fbpx

Stil si confort: design de mobilier modern

Suntem incantati de aceste colectii de mobilier create de catre unii dintre cei mai buni designeri de produs italieni. Tapiteria este reprezentata printr-un puternic design conceptual si de o gama larga de compozitii, texturi si culori.

Designeri precum Stefano Spessotto si Lorella Agnoletto ne prezinta canapelele Elliot si Lennox, iar Daniele Lo Scalzo Moscheri ne dezvaluie canapeaua St. Germain.

canapea-elliot 2-stil-modern-mobilier-italian

[bs_row class=”row”]
[bs_col class=”col-sm-6″]elliot-canapea[/bs_col]
[bs_col class=”col-sm-6″]canapea-elliot3[/bs_col]
[/bs_row]

Aristocratic si discret, designerul canapelei Elliot ofera punctul culminant al confortului datorita pernelor sale moi si primitoare care garanteaza relaxare maxima. Spatarul sau inalt asigura confort, iar manerele delicate ofera structurii o senzatie de plutire, accentuandu-i eleganta. Detaliul care iese in evidenta este cadrul de metal si de lemn, care ne duce cu gandul la manerul bastonului classic, un accesoriu must-have al gentlemenilor englezi si parizieni. Canapeaua este disponibila pe textil, piele sau o combinatie a celor doua, creand un contrast intre tapiteria exteriorului si perne. Elliot ne imbie cu gratia unui stil retro pur.

 

canapea-lennox-mobilier-modern-italia

Lennox este noua sofa de Stefano Spessotto si Lorella Agnoletto cu un design asimetric distinct.

Destinata a prelua locul principal in zona de living, Lennox atrage atentia datorita unei aparitii originale. Caracteristica sa principala este designul sezutului: speteaza prezinta diferite inaltimi pentru a alege cea mai relaxanta pozitie. Asimetria iese in evidenta datorita structurii usoare, sustinuta de un cadru de metal delicat.

Canapeaua ofera doua optiuni pentru perne pentru un maximum de confort. Lennox poate fi fabricata din textil sau piele, oferind posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de tapiterie. Canapeaua Spessotto & Agnoletto reprezinta simbolul stilului si al designului, creand un punct de focalizare in living si un statement puternic.

[bs_row class=”row”]
[bs_col class=”col-sm-4″]canapea-lennox2[/bs_col]
[bs_col class=”col-sm-4″]canapea-lennox-stil-modern[/bs_col]
[bs_col class=”col-sm-4″]canapea-mobilier-modern[/bs_col]
[/bs_row]

Colectia St. Germain 

Aceasta canapea reprezinta un statement in orice living – St. Germain se transforma intr-un real landscape urban, plin de elemente care sunt definite prin intermediul functiilor sale specifice.

St. Germain prezinta finisaje negre si aurii care, fiind un exemplu de arhitectura, sunt si un detaliu cheie: metalul auriu glorifica intalnirea dintre trecut si prezent, dandu-i produsului o profunzime care nu copleseste. Sezutul este moale, dar ferm in acelasi timp, iar accesoriile din piele si pernele prezinta linii sculptate care dau clasa si eleganta oricarei camere. Complementar, canapeaua St. Germain vine cu masute de cafea din lemn si din sticla care creeaza un living unificator.

mobilier italian

Fotoliile Daytona, St. Tropez si Claire, proiectate de Lo Scalzo Moscheri, fotoliul Kyo si servanta Club de Spessotto si Agnoletto vin in completarea acestei colectii superbe.

 

fotoliu daytona

 

fotoliu saint tropez

CART Designer: Joe Colombo

Un alt proiect interesant este al lui Joe Colombo, care ne prezinta o piesa originala din 1966. Forma ergonomica neobisnuita a fotoliului permite asezarea bratelor la o inaltime normala, naturala. Modelul 2016 este produs in doua culori, ramanand fidel designului initial si studiilor de culoare desfasurate de Joe Colombo.

[bs_row class=”row”]
[bs_col class=”col-sm-6″][/bs_col]
[bs_col class=”col-sm-6″][/bs_col]
[/bs_row]

mobilier modern

[bs_row class=”row”]
[bs_col class=”col-sm-6″][/bs_col]
[bs_col class=”col-sm-6″]DitreItalia&StudioJoeColombo27481R16_Bw-LR[/bs_col]
[/bs_row]

Combinatia de culori atrage atentia asupra aspectului monolitic, iar contrastul dintre tapiteria interioara si cea exterioara accentueaza proportiile sale compacte.

Share on