Noblesse Group, desemnat „Best Luxury Hotel Interior Design in Romania for 2022”

Premiul “Luxury Lifestyle Awards”, in  2022, acordat de catre Luxury Lifestyle Awards, New York a fost castigat de Noblesse Group.

Proiectul castigator al firmei, Radisson Blu Hotel in Romania, a fost finalizat in 2021 si include trasaturi unice precum elemente de inspiratie Art Deco, pardoseala din covor de marmura si parchet, bar cu orientare dubla.

Noblesse Group este infiintat de catre Loredana Preda si Silviu Preda, fiind operational de 20 de ani, ofering servicii de design de interior si arhitectura, project management dar si produse si proiecte la cheie.

Fondatorii si echipa cred cu tarie in sintagma “what we design, designs us back”, din acest motiv isi iau angajamentul de a valorifica si infrumuseta orice spatiu.

Pentru realizarea acestui proiect, echipa Noblesse Group sub coordonarea arhitectului italian Alessandro Lusito a contrinuit cu randari 3D, proiect tehnic, prezentari si asistenta tehnica pe durata executiei.

Tarile incluse pentru aceasta evaluare au fost in numar de 60, fiind selectate din toata lumea. Luxury Lifestyle Awards reprezinta una dintre cele mai recunoscute si respectate branduri la nivel mondial, in ceea ce priveste excelenta in distinctiile pentru design. Premiile celebreaza lumea variata si luxoasa a design-ului, inspiratia, viziunea si inovatia in design interior.

Incepand cu 2007, brandul Noblesse Group aduce plus valoare in viata clientilor lor, prin design interior, conceput cu pasiune si profesionalism. Echipa de arhitecti si designeri ofera servicii la cele mai inalte standarde, recunoascute atat pe piata autohtona cat si pe cea internationala.

Membru al Asociatiei Internationale de Design Interior din Marea Britanie, Noblesse Group are o experienta vasta si un portofoliu generos cu proiecte diverse, in care se regasesc restaurari ale cladirilor de patrimoniu, amenajari interioare hoteluri, restaurante, spatii publice, apartamante, vile, sedii de companie si office-uri. Mai multe detalii despre proiect gasiti aici.

Proiectele realizate de compania Noblesse Group au fost premiate si nominalizate la renumite concursuri nationale si internationale de design interior de-a lungul anilor, cele mai recente fiind: “Residential Interior Design Studio of The Year 2020 – Romania” in cadrul Architecture Awards, competitie organizata de Build Magazine din Marea Britanie, urmat de “Best for Horeca Architecture, 2020” , in cadrul Designer Awards, concurs organizat de publicatia LUXlife MAGAZINE din Marea Britanie si nominalizarea pentru titlu “The International Hotel & Property Awards 2020”, de catre The Design Society.

Noblesse Adds Value For The Good Life 

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Proiect amenajare fatada – Sibiu

Proiect amenajare fatada – Sibiu

Prima impresie contează, iar fațada unei case este cartea de vizită a proprietății. Prin urmare, proprietarii acestei locuințe au decis să apeleze la echipa Noblesse pentru un rezultat inedit. Proiectul de design exterior in stil neoclasic fost tratat cu multa...

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Oază Exotică de Verdeață: Designul Interior al Restaurantului din Giurgiu În inima pitorescului oraș Giurgiu, se găsește o bijuterie a designului interior care aduce natura în mijlocul orașului. Acest restaurant unic, care poartă amprenta naturii și a exotismului, ne...

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Pin It on Pinterest