fbpx

Amenajare apartament modern Brasov – Dynamic

Amenajare apartament

Va prezentam in acest articol un frumos proiect de amenajare apartament modern situat intr-un rezidential deosebit Dynamic Residence din Brasov .

Stilul modern a fost ales de echipa noastra de designeri de interior fiind un proiect de prezentare 3d care sa se potriveasca profilului de cumparatori , respectivi tineri care admira acest stil fresh si mai putin pretentios.

Proiect de amenajare apartament – duet de culori

Desi spatiul acestui apartament cu 1 dormitor este unul redus, prin talentul echipei noastre de designeri de interiori am reusit sa optimizam spatiul pentru un camin primitor si suficient . Am mizat pe tonuri calde de crem ,  mixate pe alocuri cu nuante fresh de albastru si verde .

Va prezentam in acest articol un frumos proiect de amenajare apartament modern situat intr-un rezidential deosebit Dynamic Residence din Brasov .

Stilul modern a fost ales de echipa noastra de designeri de interior fiind un proiect de prezentare 3d care sa se potriveasca profilului de cumparatori , respectivi tineri care admira acest stil fresh si mai putin pretentios.

Proiect de amenajare apartament – duet de culori

Desi spatiul acestui apartament cu 1 dormitor este unul redus, prin talentul echipei noastre de designeri de interiori am reusit sa optimizam spatiul pentru un camin primitor si suficient . Am mizat pe tonuri calde de crem ,  mixate pe alocuri cu nuante fresh de albastru si verde . Parchetul de lemn deschis la culoare vine si incalzeste spatiul oferind caldura si un confort termic , fiind folosit in toate spatiile .Efectul este unul unitar si care comunica fluid in toate spatiile ,  care parca se deschid si se conecteaza intre ele .Combinatia de verde si albatru este una indrazneata , dar castigatoare , care atrage cu siguranta atentia prin prospetime si contrast puternic alaturi de finisajul de lemn , mobilier alb si accente de piatra .

Mobilier modern – linii drepte

Bineinteles toate piesele de mobilier , iluminat , placari si sanitare le puteti gasi in portofoliul Noblesse Group , o selectie atenta a celor mai frumoase colectii , care pot face din apartamentul tau un camin primitor . Mizati pe piese putine , dar de calitate pentru a va bucura de confort si ergonomie , excat asa cum va propun si designerii nostri .Si in acest apartament de 2 camere , zona tv este una minimalista , suspendata pe peretele albastru ,pe  care am indraznit sa -l cochetam cu profile din ipsos , sa-i dam un accent elegant pe simplitatea lui . Si efectul este unul ” wow ” de care ne minunam pana si noi !

Si pentru ca duetul acesta de albastru si verde il iubim in aceasta amenajare , il purtam cu noi si  in zona dormitorului , unde patul si peretele se imbratiseaza cald in acordurile acestei combinatii .

Mobilierul este ales cu inspiratie din bogatul nostru portofoliu de produse .

Bucataria este un mix indraznet intre designul modern, materialele de calitate superioara si functionalitate. Mobilierul surprinde placut prin finisajul de piatra aflat in contrast cu nuanta crem a corpurilor suspendate .Este una din colectiile de top produsa in Italia .

Vezi aici si alte proiecte din Dynamic Residence .

Servicii de proiecatre 3d de top :

Iti oferim servicii de top de randari 3d fotorealistice , dar si amenajari la cheie pentru rezidentiale  prin amenajari apartamente moderne , de lux , eclectice… in Brasov , Bucuresti , Iasi , Cluj , Timisoara , Craiova , Ploiesti , Constanta , Mamaia , Brasov .

amanajare zona dining
Proiect amenajare apartament brasov
design modern pentru amenajare apartamente

 

Idei de folosit in amenajari apartamente moderne

Paleta cromatica porneste de la tonurile naturale sau neutre ale finisajelor si pana la contrastele mai putin utilizate, cum ar fi verde si albastru. Mizeaza pe combinatii puternice in contrast cu alb sau crem .

 

design sufragerie moderna

Design interior modern cu influente clasice

Chiar si intr-un decor modern poti combina influente clasice in amenajari de apartamente moderne . Profile decorative , corpuri de iluminat cu finisaje pretioase pot si o alegere inspirata .

We create more than interiors, we create the vision of our clients!Noblesse Group

idei de amanajare 2020

Design interior dormitor si baie

Dormitorul mai dezvaluie o solutie decorativa inspirata si foarte usor de implementat: jocurile geometrice create cu vopsea lavabila pe peretele din spatele patului. Efectul este unul maxim la costuri reduse .

 

dormitor modern

 

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

Proiect apartament brasov design interior modern
design baie amenajare apartament

Share on