fbpx

Lazăr Andrei

 

Lazăr Andrei face parte din portofoliul de artiști ai Agenției de Artă “Fusion Arts” creată de Noblesse Group. “Arta este cea mai frumoasă și complexă formă de exprimare. Înseamnă pentru mine cea mai scurtă cale de a ajunge în sufletul oamenilor, este forma mea de a vorbi și de a spune ce simt pentru toată lumea.

 

Nu am studiat arta într-un cadru instituțional, tot ce știu am învățat singur. Am studii superioare în alt domeniu. Am desenat de când știu, dar nu am creat un scop în viață în acest sens și mi-am reprimat acest talent.

 

După o perioadă de 15 ani în departamentul de vânzări, am capitulat și am înțeles atunci că ceea ce făceam nu mă reprezintă. A trebuit să găsesc un sens în viață.

 

Cum nu se întâmpla nimic ARTA a apărut. În 2014 am început să fac anumite lucrări și în 2015 am trecut pe pânză, dar nimeni nu a văzut și nu a apreciat ceea ce făceam … așa că în 2016, după sfaturile surorii mele, am creat un cont de Facebook (36 de ani) care a devenit viral.

 

Mi s-a oferit șansa să fiu invitat la un interviu pentru o televiziune locală unde să imi pot expune lucrările, apoi în alte două locații frumoase din Ploiești și particip la festivalul de artă “Art Walk Street” din București, unde în 2017 am câștigat premiul Gold și în 2018 Premiul sponsorului Pegas. Tot în 2018, am participat la expoziția „Metamorfoză” desfășurată la Biblioteca Națională a României, Salonul Național de Artă Contemporană.”

 

“Viața mea”

 

Tehnică: acrilic pe pânză

Dimensiune: 70x50cm

 

„Stare“

 

Tehnică: acrilic pe pânză

Dimensiune: 70x50cm