Noblesse Group, desemnat „Best Luxury Interior Design Studio in Romania for 2023”

 Cu bucurie și mândrie, anunțăm că Noblesse Group a fost recunoscută cu trei premii prestigioase la Luxury Lifestyle Awards 2023. Această realizare remarcabilă demonstrează angajamentul nostru continuu pentru excelența în domeniul designului interior de lux și consolidarea poziției noastre ca lideri în industrie. 

Luxury Lifestyle Awards reprezintă un standard de excelență în lumea luxului și este un eveniment care adună cele mai exclusive și inovatoare branduri din întreaga lume. Ne simțim onorați că am fost recunoscuți în trei categorii importante: 

  1. Best Luxury Interior Design Studio in Romania (Cel mai bun studio de design interior de lux din România): Acest premiu recunoaște dedicarea și pasiunea noastră pentru crearea de spații interioare de excepție. Echipa noastră de designeri talentați și experimentați a lucrat neobosit pentru a transforma visele clienților noștri în realitate și pentru a aduce eleganța și rafinamentul în fiecare proiect. 
  2. Best Luxury Restaurant Interior Design for Helise Restaurant for Alma Health & Spa Retreat in Romania (Cel mai bun design interior de restaurant de lux pentru restaurantul Helise din cadrul Alma Health & Spa Retreat din România): Acest premiu este o recunoaștere a abilităților noastre de a crea spații gastronomice cu adevărat memorabile. Restaurantul Helise este un exemplu perfect al echilibrului între estetică și funcționalitate, accente luxury inspirate din stilul art deco, accente arhitecturale care sa contribuie la atmosfera diafana si primitoare pe care am dorit sa o transmitem alaturi de celelalte elemente de mobilier, placari sau decoratiuni. 
  3. Best Luxury Commercial Interior Design for Alma Health & Spa Retreat in Romania (Cel mai bun design interior comercial de lux pentru Alma Health & Spa Retreat din România): Această categorie subliniază expertiza noastră în crearea de spații din industria ospitalitatii. Alma Health & Spa Retreat este un proiect complex, iar in designul său interior au fost integrate materiale naturale precum piatra, lemnul, rattanul, pentru ca astfel, atmosfera a devenit una extrem de primitoare, confortabila, pastrand din eleganta unui design interior spa la cel mai inalt nivel. Vegetatia ofera o atmosfera exotica, luxurianta, transmitand sentimentul de apartenenta la natura, de desprindere de tot ce inseamna urban, agitat si aglomerat. Materialele utilizate se imbina intr-un decor modern si respecta cele mai inalte standarde ale calitatii. 

Aceste premii nu ar fi fost posibile fără sprijinul și încrederea clienților noștri, care ne-au permis să le transformăm visele în realitate. De asemenea, mulțumim echipei noastre pasionate pentru eforturile lor continue și pentru că au contribuit succesul nostru. 

La Noblesse Group, ne angajăm să oferim servicii de design interior de cea mai înaltă calitate și să rămânem inovatori în domeniul nostru. Acest recunoaștere ne inspiră să căutăm mereu noi modalități de a aduce frumusețea și rafinamentul în lumea designului interior de lux. 

Ne bucurăm să împărtășim această veste extraordinară cu toți cei care au fost alături de noi în această călătorie și anticipăm cu nerăbdare proiectele noastre viitoare și provocările care vor veni. 

Mulțumim încă o dată pentru acest onorant recunoaștere de la Luxury Lifestyle Awards 2023 și așteptăm cu nerăbdare să continuăm să vă impresionăm cu creațiile noastre ulterioare în domeniul designului interior de lux. 

Noblesse Adds Value For The Good Life 

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil modern – Constanta

Amenajare casa in stil modern – Constanta

Va prezentam un nou proiect marca Noblesse pentru o noua locuinta situata pe malul mării, în Constanța. S-a optat pentru un stil modern cu subtile accente luxury si eficienta in folosirea spatiului. Designul de interior in stil modern ofera o stare de confort si de...

Amenajare casa in stil luxury – Constanta

Amenajare casa in stil luxury – Constanta

Va prezentam un nou proiect realizat de echipa de arhitecti si designeri Noblesse Group, pentru o locuinta construita de la zero, situata in Constanta. Casa se dezvolta pe un nivel, avand o suprafata utila de 250 mp. Beneficiaza de un teren privilegiat pe malul marii....

Proiect casa in Constanta

Proiect casa in Constanta

Ne face o deosebita placere sa va prezentam acest nou proiect de arhitectura pentru casa in Constanta. Locuinta beneficiaza si de design interior, amenajare curte si amenajare piscina.  Fericitii beneficiari au decis sa apeleze la echipa Noblesse pentru un rezultat...

Design interior – Casa in stil eclectic Sibiu

Design interior – Casa in stil eclectic Sibiu

Va prezentam cu mandrie un nou proiect marca Noblesse Group pentru o superba locuinta amenajata in stil eclectic, situata in Sibiu. Cladirea este construita de la zero si beneficiaza din partea noastra si de amenajare fatada. Proprietarii sunt o tanara familie cu trei...

Pin It on Pinterest