fbpx

Luxul, între clasic și modern #contemporaryluxury

 A venit vara si in casa ta. Este un moment cum nu se putea mai nimerit pentru a-i improspata look-ul. Cum te imbraci constituie felul tau de a te prezenta lumii, ce nou outfit alegi pentru camin e inca un mod de a te povesti, cu ce ai mai intim si mai emotionant de marturisit.

#noblessegroup

Stilul contemporary luxury ramane pe val si anul acesta, numarandu-se din ce in ce mai frecvent printre optiunile de amenajare a interiorului. Luxul s-a adaptat la era moderna si se traduce prin preferinta pentru manufactura de exceptie, aceasta conditie prealabila, pretiozitate si, invariabil, confort.

Aceleasi sunt si atributele in jurul carora graviteaza colectia Vendome, propunerea noastra pentru un decor adaptat nevoilor prezentului, fara a sacrifica din frumusete. Linii curate intalnesc elemente clasice, nu lipsesc infuziile de culori estivale precum turcoazul, finisajele glamour si texturile somptuoase.

Vocabularul vizual aduce in acord eleganta si functionalitatea, acest personaj principal al traiului contemporan. Vei fi remarcat, deja, materiale ca marmura, sticla si metalul. Detaliem in continuare. Topurile din marmura ale meselor, panourile de sticla intalnite la dressig si vitrina, structura metalica a masutelor de accent si cafea, recurenta auriului – prezent cand la mansoanele, cand la manerele mobilierului, precum si la rama boiseriei –, imprima toate un aer glossy amenajarii.

Diningul tau poate beneficia de o abordare manierata, fara a fi pretentioasa, te asigura designerii de interior Noblesse. Fie ca vorbim de un proiect de design interior de la zero, fie de o reamenajare, ei iti recomanda colectia Vendome tocmai pentru materialele sofisticate, omniprezenta sticlei, cum este nucleul generos al vitrinei, si panelele din lemn lacuit, finisajul negru lucios al bufetului, tapiteria turcoaz a scaunelor si muchiile ondulate.

design interior noblesse interiors contemporan

 

 

Trecem in living, acolo unde decoratiunile dau tonul sofisticarii. Candelabrul ce pare a levita iti taie respiratia. Cu efect patinat, este compus din 9 inele metalice cu diametru diferit si are fiecare circumferinta captusita cu sistem LED. Oglinzile pe structura din lemn cu insertii de sidef cuceresc si ele privirea. Baza lucrata laser cut a masutei de cafea Casanova prezinta, de asemenea, finisaj auriu. Cu topul ei natural, din marmura striata discret, nici nu ne mai mira cum de a primit un asemenea nume de botez, categoric este cuceritoare! Canapeaua Arthur poate fi modulara sau fixa, in functie de nevoile tale, si are placaj de plop, fiind disponibila si cu tapiteria din piele.

 

 

stil contemporan amenajare design interior

 

 

Camera de zi preia aceleasi motive ornamentale: top de marmura, topaz pentru tapiterie, accente aurii. Pentru un aspect articulat, boiseria din piele reia motivul decorativ al bratelor canapelei. Condimenteaza amenajarea chederele in contrast si pata de culoare a marmurei, in ton cu fotoliile.

 

 

dressing amenajare decor interior

 

 

Dressingul nu are secrete, descopera totul vederii, pentru a te putea decide usor cu ce te vei imbraca, vesnica dilema cotidiana. Usi pana in tavan din sticla au in spate o compartimentare practica, cu fronturile sertarelor si captuseala avand motiv botanic. Si aici auriul este prima donna, vocea care da tonul. La urma urmei, girls just wanna have sun. Cum ai putea sa nu-ti doresti asa ceva? Vestea buna este ca se poate realiza, cu indrumare specializata din partea noastra, pentru un interior croit cu respect fata de personalitatea ta.

Incheiem aici periplul prin cea mai recenta colectie Noblesse Group: fermecatoarea Vendome, cu piesele ei de mobilier de lux. Retinem gratia detaliilor care pastreaza in sinergie diferitele elemente din decor, simetriile ce imprima un binevenit echilibru, lipsa compromisului estetic in favoarea confortului si, indeosebi, atmosfera speciala, din cadre departe de a fi predictibile. Surpriza e la fiecare pas si ne place sa credem ca ti-a captat interesul, cel putin la fel de tare ca noua. Speram ca ti-am deschis prin aceste cateva randuri apetitul pentru un strop de culoare, turcoaz in cazul de fata, usor cutezator, dar in mod cert original si greu de compromis, indiferent de amenajare.

Iti amintim ca ne poti contacta oricand pentru a programa o intalnire cu specialistii nostri in showroomul de mobilier exclusivist din Str. Sfintilor, Nr. 7 pentru servicii de design interior rezidential. Te asteptam cu mostrare si paletare, dar, mai ales, inspiratie, pentru a crea impreuna un loc caruia cu drag sa-i spui acasa. Pentru ca, recunoastem deschis, specializarea noastra de baza este in a-ti ura bun-venit chiar la tine acasa!

 

 

Share on