Trenduri bai

Trenduri bai

Targul de design de la Milano a venit in atentia tuturor pasionatilor de design cu o noua creatie a celei mai importante camere dintr-o casa, baia, care poate fi pusa in valoare cu ajutorul tehnologiei.

Baia este locul in care trebuie sa predomine o atmosfera linistitoare si confortabila. Din acest motiv trebuie sa fie alese cu mult simt de raspundere matelerialele si culorile utilizate.

Putem spune ca baia este un loc numai al nostru, un loc in care scapam de agitatia de zi cu zi si ne relaxam.

Bathroom Exhibition

Aceasta expozitie reflecta in cel mai bun mod posibil evolutia baii de la un spatiu functional la un adevarat sanctuar pentru relaxare si pentru bunastare. Accentul este pus pe sanatatea personala, pe prevenirea poluarii interioare dar si pe conservarea apei.

Baia este un spatiu in care nu trebuie sa lipseasca ergonomia, culorile si accesoriile.

Despre frumusetea bailor la targul de design de la Milano

La targul de design de la Milano putem observa cum marile companii de design interior realizeaza produse care combina in cel mai frumos mod posibil designul cu functionalitatea ecologica.  Astfel in acest targ vom putea gasi produse care sa ajute la economisirea apei sau produse realizate din materiale reciclabile si care sa aiba un impact scazut asupra mediului inconjurator.

Cabinele de dus, obiectele sanitare din portelan si caloriferele au parte de elemente din natura care sa le ofere o frumusete aparte. Bineinteles, ca baile trebuie sa dea dovada in continuare de frumusete si de rafinament. Este necesar sa gasim un echilibru perfect intre calitatile estetice si functionalitate.

Un lavoar care a atras toata atentia in cadrul acestui eveniment de mare anvergura este Marcel, un lavoar proiectat de Andrea Parisio si Giuseppe Pezzato. Acesta uneste intr-un mod aparte lemnul masiv cu paiul de Viena.

Lavoare in forme inedite

Lavoarele prezente in cadrul acestui targ impresionant au forme variate. In plus, materialul din care sunt realizate este calitativ si ofera rezistenta in timp.

Cele mai populare trenduri bai de la targul de design de la Milano

Un design ecologic

Tema ecologica poate fi integrata cu succes in baie. In cadrul targului de design de la Milano vom gasi o intreaga colectie axata pe o forma circulara in care lavoarul si bideul sunt elemente montate pe perete iar cada si dusul au parte de o coloana de dus speciala, mai exact poti fi atasate la un furtun obisnuit de gradina.

Naturaletea prezenta in designul modern

Elementele naturale sunt absolut esentiala intr-o baie. Lavoarul are o forma inedita si este realizat din materiale naturale. Lemnul poate fi prezent si in baie pentru a oferi o ambianta mai calda si mai placuta. Colectia EX.T Swing aminteste de designul de la inceputul secolului al XX-lea, unde lemnul de nuc este combinat cu succes cu LivingTec. Astfel se creeaza o atmosfera retro cu o nuanta contemporana.

Marmura este un element care nu trebuie sa lipseasca dintr-o baie moderna. Colectiile de elemente de decor realizate din marmura sunt iconice si ofera baii unicitate si eleganta in acelasi timp.

 International Bathroom Exhibition

Aceasta sectie prezenta in targul de design de la Milano reflecta pana la cele mai mici detalii evolutia baii casnice de la un spatiu strict functional la un adevarat centru de relaxare si wellness. Focusul acestui eveniment este sustenabilitatea si reducerea poluarii indoor. In plus, sanatatea personala  si relaxarea sunt doua elemente care primeaza.

Calitatea produselor prezentate in cadrul acestui eveniment important este una superioara iar designul perfect ajuta ca acestea sa se integreze cu succes in orice locuinta.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Oază Exotică de Verdeață: Designul Interior al Restaurantului din Giurgiu În inima pitorescului oraș Giurgiu, se găsește o bijuterie a designului interior care aduce natura în mijlocul orașului. Acest restaurant unic, care poartă amprenta naturii și a exotismului, ne...

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Pin It on Pinterest