fbpx

Amenajare Lobby Hotel – Design Interior In Stil Modern

Proiect servicii Noblesse amenajare lobby hotel design interior in stil modern

LOBBY HOTEL DESIGN INTERIOR IN STIL MODERN

Va prezentam cu mult entuziasm acest proiect de care echipa noastra de specialisti s-a ocupat cu mult interes. Mai exact solutia pe care designerii si arhitectii nostri de interior au gasit-o pentru curtea interioara a unui complex hotelier din Bucuresti.

Iti vom detalia cu lux de amanunte in cadrul acestui articol care au fost propunerile designerilor pentru interior, mai exact pentru zona de receptie-lobby dar si pentru etajul care este dedicat evenimentelor de business. Poti urmari pe parcursul acestui articol care au fost pasii in realizarea unui lobby hotel – design interior in stil modern. Cea mai mare provocare a acestui proiect de amenajare a fost cea a stalpilor de rezistenta care erau inestetici dar care au fost integrati in acest minunat decor.  In cele de mai jos iti vom prezenta cea mai optima solutie pentru a avea parte de un design reusit.

Pentru zona de lobby, echipa Noblesse Group a utilizat piese de mobilier statement de la Moroso Design si care au fost realizate in Noblesse Group. Arhitectii Noblesse Group au optat pentru pereti de panouri vegetale. Plantele care fac parte din acest proiect de amenajare au fost stabilizate si nu au nevoie de o intretinere suplimentara. In acest mod echipa noastra a reusit sa aduca natura pe care o admirau atat de mult  in interiorul spatiului. In acest proiect de amenajare sunt prezente lambriurile din lemn care dau o personalitate aparte spatiului si care imprima dinamism.

LOBBY HOTEL CU ELEMENTE MODERNE

Toate piesele de mobilier care au fost utilizate in acest proiect de amenajare fac parte din portofoliul Noblesse Group. Echipa noastra de specialisti a tratat cu multa pasiune si cu multa implicare acest proiect.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

Proiect servicii Noblesse amenajare lobby hotel design interior in stil modern 5

 

BAR IN STIL MODERN

Putem remarca instant barul prin dispunerea in oglinda a mobilierului cu tavanul. Atat in partea de jos cat si in cea de sus a incaperii se vor regasi aceleasi principii. Liniile fluide ale scafelor se potrivesc de minune cu conturul mobilierului. Vom putea observa cu usurinta reflectarea tavanului in mobilier. Lumina de accent albastra nu este aleasa deloc intamplator, aceasta este in acord perfect cu identitatea brandului.

Proiect servicii Noblesse amenajare lobby hotel design interior in stil modern 6

 

DESIGN LOBBY CU ELEMENTE MODERNE

In zona de lobby vom vedea stalpii care mai sus erau prezentati in mod inestetic. Arhitectii nostri au imbracat toti acesti stalpi intr-un profil rotund si au continuat in acest mod scenariul organic al acestui spatiu.

Lumina de accent este cea care pune intr-o lumina favorabila toti acesti stalpi. Corpurile de iluminat au un rol foarte bine stabilit si pune in evidenta pianul prezent in aceasta incapere.

 

Proiect servicii Noblesse amenajare lobby hotel design interior in stil modern 4
Proiect servicii Noblesse amenajare lobby hotel design interior in stil modern 3
Proiect servicii Noblesse amenajare lobby hotel design interior in stil modern 8

 

SPATIU DE CO-WORKING

Capsula integrata in lobby este spatiul dedicat co-workingului si lunch-ului. Echipa noastra de specialisti a optat pentru pereti din sticla care sa dezvaluie minunata priveliste.

Proiect servicii Noblesse amenajare lobby hotel design interior in stil modern 13

 

DESIGN INTERIOR mODERN ZONA DE LOUNCH

Etajul este dedicat evenimentelor si lunch-ului iar acvariile sunt cele care camufleaza stalpii in mod elegant. Din portofoliul Noblesse Group mai face parte si corpul de iluminat care este pozitionat pe mijloc. Candelabrul are vegetatia inglobata si se hraneste cu umiditate. In plus zona de lunch este dezvaluita intr-un mod cu totul aparte

Proiect servicii Noblesse amenajare lobby hotel design interior in stil modern 2
Proiect servicii Noblesse amenajare lobby hotel design interior in stil modern 12
Proiect servicii Noblesse amenajare lobby hotel design interior in stil modern 11
Proiect servicii Noblesse amenajare lobby hotel design interior in stil modern 10jpg

Vom gasi de fiecare data solutii adecvate pentru toate problemele care au menirea sa ofere un deor cu totul aparte. Acesta este practic un upgrade de care acest hotel are nevoie.

Share on