fbpx

Salis Hotel & Medical Spa 4* Turda – Design Interior In Stil Eclectic

Proiect centru spa Noblesse salis hotel medical spa turda design interior stil modern receptie

Printre proiectele la care a lucrat echipa Noblesse Group se numara si acest hotel, care cuprinde o zona de SPA, dar este si un centru medical. Stiind cat de important este sentimentul pe care il au oaspetii cand se afla intr-un hotel, designerii si arhitectii de interior Noblesse au mizat pe un stil cald, cozy si foarte primitor. Fiecare element care se regaseste in acest hotel a fost atent ales pentru a conferi aceasta senzatie de relaxare si de confort. Asadar, au mizat pe un stil eclectic, utilizand culori temperate si elemente decorative reconfortante.

We create more than interiors, we create your Vision!

Noblesse Group

Proiect centru spa Noblesse salis hotel medical spa turda design interior stil modern camera

 

Compartimentare hotel

Echipa Noblesse Group a realizat proiectul de arhitectura exterioara, arhitectura interioara si designul interior al acestui spatiu care cuprinde 21 de camere, 3 restaurante, o sala de conferinte, un centru medical cu piscina, hidroterapie, dus Vichy, cabinet de masaj, hamam, sauna uscata, sala de relaxare cu sare de Himalaya, dar si un centru medical cu diferite cabinete pentru recuperare, consult, kinetoterapie si sala de fitness. In acest fel, orice oaspete se va simti rasfatat in cadrul Hotelului Salis Centru Medical si SPA.

 

Proiect centru spa Noblesse salis hotel medical spa turda design interior stil modern receptie 2
Proiect centru spa Noblesse salis hotel medical spa turda design interior stil modern hol 3

 

Finisaje in culori calde

Pentru ca acest hotel se adreseaza unui public larg, de diferite varste, aflat in cautarea relaxarii si a conditiilor de cazare la cele mai inalte standard, stilul trebuia sa fie unul care sa fie pe placul tuturor.  Cu ajutorul finisajelopr din lemn de culoare inchisa, care transmite caldura, alaturi de nuante de bej, crem si accente de corai, bordeaux, portocaliu, prin combinatia de placari ceramice si piatra naturala, designerii au creat un proiect de amenajare interioara in stil eclectic, care asigura un confort contemporan.

 

Dar, pentru ca un proiect sa fie reusit, este nevoie ca echipele de specialisti sa coopereze cu proprietarul. Asa s-a intamplat in cazul hotelului Salis, echipa noastra lucrand foarte bine cu proprietarul, care a avut o mare incredere in echipa si i-a incredintat proiectul sau de suflet. Pentru ca au inteles asteptarile si necesitatile impuse de amenajarea acestui spatiu, a reusit sa ii implineasca visul.

De altfel, echipa Noblesse Group s-a ocupat nu doar de proiectul de arhitectura si design interior, ci a conceput si dezvoltat identitatea de brand a acestui nou hotel. Fiind o echipa multidisciplinara si compusa din profesionisti din diferite specialitati, proiectul Salis a fost un real succes.

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

Share on