fbpx

Proiecte case moderne – Casa Slatina

proiecte case moderne

Suntem entuziasmati sa va prezentam un proiect special din portofoliul de proiecte case moderne, pe care echipa Noblesse Group l-a conceput si a carei amprenta artistica o poarta. Stilul de design interior pe care il regasim in aceasta amenajare casa este unul modern american country. Intalnim aici un mix interesant de stiluri ce rezoneaza cu ideile si dorintele fiecarui membru al familiei. Pentru aceasta casa, echipa noastra a realizat atat designul exterior cat si designul interior, proiectul fiind unul complex, iar rezultatele pe masura.

Design modern american country in portofoliul de proiecte case moderne

Suntem entuziasmati sa va prezentam un proiect special din portofoliul de proiecte case moderne, pe care echipa Noblesse Group l-a conceput si a carei amprenta artistica o poarta. Stilul pe care il regasim in aceasta amenajare casa este unul modern american country. Intalnim aici un mix interesant de stiluri ce rezoneaza cu ideile si dorintele fiecarui membru al familiei. Pentru aceasta casa, echipa noastra a realizat atat designul exterior cat si designul interior, proiectul fiind unul complex, iar rezultatele pe masura.

Design modern american country in portofoliul de proiecte case moderne

Pentru a crea un mix de viziuni si dorinte ale membrilor familiei, ce se regaseau atat in stilul rustic, dar si contemporan, echipa noastra a gasit varianta perfecta prin acest design interior. Astfel, arhitectii si designerii nostri au realizat o combinatie interesanta. Au fost aduse in aceleasi decoruri atat lemnul masiv  ultrafinisat, pe care il regasim in stuctura canapelei, cat si lemnul masiv rough ce il intalnim la comoda tv, scaune si masa din living. Parchetul intregeste, desigur, interiorul rafinat al locuintei. Corpurile de iluminat sunt in stil contemporan si fac parte, ca si piesele de mobilier, decoratiunile, finisajele si obiectele sanitare, din portofoliul de colectii internationale Noblesse.

Stilul contemporan cu diferite accente

Amenajarea bucatariei a fost conceputa in stil contemporan, reusind sa propuna echilibru intre un model neo-clasic de bucatarie, cu blatul de marmura de carrara.

Designul camerei copiilor este creat in stil modern contemporan – o fuziune de culori, cu detaliile deosebite ale peretelui verde si corpurile de iluminat ce creeaza o atmosfera de poveste. Tot aici regasim un loc de joaca chiar la etajul camerei.

Mix de stiluri intr-o amenajare moderna

Complexitatea si frumusetea acestui design interior consta in imbinarea diferitelor stiluri si elemente. De exemplu, detaliile industriale se regasesc la usile de interior – metal negru si sticla. Baile sunt amenajare modern si regasim inserii metalice.

Ca zona de relaxare a fost amenajata oranjeria – un loc special creat in stil clasic-industrial. Aceasta zona de relaxare include si un loc pentru vizionat filme, cu o masa extensibila pentru oaspeti.

Dormitorul matrimonial iese in evidenta prin inaltimea tavanului si a grinzilor de lemn. Regasim un stil clasic-rustic, un spatiu generos de aproximativ 45 mp. Acesta include o zona de depozitare, zona de pat matrimonial si o zona de citit. Este o incapare destinata relaxarii, cu ferestre mari ce ofera o priveliste de poveste cu podgorie si lac.

Noblesse Group realizeaza proiecte de design interior case, dar si penthousuri, amenajare interioara proiecte rezidentiale. Echipa noastra se implica cu pasiune in fiecare etapa, da la design pana la proiectare, pentru ca la final, clientii sa-si vada ideile si dorintele cum trec dincolo de proiectul pe hartie, in plan real.

design exterior casa
design exterior casa moderna

Detaliile acestui design exterior casa contureaza o locuinta rafinata, moderna, cu influente ale diferitelor stiluri de amenajare.

design exterior casa
design exterior casa
amenajare casa moderna
amenajare exterioara casa

“Your home should tell the story of who you are, and be a collection of what you love.” 

amenajare interioara hol
amenajare interioara hol

 

Livingul este un spatiu cu adevarat primitor si cozy ce pastreaza din eleganta unei amenajari moderne.

design interior living casa
design interior living casa
design interior living
amenajare interioara baie

 

Bucataria propune accente neo-clasice intr-un decor contemporan realizat cu atentia la cele mai mici detalii.

design bucatarie
amenajare interioara bucatarie
amenajare interioara bucatarie
amenajare interioara bucatarie

 

Oranjeria reprezinta un loc special al casei, unde momentele de relaxare in familie sau alaturi de prieteni sunt chintesenta conceptului de amenajare a acestui spatiu. 

design interior oranjerie
design zona relaxare
design zona relaxare

 

Tavanul inalt, grinzile de lemn si ferestrele mari redau o perspectiva spectaculoasa, iar privelistea spre podgorie si lac ofera dormitorului matrimonial o atmosfera aparte. 

design dormitor matrimonial
amenajare interioara dormitor
design interior dormitor matrimonial

“Design is a constant challenge to balance comfort with luxe, the practical with the desirable.” (Donna Karan)

amenajare dormitor matrimonial
amenajare interioara dormitor
design interior baie
design interior baie

 

Dormitorul copiilor este un loc de poveste, plin de culoare, ce transmite exuberanta prin compozitia elementelor din designul interior.  

amenajare interioara dormitor copii
design dormitor copii
design dormitor copii

Echipa noastra de arhitecti si designeri de interior au ales un stil de amenajare modern contemporan – un concept versatil si foarte potrivit pentru un design camera copii.

design interior dormitor copii
design dormitor copil
amenajare dormitor copil

Share on