fbpx

Amenajare Lobby Hotel – Design Interior In Stil Modern

Proiect servicii Noblesse amenajare lobby hotel design interior in stil modern

Am expus pe larg intr-un alt articol solutia gasita de catre echipa noastra de arhitecti pentru curtea interioara a unui complex hotelier din Bucuresti.

In acest articol detaliem propunerile pentru interior, respectiv zonele de receptie-lobby si etajul dedicat evenimentelor de business. Urmeaza-ne in prezentarea acestui proiect de amenajare hotel pentru a descoperi cum poate fi actualizat decorul unui hotel in pas cu tendintele in designul interior. Una dintre problemele ridicate de acest spatiu a fost cea a stalpilor de rezistenta inestetici si integrarea lor organica in décor. Cum am solutionat acest neajuns afli mai jos.

Zona de lobby este mobilata cu piese statement de la Moroso Design, produse din portofoliul Noblesse Group. Pentru pereti arhitectii nostri au ales panouri vegetale. Plantele sunt stabilizate si nu necesita intretinere. In felul acesta, am reusit sa aducem natura pe care am valorificat-o din plin la exterior si inauntru. Lambriurile din lemn imprima dinamism si personalitate peretilor.

 

Proiect servicii Noblesse amenajare lobby hotel design interior in stil modern 5

 

Design interior bar

Zona barului se remarca prin dispunerea in oglinda a mobilierului cu tavanul: aceleasi principii se regasesc in partea de jos si de sus a incaperii. Liniile fluide ale scafelor rimeaza cu conturul mobilierului. Practic, e ca o reflectare a tavanului in mobilier. Lumina de accent, aleasa deloc intamplator albastra, in acord cu identitatea brandului pentru care am lucrat, subliniaza o data in plus aceasta potrivire.

 

Proiect servicii Noblesse amenajare lobby hotel design interior in stil modern 6

 

Design interior lobby

Aici se pot observa stalpii de care am amintit mai sus si care ocupau inestetic spatiul. Arhitectii nostri i-au imbracat intr-un profil rotund (la origine stalpii erau patrati), continuand astfel scenariul organic al lobby-ului. Si in acest caz lumina de accent ii pune intr-o lumina favorabila. Corpul de iluminat intruchipand un acrobat atrage toate privirile spre zona de entertaining: frumosul pian care a devenit astfel protagonistul incaperii si care va da cu adevarat tonul party-urilor organizate in lobby.

 

Proiect servicii Noblesse amenajare lobby hotel design interior in stil modern 4
Proiect servicii Noblesse amenajare lobby hotel design interior in stil modern 3
Proiect servicii Noblesse amenajare lobby hotel design interior in stil modern 8

 

Spatiu de co-working

Nu putem trece la etajul mentionat in introducere fara a vorbi despre capsula integrata in lobby, un spatiu dedicat co-workingului si lunch-ului. Arhitectii nostri au optat pentru pereti din sticla, ce dezvaluie o minunata priveliste: curtea interioara amenajata asemeni unei gradini de vara.

 

Proiect servicii Noblesse amenajare lobby hotel design interior in stil modern 13

 

Design interior zona de lounch

Etajul este dedicat evenimentelor si lunch-ului. Spectaculoasele acvarii camufleaza elegant stalpii despre care am vorbit anterior. Iata cum o problema ridicata de un spatiu poate fi solutionata in mod ingenios. Corpul de iluminat ce se poate vedea pe mijloc face parte din portofoliul Noblesse Group. Ce are deosebit acest candelabru este vegetatia inglobata si care se hraneste cu umiditate. Si la etaj s-a pastrat ideea peretelui din sticla ce ofera o minunata panorama. Aici din alt unghi, care surprinde mai bine zona de lunch.

 

Proiect servicii Noblesse amenajare lobby hotel design interior in stil modern 2
Proiect servicii Noblesse amenajare lobby hotel design interior in stil modern 12
Proiect servicii Noblesse amenajare lobby hotel design interior in stil modern 11
Proiect servicii Noblesse amenajare lobby hotel design interior in stil modern 10jpg

 

Asadar, problemele ridicate de un spatiu isi pot gasi solutii dintre cele mai bune si cuceritoare. Toate propunerile arhitectilor nostri sunt menite sa innoiasca decorul unui hotel ce isi doreste sa corespunda exigentelor din prezent. Daca ii putem spune astfel, este un upgrade arhitectural de care avea nevoie.

Produsele utilizate in acest proiect de design interior hotel fac parte in intregime din portofoliul Noblesse Group.

Va stam la dispozitie pentru proiecte de design interior hoteluri, proiecte de restaurante, proiecte de cafenele, proiecte de baruri, proiecte de bistro-uri, altfel spus oferim servicii complete de design interior pentru segmentul HoReCa.

 

 

Share on