fbpx

Design Interior in stil Modern – Sediu companie Craiova

design interior in stil modern

SEDIU COMPANIE CRAIOVA – DESIGN INTERIOR IN STIL MODERN

Echipa Noblesse Group te ajuta la realizarea unui proiect de design interior in stil modern. Acest proiect implica imbinarea perfecta intre design si functionalitate. Toate aceste spatii trebuie sa fie functionale si atragatoare pentru angajati.

Echipa Noblesse Group acorda o importanta majora experientei pe care angajatii o au la locul de munca. Din acest motiv echipa noastra a inclus in acest proiect de design interior office conceptul de culture@work. Rezultatul final ajuta la crearea unui spatiu relaxant care creste capacitatea de concentrare, stimuleaza imaginatia si care ajuta coprul si mintea sa se relaxeze. In plus designul creat are rolul de a creste productivitatea angajatilor la locul de munca.

Ne face o deosebita placere sa va prezentam unul dintre proiectele noastre de amenajare a sediului unei companii de turism din Craoiva.

Spatiul companiei este destul de mare si este compus din doua zone. Una de parter care este dedicata clientilor si una la etaj care este compusa din birouri.

PARTER SI ETAJ IN STIL MODERN

Echipa noastra de designeri a gandit cladirea si a compartimentat-o astfel incat angajatii sa aiba tot ce au nevoie. La parter vom avea parte de un restaurant care integreaza perfect in designul intregii cladiri. Materialele de finisaj pentru care a optat echipa Noblesse Group sunt imbinate in mod inedit. Din acest motiv peretii au fost acoperiti cu tapet, pardoseala din ceramica si cu panouri 3D.

La parter vom regasi o zona de relaxare care este amenajata cu fotolii si cu canapele confortabile. In zona de servire vom gasi un bar customizat care realizat din lemn, cu blat din quartz si care are un finisaj din marmura.

Birourile companiei sunt prezente la etaj. In partea din dreapta se afla biroul directorial iar in stanga vom gasi birourile angajatilor. Zona de asteptare care este prezenta in hol este dotata cu mobilier adecvat.

Designerii Noblesse Group au optat pentru un mobilier office care este dotat cu accesorii si cu scaune ergonomice.

Spatiile de birouri sunt delimitate de pereti de sticla securizata fonoizolanta iar tavanul este lamelar. Acesta are un finisaj din lemn iar inclinatia de 45 de grade este cea care creeaza dinamism in aceasta incapere.

BIROU DIRECTORIAL IN STIL MODERN

Biroul directorial cucereste inca de la prima privire prin combinatia de materiale din care este realizat, Acesta combinatie este creata din lemn masiv si piele naturala care este intregita de tapetul din textil.

Toate produsele care au fost utilizate in aceasta amenjare interioara si care au ajutat la realizarea acestui proiect fac parte din portofoliul Noblesse Group.

Noblesse Adds Value for the Good Life!

design interior birouri
amenajari interioare moderne
Design interior restaurant

 

Cu ajutorul nostru viziunea ta va prinde viata!

 

design interior restaurant modern

 

Ne inspiram din arta si din natura!

 

Amenajari interioare birouri Craiova
Amenajari interioare mobilier office

 

  Lasa-ne sa iti oferim cele mai bune colectii de mobiler si decoratiuni!

 

design interior office space
design interior firme
design interior birou director

Share on