fbpx

Salis Hotel & Medical Spa 4* Turda – Design Interior In Stil Eclectic

Proiect centru spa Noblesse salis hotel medical spa turda design interior stil modern receptie

DESIGN INTERIOR IN STIL ECLECTIC PENTRUL HOTELUL SALIS

Va prezentam cu multa emotie un proiect de care echipa Noblesse Group s-a ocupat in intregime. Hotelul Salis Hotel& Medical Spa 4* Turda este compus dintr-un centru medical dar si o zona de SPA. Sentimentul pe care oaspetii il au atunci cand intra in acest hotel este foarte important pentru proprietari. Din aceasta cauza designerii si arhitectii de interior Noblesse Group au optat pentru un stil de amenajare cald si primitor. Echipa noastra a optat pentru stilul eclectic care ofera senzatia mult dorita pe care proprietarii si-au dorit-o. In acest proiect Salis – design interior in stil eclectic hotel vom gasi elemtnele care au fost special alese pentru a contribui la crearea unei senzatii de relaxare si de confort. Paleta cromatica  este realizata  din culori calde, temperate si cu elemente decorative care ofera o stare incredibila de relaxare.

AMENAJARE EXCEPTIONALA IN CULORI CALDE

Echipa Noblesse Group s-a ocupat in intregime de realizarea acestei amenajari interioare si a optat pentru piese de mobilier dar si pentru culori care sa induca o stare de bine si de relaxare. Proiectul de amenajare a avut parte de toata creativitatea de care a dat dovada echipa noastra. In plus din amenajare fac parte cele mai inedite selectii de piese de mobilier. Designerii si arhitectii nostri de interior au optat pentru piese de mobilier si finisaje care sa fie pe placul proprietarilor.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

Proiect centru spa Noblesse salis hotel medical spa turda design interior stil modern camera

 

COMPARTIMENTAREA CU ATENTIE A HOTELULUI

Echipa Noblesse Group s-a ocupat in totalitate de acest proiect de design interior al hotelului care include 21 de camere, 3 restaurante, un centru medical cu piscina, un cabinet de masaj, o sala de relaxare cu sare de Himalaya si kinetoterapie. Toti oaspetii care ajung in acest hotel se simt relaxati si rasfatati.

 

Proiect centru spa Noblesse salis hotel medical spa turda design interior stil modern receptie 2
Proiect centru spa Noblesse salis hotel medical spa turda design interior stil modern hol 3

 

LUMINOZITATE OFERITA DE CULORI CALDE

Acest hotel se adreseaza unui public larg indiferent de varste care isi doreste sa se relaxeze si sa aiba parte de conditii de cazare la cele mai inalte standarde. Designerii si arhitectii de interior Noblesse Group au optat pentru stilul eclectic deoarece este pe placul tuturor clientilor.

Acest tip de design ofera un confort contemporan si este reintregit cu ajutorul finisajelor din lemn de culoare inchisa. Toate aceste finisaje trimit cu gandul la caldura alaturi de nuantele de bej, corai, bordeaux si portocaliu.

 

Colaborarea pe care echipa noastra de specialisti a avut-o cu proprietarul a facut ca acest design sa fie unul reusit. Buna comunicare si intelegerea a ajutat ca asteptarile proprietarului sa fie transpuse in realitate.

Echipa Noblesse Group se mandreste cu un proiect complex realizat si atent elaborat. Acest hotel a avut parte de indemanarea si creativitatea designerilor si arhitectilor nostri de interior.

Share on