fbpx

Design Interior in stil Modern – Sediu companie Craiova

design interior in stil modern

Realizarea unui concept de design interior in stil modern sediu de firma impune imbinarea perfecta intre design si functionalitate, avand in vedere ca aceste spatii trebuie sa fie in acelasi timp functionale si atragatoare pentru angajati.

Designerii nostri acorda o importanta majora experientei pe care o au angajatii la locul de munca, incluzand in fiecare proiect de design interior office conceptul de culture@work, care arata ca un birou functional, ergonomic si cu design atragator ajuta la cresterea capacitatii de concentrare, stimuleaza imaginatia si ajuta corpul si mintea sa se relaxeze, crescand productivitatea angajatilor.

Suntem bucurosi sa va prezentam unul dintre proiectele noastre de amenajare sediu companie a unei firme de turism din Craiova.

Spatiul interior al acestei companii se compune din doua zone: o zona de parter, dedicata clientilor, si etajul, care integreaza birourile.

Design interior in stil modern – parter si etaj

Cladirea a fost gandita si compartimentata in asa fel ca angajatilor sa nu le lipseasca nimic, asa ca la parter vom gasi un restaurant care se integreaza perfect in designul cladirii. Echipa Noblesse a imbinat intr-un mod inedit materialele de finisaj: pereti acoperiti cu tapet, pardoseala din ceramica si panouri 3D.

Pe langa restaurant tot la parter regasim o zona de relaxare, amenajata cu fotolii si canapele confortabile. Zona de servire consta intr-un bar customizat. Acest bar este realizat din lemn, cu blat din quartz, cu finisaj din marmura.

La etaj gasim birourile companiei, astfel: in partea dreapta se afla biroul directorial, iar in stanga, birourile angajatilor. Holul contine o zona de asteptare dotata cu mobilier adecvat.

Pentru birouri designerii au ales mobilier office cu toate accesoriile incluse si scaune ergonomice.

Peretii de sticla securizata fonoizolanta delimiteaza spatiile de birouri iar tavanul este lamelar, cu finisaj din lemn si inclinatie la 45 de grade pentru a crea dinamism in aceste incaperi.

Design interior birou directorial

Una dintre cele mai frumoase incaperi este chiar biroul directorial care cucereste prin combinatia de materiale, cum ar fi lemn masiv si piele naturala, alaturi de tapetul din textil.

Toate produsele utilizate pentru acest design interior sediu de companie fac parte din portofoliul Noblesse Group.

Iti amintim ca designerii de interior Noblesse Group iti stau la dispozitie pentru o amenajare de la zero customizata, cu respectarea fidela a identitatii brandului tau. Fie ca vorbim de un proiect de design interior sediu de companie, fie de amenajari interioare receptii, echipa noastra te asista pas cu pas.

Noblesse Adds Value for the Good Life!

design interior birouri
amenajari interioare moderne
Design interior restaurant

 

We Create More Than Interiors, We Create Your Vision!

 

design interior restaurant modern

 

“Good art inspires. Good design motivates.”

 

Amenajari interioare birouri Craiova
Amenajari interioare mobilier office

 

Let Us Inspire You With Our Best Collections Furnitures And Decorations!

 

design interior office space
design interior firme
design interior birou director

Share on