Tendinte 2017 in design interior by Noblesse Interiors

In 2017 Noblesse Group, lider in amenajarile de lux si servicii de design interior, va asteapta in showroomul aflat in interiorul Palatului Noblesse – Lifestyle Palace, cu noi concepte Prêt-à-porter, reinventand fiecare incapere dupa noile tendinte.

Designerii nostri au ales sa ii redea Showroomului Noblesse Group un nou look, pentru a-si surprinde vizitatorii cu cele mai noi tendinte 2017 in materie de design interior. Va invitam sa descoperiti noile noastre concepte de amenajare realizate cu cele mai frumoase si exclusiviste articole de mobilier, decoratiuni si corpuri de iluminat create de unii dintre cei mai recunoscuti artizani la nivel international.

Design interior dining cu articole de mobilier in stil Art Deco, versatile si binevenite in orice ambientare. Mobilierul face parte din Colectia Heritage, sinonima cu stilul si eleganta.

Camera Luxury

Design interior living realizat cu produse din Colectia Fendi Casa. Materialele fine, de calitate si finisajele realizate cu maiestrie intr-un mod elegant, transforma aceasta superba incapere intr-o adevarata opera de arta. Amenajarea este completata de comoda in stil empire, o piesa de anticariat, valoroasa, de secol XIX.

Camera Domnitei

Amenajare living & dining in stil clasic, realizata cu produse din Colectia Forever, caracterizata prin linii rafinate si finisaje lacuite frumoase.

Livingul si diningul pot fi achizitionate din Showroomul Noblesse Group impreuna cu accesoriile conexe.

Camera Ducesei

Concept living Prêt-à-Porter in stil eclectic luxury cu produse marca Poltrona Frau.

Piesele colectiilor Poltrona Frau se disting prin frumusetea celor mai bune textile si prin cea mai fina piele din Europa, reprezentand o prima alegere in realizarea unei amenajari de impact.

Camera Romantica

Living neoclasic caracterizat prin piese cu forme curbe, finisaje de lux, in care culorile diafane de bleu deschis si crem sidef creeaza o atmosfera romantica. Acest concept propus de designerii Noblesse Group este ideal atat pentru amenajarea unei case cat si pentru apartamente.

V-au placut amenajarile noastre Prêt-à-porter? We love 2017 interior design trends.

 

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile....

Pin It on Pinterest