fbpx

Amenajare interioara Bucuresti – Apartament Hagag

amenajare interioara in stil modern luxury Bucuresti

Printre proiectele de amenajare interioara Bucuresti, realizate in parteneriat cu ansambluri rezidentiale, se regasesc si cele din cadrul Hagag Development Europe. Echipa noastra de designeri si arhitecti de interior a realizat, in colaborare cu Hagag Victoriei 139, si cel de-al doilea proiect de design interior din cadrul rezidentialului. Ambele proiecte au fost concepute pentru a evidentia propria personalitate a spatiilor interioare și aduc in prim plan un stil de viata modern, elegant sau deopotriva boem. Concepte de design distincte, disponibile in cadrul acestor doua apartamente de prezentare din H Victoriei 139 – chiar in inima Bucurestiului, intr-o cladire cu arhitectura Art Deco.

Printre proiectele de amenajari interioare Bucuresti, realizate in parteneriat cu ansambluri rezidentiale, se regasesc si cele din cadrul Hagag Development Europe. Echipa noastra de designeri si arhitecti de interior a realizat, in colaborare cu Hagag Victoriei 139, si cel de-al doilea proiect de design interior din cadrul rezidentialului. Ambele proiecte au fost concepute pentru a evidentia propria personalitate a spatiilor interioare și aduc in prim plan un stil de viata modern, elegant sau deopotriva boem. Concepte de design distincte, disponibile in cadrul acestor doua apartamente de prezentare din H Victoriei 139 – chiar in inima Bucurestiului, intr-o cladire cu arhitectura Art Deco.

Amenajare interioara Bucuresti – stil modern cu accente luxury

Stilul este unul modern, fiind special creat pentru cientii care isi doresc un stil de viata cosmopolit, intr-o zona plina de viata a Bucurestiului. Designul interior al acestui apartament cu doua camere este realizat exclusiv cu produse din portofoliul Noblesse Group. Piesele de mobilier, decoratiunile, finisajele si corpurile de iluminat au fost alese cu o atentie deosebita, intrucat aceasta amenajare propune accente luxury. Au fost incluse opere de arta semnate de artisti romani. De altfel, Noblesse Group sustine arta autohtona prin brandul propriu, Fusion Arts Agency. Chiar de curand, agentia a conceput un Open Call pentru artisti.

Au fost alese materiale elegante, de exemplu catifeaua, fiind echilibrat imbinata cu accentele aurii si metalice si marmura pe care o regasim la masuta de cafea. Paleta cromatica a intregului decor transmite ideea de rafinament, maturitate si o nota de exuberanta prin intermediul detaliilor.

Detalii elegante pentru un stil de viata cosmopolit

Dormitorul urmeaza acelasi stil, insa propune un spatiu relaxant, cozy si luminos. Regasim forme geometrice interesante, dar si linii simple si elegante. Nuantele deschise creeaza un contrast discret cu tonurile de maro ale mobilierului si accentele aurii ale corpurilor de iluminat. Si in aceasta incapere, un aer aparte il ofera decoratiunile si tabloul. Ambele bai ale acestui apartament cu doua camere au o estetica curata, oferind un aspect minimalist.

Descopera acest proiect de design interior apartament 2 camere, prin intermediul acestui tur virtual.

Echipa de arhitecti si designeri de interior realizeaza cele mai frumoase proiecte de amenajare apartamente Bucuresti, amenajari penthouse Bucuresti, proiecte de design interior apartamente 3 camere, design interior apartamente de  lux, aducand la viata viziunea si preferintele cele mai sofisticate ale clientilor nostri.

amenajare interioara living modern
amenajare interioara rezidential Hagag
amenajare interioara apartament Hagag

 

Livingul si zona de dining se regasesc intr-un open space cozy si primitor.

amenajare interioara living Hagag
design interior apartament modern 2 camere

Design must seduce, shape, and perhaps more importantly, envoke an emotional response – April G

 

The best welcoming spaces are those that are interesting but not overpowering – Timothy Corrigan
design interior apartament Hagag
amenajare interioara apartament Bucuresti
design interior apartament cu doua camere

 

Acest design interior apartament a fost realizat de echipa noastra, in colaborare cu Hagag Development Europe.

design interior baie stil modern

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

Share on