Residence 5 Villas: Casa Pipera

Echipa noastra de designeri si arhitecti a creat proiectul de design interior pentru Casa Pipera – un concept modern, cozy, si nu in ultimul rand, cu personalitate. Acest proiect este realizat in cadrul parteneriatului cu Residence 5 Villas. Stilul modern ales de arhitectii si designerii Noblesse rezoneaza cu intreg conceptul complexului din care face parte – Residence 5, amplasat in zona de nord a Bucurestiului. Proprietarii acestei case se pot bucura de o amenajare la cheie oferita de echipa Noblesse care cuprinde toate etapele, de la proiectare in design interior, pana la mobilare si decorare la cheie, indiferent de stil si exigente.

Cromatic, compozitia propune simplitate, luminozitate si contraste deosebite. Piesele de mobilier au linii simple si curate si insertii metalice. Materialele moderne utilizate se regasesc si in arhitectura exterioara a casei. Regasim atat obiecte de decor cu design modern, cat si opere de arta precum tablouri si sculpturi. Toate acestea sunt alese cu atentie din portofoliul Noblesse, astfel incat sa se integreze perfect in decor. Finisajele includ materiale precum lemnul, sticla sau panourile decorative.

Concept design interior Casa Pipera

Zona scarii interioare propune un mix de lemn si sticla iar impreuna cu iluminatul ofera un aer cu totul special si primitor. Imediat sub scara, intalnim o zona verde – o adevarata oaza de relaxare si culoare oferita livingului. Corpurile de iluminat vin in completarea interioarelor cu forme geometrice deosebite. Cu toate acestea, lumina naturala joaca un rol important in aceasta casa, iar frumusetea designul interior este pus si mai bine in evidenta de ferestrele mari.

Livingul poate fi definit prin doua cuvinte: confort si rafinament. Intalnim contraste interesante, accente luxury, iar atentia la detalii nu lipseste. In zona de dining, designerii nostri au ales o piesa statement: masa. Prin liniile sale, designul inedit si totusi simplu, reuseste sa ofere o spatiu relaxant.

Amenajarea dormitorului Casei Pipera propune eleganta si mai ales, relaxare. Nuantele neutre imbinate cu acentele aurii si tabloul integrat in decor, redau spatiul ideal pentru zona de dormit.

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte de design interior case, design interior apartamente, design interior vile, proiecte rezidentiale, pentru clienti din Romania si din afara tarii. De-a lungul timpului, echipa noastra a creat numeroase concepte si a realizat proiecte in diferite stiluri, la cele mai inalte standarde.

“Real comfort, visual and physical, is vital to every room.” – Mark Hampton

Noblesse Adds Value for the Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest