Industrial Vintage Kitchens-Gateste in spatii definite de stil

O calatorie inapoi in timp, crearea unui camin primitor si cu un aer usor nostalgic, elemente de decor si mobilier care spun o poveste aparte, o ambianta boema – acestea sunt cateva dintre caracteristicile unui interior in stil vintage-industrial.

Bucataria 1956 are propria personalitate, un mix de elemente traditionale imbinate cu accesorii din metal in care sunt evidentiate mici piese, detalii ce accentueaza latura industriala a acestui stil: suruburi, capse, finisaje metalice mate ce se imbina pentru a crea senzatia de instalatie, pop-up art chiar in bucataria ta.

Caracteristici:

Restaurare

Interpretare moderna a pieselor retro

Redescoperire

Our Favourite Detail:

Corpurile de mobilier lucrate cu maiestrie, imbinarea dintre stejar si elementele metalice, atentia la detalii, de exemplu manerele sertarelor, totul se integreaza perfect in conceptul acestei bucatarii.

Loft este o bucatarie inspirata de spatiul urban. Comunica direct prin culoare, senzatia de volum si rezistenta, fara a indeparta acel farmec retro-industrial.

Nimic nu a fost integrat fara a se potrivi perfect cu elementele principale pe care orice bucatarie trebuie sa le respecte: functionalitate si depozitare inteligenta.

In plus, gama vasta de culori si finisaje in care este disponibila face din bucataria Loft o alegere sigura pentru cei care indragesc stilul vintage-industrial in amenajari.

Credits: Ioana Ciocârlie

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile....

Pin It on Pinterest