Amenajare Lobby Hotel – Design Interior In Stil Modern

LOBBY HOTEL DESIGN INTERIOR IN STIL MODERN

Va prezentam cu mult entuziasm acest proiect de care echipa noastra de specialisti s-a ocupat cu mult interes. Mai exact solutia pe care designerii si arhitectii nostri de interior au gasit-o pentru curtea interioara a unui complex hotelier din Bucuresti.

Iti vom detalia cu lux de amanunte in cadrul acestui articol care au fost propunerile designerilor pentru interior, mai exact pentru zona de receptie-lobby dar si pentru etajul care este dedicat evenimentelor de business. Poti urmari pe parcursul acestui articol care au fost pasii in realizarea unui lobby hotel – design interior in stil modern. Cea mai mare provocare a acestui proiect de amenajare a fost cea a stalpilor de rezistenta care erau inestetici dar care au fost integrati in acest minunat decor.  In cele de mai jos iti vom prezenta cea mai optima solutie pentru a avea parte de un design reusit.

Pentru zona de lobby, echipa Noblesse Group a utilizat piese de mobilier statement de la Moroso Design si care au fost realizate in Noblesse Group. Arhitectii Noblesse Group au optat pentru pereti de panouri vegetale. Plantele care fac parte din acest proiect de amenajare au fost stabilizate si nu au nevoie de o intretinere suplimentara. In acest mod echipa noastra a reusit sa aduca natura pe care o admirau atat de mult  in interiorul spatiului. In acest proiect de amenajare sunt prezente lambriurile din lemn care dau o personalitate aparte spatiului si care imprima dinamism.

LOBBY HOTEL CU ELEMENTE MODERNE

Toate piesele de mobilier care au fost utilizate in acest proiect de amenajare fac parte din portofoliul Noblesse Group. Echipa noastra de specialisti a tratat cu multa pasiune si cu multa implicare acest proiect.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

BAR IN STIL MODERN

Putem remarca instant barul prin dispunerea in oglinda a mobilierului cu tavanul. Atat in partea de jos cat si in cea de sus a incaperii se vor regasi aceleasi principii. Liniile fluide ale scafelor se potrivesc de minune cu conturul mobilierului. Vom putea observa cu usurinta reflectarea tavanului in mobilier. Lumina de accent albastra nu este aleasa deloc intamplator, aceasta este in acord perfect cu identitatea brandului.

DESIGN LOBBY CU ELEMENTE MODERNE

In zona de lobby vom vedea stalpii care mai sus erau prezentati in mod inestetic. Arhitectii nostri au imbracat toti acesti stalpi intr-un profil rotund si au continuat in acest mod scenariul organic al acestui spatiu.

Lumina de accent este cea care pune intr-o lumina favorabila toti acesti stalpi. Corpurile de iluminat au un rol foarte bine stabilit si pune in evidenta pianul prezent in aceasta incapere.

SPATIU DE CO-WORKING

Capsula integrata in lobby este spatiul dedicat co-workingului si lunch-ului. Echipa noastra de specialisti a optat pentru pereti din sticla care sa dezvaluie minunata priveliste.

DESIGN INTERIOR MODERN ZONA DE LOUNCH

Etajul este dedicat evenimentelor si lunch-ului iar acvariile sunt cele care camufleaza stalpii in mod elegant. Din portofoliul Noblesse Group mai face parte si corpul de iluminat care este pozitionat pe mijloc. Candelabrul are vegetatia inglobata si se hraneste cu umiditate. In plus zona de lunch este dezvaluita intr-un mod cu totul aparte

Vom gasi de fiecare data solutii adecvate pentru toate problemele care au menirea sa ofere un deor cu totul aparte. Acesta este practic un upgrade de care acest hotel are nevoie.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile....

Pin It on Pinterest