Proiecte case moderne – Casa Slatina

Suntem entuziasmati sa va prezentam un proiect special din portofoliul de proiecte case moderne, pe care echipa Noblesse Group l-a conceput si a carei amprenta artistica o poarta. Stilul pe care il regasim in aceasta amenajare casa este unul modern american country. Intalnim aici un mix interesant de stiluri ce rezoneaza cu ideile si dorintele fiecarui membru al familiei. Pentru aceasta casa, echipa noastra a realizat atat designul exterior cat si designul interior, proiectul fiind unul complex, iar rezultatele pe masura.

Design modern american country in portofoliul de proiecte case moderne

Pentru a crea un mix de viziuni si dorinte ale membrilor familiei, ce se regaseau atat in stilul rustic, dar si contemporan, echipa noastra a gasit varianta perfecta prin acest design interior. Astfel, arhitectii si designerii nostri au realizat o combinatie interesanta. Au fost aduse in aceleasi decoruri atat lemnul masiv  ultrafinisat, pe care il regasim in stuctura canapelei, cat si lemnul masiv rough ce il intalnim la comoda tv, scaune si masa din living. Parchetul intregeste, desigur, interiorul rafinat al locuintei. Corpurile de iluminat sunt in stil contemporan si fac parte, ca si piesele de mobilier, decoratiunile, finisajele si obiectele sanitare, din portofoliul de colectii internationale Noblesse.

Stilul contemporan cu diferite accente

Amenajarea bucatariei a fost conceputa in stil contemporan, reusind sa propuna echilibru intre un model neo-clasic de bucatarie, cu blatul de marmura de carrara.

Designul camerei copiilor este creat in stil modern contemporan – o fuziune de culori, cu detaliile deosebite ale peretelui verde si corpurile de iluminat ce creeaza o atmosfera de poveste. Tot aici regasim un loc de joaca chiar la etajul camerei.

Mix de stiluri intr-o amenajare moderna

Complexitatea si frumusetea acestui design interior consta in imbinarea diferitelor stiluri si elemente. De exemplu, detaliile industriale se regasesc la usile de interior – metal negru si sticla. Baile sunt amenajare modern si regasim inserii metalice.

Ca zona de relaxare a fost amenajata oranjeria – un loc special creat in stil clasic-industrial. Aceasta zona de relaxare include si un loc pentru vizionat filme, cu o masa extensibila pentru oaspeti.

Dormitorul matrimonial iese in evidenta prin inaltimea tavanului si a grinzilor de lemn. Regasim un stil clasic-rustic, un spatiu generos de aproximativ 45 mp. Acesta include o zona de depozitare, zona de pat matrimonial si o zona de citit. Este o incapare destinata relaxarii, cu ferestre mari ce ofera o priveliste de poveste cu podgorie si lac.

Noblesse Group realizeaza proiecte de design interior case, dar si penthousuri, amenajare interioara proiecte rezidentiale. Echipa noastra se implica cu pasiune in fiecare etapa, da la design pana la proiectare, pentru ca la final, clientii sa-si vada ideile si dorintele cum trec dincolo de proiectul pe hartie, in plan real.

Detaliile acestui design exterior casa contureaza o locuinta rafinata, moderna, cu influente ale diferitelor stiluri de amenajare.

“Your home should tell the story of who you are, and be a collection of what you love.” 

Livingul este un spatiu cu adevarat primitor si cozy ce pastreaza din eleganta unei amenajari moderne.

Bucataria propune accente neo-clasice intr-un decor contemporan realizat cu atentia la cele mai mici detalii.

Oranjeria reprezinta un loc special al casei, unde momentele de relaxare in familie sau alaturi de prieteni sunt chintesenta conceptului de amenajare a acestui spatiu. 

Tavanul inalt, grinzile de lemn si ferestrele mari redau o perspectiva spectaculoasa, iar privelistea spre podgorie si lac ofera dormitorului matrimonial o atmosfera aparte. 

“Design is a constant challenge to balance comfort with luxe, the practical with the desirable.” (Donna Karan)

Dormitorul copiilor este un loc de poveste, plin de culoare, ce transmite exuberanta prin compozitia elementelor din designul interior.  

Echipa noastra de arhitecti si designeri de interior au ales un stil de amenajare modern contemporan – un concept versatil si foarte potrivit pentru un design camera copii.

Noblesse Adds Value for the Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest