rezidential de casa creat pentru o familie tanara.

Proiect design interior Iasi casa  in stil modern

Conceptul propus pentru acest proiect de amanjare casa, este unul in stil modern. Beneficiarii s-au dorit un spatiu cat mai clad si primitor, ideal pentru o familie, de aceea echipa Noblesse a propus ca paleta cromatica sa cuprinda nunate de crem, bej, maro, albastru si verde, care ofera decorului o eleganta pretioasa.

Elementele care definesc zona de living sunt cu siguranta finisajele din metal si lemn, completate cu detalii delicate in nunate de auriu si verde.

In zona de dining, intalnim aceleasi nuante calde, care ajuta la crearea unei atmosfere luminoase si aerisite in care piesele de mobilier capteaza toata atentia musafirilor, prin formele lor curbe si materialele premium ce emana un aer nobil.

Bucataria a fost gandita sa fie ceva mai mult decat un simplu spatiu de gatit, de aceea designerii Noblesse au ales din portofoiul generos, piese de mobilier din Italia, din gama premium cu finisaje in relief si detalii delicate ce ofera o personalitate aparte incaperii.

Indiferent daca esti in cautarea de servicii de design interior Iasi sau oriunde in tara, apeleaza la echipa Noblesse Group pentru un proiect exact asa cum iti doresti!

DESIGNUL INTERIOR NE ADUCE ÎMPREUNĂ PENTRU CELE MAI FRUMOASE MOMENTE!

Iti stam la dispozitie cu o gama larga de piese de mobilier si corpuri de iluminat, pe care le gasesti in portofoliul nostru din materiale caliative, alaturi de servicii complete de design interior pentru orice tip de proiect, fie el rezidential sau business.

Noblesse Adds Value for the Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Oază Exotică de Verdeață: Designul Interior al Restaurantului din Giurgiu În inima pitorescului oraș Giurgiu, se găsește o bijuterie a designului interior care aduce natura în mijlocul orașului. Acest restaurant unic, care poartă amprenta naturii și a exotismului, ne...

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Pin It on Pinterest