fbpx

#tropicaltrend – 3 sfaturi ca sa-l aclimatizezi la tine acasa

tropicaltrend

Vara aceasta suntem #inthemoodfor stilul jungle. De ce credem ca trendul tropical e aici ca sa ramana iti detaliem intr-un splenid serial cu 3 episoade, care te va tine conectat cu natura.

#noblessegroup

Stim cat iti doresti sa lasi orasul in urma. Cu atat mai mult in sezonul estival, sinonim cu evadarile in frumoasa natura. Cum ar fi sa scapi din jungla urbana intr-o experienta safari chiar la tine acasa? Revigorat de plante maxi printre care se strecoara cele mai fotogenice animalute din jungla, decorul tau se transforma intr-o oaza de relaxare. Designerii de interior Noblesse pot interveni atat cat ai nevoie de ei. De la o redecorare care sa includa perne deco, tapet sau paravane cu elemente tropicale si pana la solutii complete de design interior, serviciile noastre acopera intreg spectrul.

 

#Tropicaltrend Episodul 1 || Lasa-ti amprenta asupra peretilor!

 

E de bine, vorbim despre amprenta personalitatii tale. Pentru ca plantele tropicale sunt noile flori de acasa in 2018, te provocam sa inviti natura intre cei patru pereti ai caminului tau. Indrazneste si alege un tapet care sa dezvaluie natura in toata splendoarea ei.

Rasfoieste albumul de mai jos si decide-te! Apoi programeaza o intalnire în showroomul din Str. Sfintilor, Nr. 7, Sector 2. Te asteptam cu cele mai frumoase colectii de mobilier de lux, in stil de la clasic la modern, care sa acompanieze tapetul tau cu imagini din natura.

 

 

 

 

 

 

Share on